Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dana potrzebuję pomocy. Twój ślubny zajmuje się ociepleniem i nie wiesz, czy zdarza mu się, by ludzie zakrywali w ociepleniu wentylację?

To jeden z pomysłów na wentylację z kuchenki elektrycznej (kuchenka będzie przy ścianie z wykuszem). Podrzucono nam pomysł, by w ścianie wykuć dziurę zaraz przy kuchni i by rury wentylacyjnej nie było widać -schować ją w ociepleniu Rura poszłaby do kominka wentylacyjnego na dachu.

Tylko nie wiemy, jak to się będzie sprawdzać?

Dana potrzebuję pomocy. Twój ślubny zajmuje się ociepleniem i nie wiesz, czy zdarza mu się, by ludzie zakrywali w ociepleniu wentylację?

To jeden z pomysłów na wentylację z kuchenki elektrycznej (kuchenka będzie przy ścianie z wykuszem). Podrzucono nam pomysł, by w ścianie wykuć dziurę zaraz przy kuchni i by rury wentylacyjnej nie było widać -schować ją w ociepleniu Rura poszłaby do kominka wentylacyjnego na dachu.

Tylko nie wiemy, jak to się będzie sprawdzać?

Dobrusiu,wypytam się jak będzie w domu,ale przeczytaj odpowiedź pablitoo-myslę,że ma św.rację!!!!!!!!on się zna na tych pierdółkach

dziewczyny wyceniłam okna drewniane w Urzędowskim,bo musiałam-ciekawośc mnie zżarła :lol:

i nawet,nawet cena przystępna 32 tys ale z szprosami sciąganymi tak jak u pablitoo

26 bez szprosów

kolor obustronny 20.800zł -plastiki

........ale ja mam miejsce na rolety :roll: i myślę co zrobic 8)

urzędowskiego okna wyszły taniej niż w oknoplaście

dobrze,że mam jeszcze czas 8)