dankaf 10.04.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 A co z trawami, są jakieś do oczka? Sonisiu -fajne są Turzyce. Podam Ci link do strony.Znajdziesz tu roslinki z podziałem na sucholubne,wilgociolubne,podwodne,oczyszczajace wodę itd. Dużo jest fajnych roslin ale niektóre z czasem zrobią się za duże do naszych małych oczek wodnych. Z tego co czytałam powinno się sadzic na 1 m2 5 roślin. http://www.hydroflora.com.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=8 Dzisiaj wyczyściłam oczko wodne(na powitanie królowej oczek wodnych-lilii) .Byłam też w sklepie ogrodniczym i maja miec rosliny do oczek w maju-dopiero?A w internecie ogłaszaja się że mozna nabyc roslinki już w połowie kwietnia.Nie wiem co tu wykombinowac. Rybki urosły przez zimę Takie grubaśne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.04.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_d7L-xIA2QzM/Sd5n9w1iSCI/AAAAAAAAAuQ/FsOV8ekNBjM/%C5%BCyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Dziekuję Pasiuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Halo, halo . Jak po Świętach, objedzona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Dzięki za link - z chęcią pooglądam. Kiedy będziesz mieć lilię? Pytałam u siebie w sklepie i też dopiero w maju będą mieć rośliny do oczka. No to czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 13.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam, z dziennika wynika, że zakupiliście dachówkę w Gnieźnie. Czy możesz podać namiary na tę hurtownię? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.04.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Halo, halo . Jak po Świętach, objedzona ? Cześc Nic lepiej nie mów .Chociaż nie mogę już jeśc bo czuje się najedzona - to jak spojrzę do lodówki.To jest mi szkoda tych pyszności że.........................mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.04.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzięki za link - z chęcią pooglądam. Kiedy będziesz mieć lilię? Pytałam u siebie w sklepie i też dopiero w maju będą mieć rośliny do oczka. No to czekam . Jednak ten maj!?Ja oczko już wyczyściłam (zdjęcia spaśnych rybek w dzienniku) Rozglądałam się po allegro.Mają na sprzedaż już lilie ale są małe i zakwitną dopiero w przyszłym roku.Musimy na to zwrócic uwagę żeby nam nie wciśli.Albo kupię gdzieś w sklepie ogrodniczym albo właśnie u tego gościa co podałam Ci link.Zresztą jeszcze popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.04.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam, z dziennika wynika, że zakupiliście dachówkę w Gnieźnie. Czy możesz podać namiary na tę hurtownię? Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Terry. Wszystkie materiały na dom zakupiłam w BOL ANN-ie u Marcina tel.....Moja współpraca z tym Panem trwa już od 8 miesięcy i zawsze otrzymuje najlepsze ceny Gdyby coś możesz powołac się na nas DANKA,PIOTR budowa w T.(pózniej skasuję tą miejscowośc,tel.-wieczorem). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 14.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzięki, wszystko zanotowałam, a swoją drogą to skończyłam liceum w Pobiedziskach i było tam trochę osób z tej miejscowości i z kilku pobliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.04.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki, wszystko zanotowałam, a swoją drogą to skończyłam liceum w Pobiedziskach i było tam trochę osób z tej miejscowości i z kilku pobliskich Jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Fajne te Twoje rybki , ale u mnie nie miałyby racji bytu, bo gdzie bym je trzymała na zimę ? Szkoda , ale cóż . Może kupię sobie psa , małżowski strasznie męczy. Widzę, że mury zaczynają się piąć do góry - fajnie . Ja też działam przy oczku, przesadzam i przesadzam i końca nie ma. Ale zaczyna fajnie wyglądać i ktoś mi obiecał przywieźć kamoli do obłożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.04.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Może kupię sobie psa , małżowski strasznie męczy. Super A wiesz że mój pies już od 2 tyg. kąpie się w jeziorze.Sama wskakuje. Widzę, że mury zaczynają się piąć do góry - fajnie . Jeszcze nie Zwozimy narazie towar który wcześniej był zamówiony.Cały czas czekamy na murarza-robota niby mu się przeciągła Ja też działam przy oczku, przesadzam i przesadzam i końca nie ma. Ale zaczyna fajnie wyglądać i ktoś mi obiecał przywieźć kamoli do obłożenia. Jeszcze troszkę to Twojego oczka już wogóle nie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Danusiu, już niedługo powstanie Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.04.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Danusiu, już niedługo powstanie Twój domek Moniu czym bliżej tym bardziej człek niecierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wsadziłam te iryski, ale jakieś zdechlawe i z ziemi nie chcą wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.04.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wsadziłam te iryski, ale jakieś zdechlawe i z ziemi nie chcą wyjść. Podlewaj je dużo:wink: A moja róża ta miniaturkowa, pienna coś taka omdlała I jutro chyba jeden zakwitnie mi tulipanek bo dzisiaj już prawie otwierał płatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Podlewam, podlewam - dwa ledwo dychają, a dwa się zapadły . A moja róża ta miniaturkowa, pienna coś taka omdlała Podlewaj, podlewaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Podlewam, podlewam - dwa ledwo dychają, a dwa się zapadły . A moja róża ta miniaturkowa, pienna coś taka omdlała Podlewaj, podlewaj . Podlewam i tak dużo że hej a mimo to coś nie tak.Sprawdzałam czy dobrze ubita-czy nie ma powietrza między korzeniami -też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wsadziłam te iryski, ale jakieś zdechlawe i z ziemi nie chcą wyjść. Moje wschodzą. http://foto3.m.onet.pl/_m/7911bdfc7984431391974489fa79c1d7,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts