Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kobitki :)

Znowu mam anginę i z sylwestrowego szampana nici :(

Pikselku, witaj w klubie, ja mam zapalenie oskrzeli i też szampańską imprezę pewnie odpuszczę :(

dziewczyny,gdzie się tak doprawiłyście!?

chyba w stingach zimą chodzicie :lol: :wink:

ja się tak zastanawiam, jak te morsy ludzkie mogą się w przeręblach kąpać i nic ich nie bierze :roll:

Ja nie z tych co to się łatwo łobraża :roll: , kalkulacji cenowej nie znam, nie wiem ile kto rarabia na tych oknach, ale że niektórzy za dużo to wiem :D .

A krótkowzroczna... owszem i to z mega astygmatyzmem :D :wink:

Niektórzy nie lubią płacić za coś dwa razy, rozumiem, też nie płacę, ale i przepłacać też nie lubię :roll: , zwłaszcza za dokładnie ten sam towar.

I jak ktoś na wejściu proponuje mi 30 -45 % upustu to i tak chciała bym zobaczyć jego ceny wyjściowe, a nie wierzyć w ciemno w ten upust i zakładać, że towar super bo był drogi tylko mi taniej sprzedali.

Ps. nie napisałm, że kupuję te za 5tyś.

Arctica, a może te 5 tysięcy to kwota zadatku??? :wink:

Witam :)

A my jesteśmy na etapie ustalania działówek na górze i straszne boje idą z mężem :(

Zrezygnowałam z garderoby i stwierdziłam że szafę zrobię z drzwiami przesuwnymi po całej długości ściany i kłócimy się o wanne bo ja chce zwykłą a on narożną

Ewelino na pewno dojdziecie do porozumienia

Dana ty się nawet nie zastanawiaj nad szprosami ty je po prostu montuj :lol: bardzo podobają się one tobie i nie powinnaś z nich rezygnować. Koszt troszkę większy ale później to nawet nie będziesz o tym pamiętać a szprosy pozostaną. Ostatecznie oszczędności zrobisz na czymś innym

Cześc dziewczyny

Myślę,czy nie zrobic na mężu..........troszkę mniej jedzonka,sexu i od razu będzie potulniejszy jak baranek :D hi,hi,hi

Dana ty się nawet nie zastanawiaj nad szprosami ty je po prostu montuj :lol: bardzo podobają się one tobie i nie powinnaś z nich rezygnować. Koszt troszkę większy ale później to nawet nie będziesz o tym pamiętać a szprosy pozostaną. Ostatecznie oszczędności zrobisz na czymś innym

Cześc dziewczyny

Myślę,czy nie zrobic na mężu..........troszkę mniej jedzonka,sexu i od razu będzie potulniejszy jak baranek :D hi,hi,hi

hi,hi :lol: myślę, że przyniosłoby to odwrotny skutek :wink:

Dana wysłałam Ci wczoraj zdjęcia o które prosiłaś na maila. Mam nadzieję, że nie zmieniłaś adresu mailowego i doszły :)

Ja skorzystałam wczoraj z wyprzedaży w LeroyMerlin i zakupiłam sobie mnóstwo śliczniusieńkich bombek, węże świetlne i różne pierdółki dekoracyjne do nowego domku. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już u siebie będę dekorować choinki.

Dana wysłałam Ci wczoraj zdjęcia o które prosiłaś na maila. Mam nadzieję, że nie zmieniłaś adresu mailowego i doszły :)

Ja skorzystałam wczoraj z wyprzedaży w LeroyMerlin i zakupiłam sobie mnóstwo śliczniusieńkich bombek, węże świetlne i różne pierdółki dekoracyjne do nowego domku. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już u siebie będę dekorować choinki.

szczęściara :wink:

dziękuję za zdjęcia już biegne je oblukac