Beauty 28.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Tu masz 100% racje .Mamy za mało ruchu.Trza się za coś zabrać .Swego czasu biegałam rano bez względu na pogodę i nic mi nie było.Teraz ciesze się ,że już niedługo narty i będę cały dzień na powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć kobitki Znowu mam anginę i z sylwestrowego szampana nici Pikselku, witaj w klubie, ja mam zapalenie oskrzeli i też szampańską imprezę pewnie odpuszczę dziewczyny,gdzie się tak doprawiłyście!? chyba w stingach zimą chodzicie ja się tak zastanawiam, jak te morsy ludzkie mogą się w przeręblach kąpać i nic ich nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A druga sprawa - do Orionka najbardziej pasują mi drewniane pisz tak dalej później pokaże mężowi załatwione - powiedz tylko, z jaką częstotliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ja nie z tych co to się łatwo łobraża , kalkulacji cenowej nie znam, nie wiem ile kto rarabia na tych oknach, ale że niektórzy za dużo to wiem . A krótkowzroczna... owszem i to z mega astygmatyzmem Niektórzy nie lubią płacić za coś dwa razy, rozumiem, też nie płacę, ale i przepłacać też nie lubię , zwłaszcza za dokładnie ten sam towar. I jak ktoś na wejściu proponuje mi 30 -45 % upustu to i tak chciała bym zobaczyć jego ceny wyjściowe, a nie wierzyć w ciemno w ten upust i zakładać, że towar super bo był drogi tylko mi taniej sprzedali. Ps. nie napisałm, że kupuję te za 5tyś. Arctica, a może te 5 tysięcy to kwota zadatku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.12.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A propo morsów.Mam w swojej miejscowości chłopaka, co to kąpie się w min.temp.Jak on to wytrzymuje, to ja nie wiem Pamietam jak kiedyś moczyłam nogi w strumyku górskim - myslałm,że mi odpadnie.chyba nie dałabym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.12.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A druga sprawa - do Orionka najbardziej pasują mi drewniane pisz tak dalej później pokaże mężowi załatwione - powiedz tylko, z jaką częstotliwością kochaniutka,tak raz na jedną stronę-tylko tłustym drukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A druga sprawa - do Orionka najbardziej pasują mi drewniane pisz tak dalej później pokaże mężowi załatwione - powiedz tylko, z jaką częstotliwością kochaniutka,tak raz na jedną stronę-tylko tłustym drukiem to jeszcze kolorek do tego dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.12.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A druga sprawa - do Orionka najbardziej pasują mi drewniane pisz tak dalej później pokaże mężowi załatwione - powiedz tylko, z jaką częstotliwością kochaniutka,tak raz na jedną stronę-tylko tłustym drukiem to jeszcze kolorek do tego dorzucę a co se bedziem żałowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.12.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 idę dziewczyny wtulic się w męskie ciałko narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 miłego wtulania papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.12.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam A my jesteśmy na etapie ustalania działówek na górze i straszne boje idą z mężem Zrezygnowałam z garderoby i stwierdziłam że szafę zrobię z drzwiami przesuwnymi po całej długości ściany i kłócimy się o wanne bo ja chce zwykłą a on narożną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dana ty się nawet nie zastanawiaj nad szprosami ty je po prostu montuj bardzo podobają się one tobie i nie powinnaś z nich rezygnować. Koszt troszkę większy ale później to nawet nie będziesz o tym pamiętać a szprosy pozostaną. Ostatecznie oszczędności zrobisz na czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam A my jesteśmy na etapie ustalania działówek na górze i straszne boje idą z mężem Zrezygnowałam z garderoby i stwierdziłam że szafę zrobię z drzwiami przesuwnymi po całej długości ściany i kłócimy się o wanne bo ja chce zwykłą a on narożną Ewelino na pewno dojdziecie do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dana ty się nawet nie zastanawiaj nad szprosami ty je po prostu montuj bardzo podobają się one tobie i nie powinnaś z nich rezygnować. Koszt troszkę większy ale później to nawet nie będziesz o tym pamiętać a szprosy pozostaną. Ostatecznie oszczędności zrobisz na czymś innym Cześc dziewczyny Myślę,czy nie zrobic na mężu..........troszkę mniej jedzonka,sexu i od razu będzie potulniejszy jak baranek hi,hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dana ty się nawet nie zastanawiaj nad szprosami ty je po prostu montuj bardzo podobają się one tobie i nie powinnaś z nich rezygnować. Koszt troszkę większy ale później to nawet nie będziesz o tym pamiętać a szprosy pozostaną. Ostatecznie oszczędności zrobisz na czymś innym Cześc dziewczyny Myślę,czy nie zrobic na mężu..........troszkę mniej jedzonka,sexu i od razu będzie potulniejszy jak baranek hi,hi,hi hi,hi myślę, że przyniosłoby to odwrotny skutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 myślisz,że wyglądałby tak !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ewka, a co na budowie słychac? co tam teraz robicie? Ewelinko,ja tobie dobrze radze zastosuj moja propozycję barankową-będziesz miec wanne jaką tylko sobie wymarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 29.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dana wysłałam Ci wczoraj zdjęcia o które prosiłaś na maila. Mam nadzieję, że nie zmieniłaś adresu mailowego i doszły Ja skorzystałam wczoraj z wyprzedaży w LeroyMerlin i zakupiłam sobie mnóstwo śliczniusieńkich bombek, węże świetlne i różne pierdółki dekoracyjne do nowego domku. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już u siebie będę dekorować choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dana wysłałam Ci wczoraj zdjęcia o które prosiłaś na maila. Mam nadzieję, że nie zmieniłaś adresu mailowego i doszły Ja skorzystałam wczoraj z wyprzedaży w LeroyMerlin i zakupiłam sobie mnóstwo śliczniusieńkich bombek, węże świetlne i różne pierdółki dekoracyjne do nowego domku. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już u siebie będę dekorować choinki. szczęściara dziękuję za zdjęcia już biegne je oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dobrusiu,nie pisałam nic wczoraj,bo mąż zgodził się w 100% z pablitoo a wiemy,że on sie na tym zna.Takie kombinacje mamy zrobione obecnie w łazience(tyle,że nie w góre a na wylot) wszystko skrapla się tam w środku.Po co robic byle jak w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts