EwaWoj 29.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ewka, a co na budowie słychac? co tam teraz robicie? Ewelinko,ja tobie dobrze radze zastosuj moja propozycję barankową-będziesz miec wanne jaką tylko sobie wymarzysz teraz to już na całego hula ogrzewanie i kominek dlatego też praktycznie całe święta spędziliśmy na budowie i było naprawdę fajnie został nam pilnie do podłączenia solar i w tym roku koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 o to koniecznie musisz zrobic zdjęcie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 o to koniecznie musisz zrobic zdjęcie kominka kominka i choinki wkleję wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 jestem nietaktowna ...........oczywiście choinki też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 29.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ewa mam nadzieję, że pochwalisz się kominkiem (i choinką) również na forum Orionowym. Jakie są postępy prac na budowie - nic się nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Doberek - dyg, dyg . Jak po Swiętach, obżarstwo było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Przyszłam na ploty, a tu nikogo nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Przyszłam na ploty, a tu nikogo nie ma . mówisz - masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Fajnie, że jesteś , ale ja już patrzę jednym okiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 eeeeeeetam ale jesteś wlecisz,wylecisz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No to wlatuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ewa mam nadzieję, że pochwalisz się kominkiem (i choinką) również na forum Orionowym. Jakie są postępy prac na budowie - nic się nie chwalisz chciałam już dzisiaj wkleić zdjęcia ale aparat został na budowie a co u mnie na budowie - po wielkich trudach w końcu działa ogrzewanie. Zostało nam jeszcze w tym roku podłączyć solar. W przyszłym roku w pierwszym kwartale mam zaplanowane to co najbardziej mi się podoba zrobienie dołu czyli kafelki, malowanie i kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No to wlatuję . napisz chociaż co tam u Ciebie słychac!nic się nie odzywasz przez tyle tyg.myslałam,że coś Ci się stało jak żyjesz? wybierasz się gdzieś na ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Doberek - dyg, dyg . Jak po Swiętach, obżarstwo było? oj było jeszcze długo po świetach będzie się to czuło ale co tam sylwester się zbliża kreacje już kupione??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Doberek - dyg, dyg . Jak po Swiętach, obżarstwo było? oj było jeszcze długo po świetach będzie się to czuło ale co tam sylwester się zbliża kreacje już kupione??????? a co masz coś kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Doberek - dyg, dyg . Jak po Swiętach, obżarstwo było? oj było jeszcze długo po świetach będzie się to czuło ale co tam sylwester się zbliża kreacje już kupione??????? a co masz coś kupione? hi,hi dzisiaj jeszcze biegałam za butami i dodatkami koszmar nie cierpię kupowac butów idziemy na zabawę ze znajomymi i wszyscy mamy być ubrani na zielono trudno było coś wybać akurat w tym kolorze ale udało się i mam zieloną bluzkę z rękawem trzy ćwierci do tego spódnicę czarną i biżuterię oczywiście zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Teraz jak mam małe dziecko w domu , to wiesz jak to jest . Nigdzie się nie wybieram, ani na ferie, ani na Sylwestra. W ogóle to mi na zabawy jakoś ochota przeszła, ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa . Mam nadzieję, że mi wróci - ochota znaczy się. Na Święta spełniłam się twórczo, choinkę ubrałam, dzindziboły ponawieszałam, karpia zrobiłam i na jakiś czas mi wystarczy. A Wy dziewczyny gdzie się bawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Teraz jak mam małe dziecko w domu , to wiesz jak to jest . Nigdzie się nie wybieram, ani na ferie, ani na Sylwestra. W ogóle to mi na zabawy jakoś ochota przeszła, ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa . Mam nadzieję, że mi wróci - ochota znaczy się. Na Święta spełniłam się twórczo, choinkę ubrałam, dzindziboły ponawieszałam, karpia zrobiłam i na jakiś czas mi wystarczy. A Wy dziewczyny gdzie się bawicie? ja tak mam jak jest jeszcze daleko do sylwestra to nie chce mi się nigdzie iść ale im bliżej tym bardziej ochota przychodzi może podobnie będzie z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ewuś,świetny pomysł z tym kolorem Sonisiu,cieszę się,że wszystko ok A Wy dziewczyny gdzie się bawicie? w tym roku w domku,tylko nie wiem czy moim czy rodziców Ja się chyba stara zrobiłam jakoś tak ostatnio nie chce mi się po imprezach chodzic taki domownik jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 W tym roku na pewno nie, nastrój jeszcze mam nie zabawowy , ale może w przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts