Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Ewka, a co na budowie słychac? co tam teraz robicie?

Ewelinko,ja tobie dobrze radze zastosuj moja propozycję barankową-będziesz miec wanne jaką tylko sobie wymarzysz :wink:

teraz to już na całego hula ogrzewanie i kominek :lol: :lol: :lol: dlatego też praktycznie całe święta spędziliśmy na budowie i było naprawdę fajnie :lol: został nam pilnie do podłączenia solar i w tym roku koniec :wink: :lol:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa mam nadzieję, że pochwalisz się kominkiem (i choinką) również na forum Orionowym. Jakie są postępy prac na budowie - nic się nie chwalisz :(
chciałam już dzisiaj wkleić zdjęcia ale aparat został na budowie :( a co u mnie na budowie - po wielkich trudach w końcu działa ogrzewanie. Zostało nam jeszcze w tym roku podłączyć solar. W przyszłym roku w pierwszym kwartale mam zaplanowane to co najbardziej mi się podoba zrobienie dołu czyli kafelki, malowanie i kuchnia :lol:

Doberek - dyg, dyg :D .

Jak po Swiętach, obżarstwo było?

oj było :lol: jeszcze długo po świetach będzie się to czuło :wink: :lol: ale co tam sylwester się zbliża :D kreacje już kupione???????

a co masz coś kupione?

hi,hi :lol: dzisiaj jeszcze biegałam za butami i dodatkami :roll: koszmar nie cierpię kupowac butów :evil: idziemy na zabawę ze znajomymi i wszyscy mamy być ubrani na zielono :D trudno było coś wybać akurat w tym kolorze ale udało się i mam zieloną bluzkę z rękawem trzy ćwierci do tego spódnicę czarną i biżuterię oczywiście zieloną :lol:

Teraz jak mam małe dziecko w domu :wink: , to wiesz jak to jest :lol: .

Nigdzie się nie wybieram, ani na ferie, ani na Sylwestra.

W ogóle to mi na zabawy jakoś ochota przeszła, ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa :wink: . Mam nadzieję, że mi wróci - ochota znaczy się.

Na Święta spełniłam się twórczo, choinkę ubrałam, dzindziboły ponawieszałam, karpia zrobiłam i na jakiś czas mi wystarczy.

A Wy dziewczyny gdzie się bawicie?

Teraz jak mam małe dziecko w domu :wink: , to wiesz jak to jest :lol: .

Nigdzie się nie wybieram, ani na ferie, ani na Sylwestra.

W ogóle to mi na zabawy jakoś ochota przeszła, ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa :wink: . Mam nadzieję, że mi wróci - ochota znaczy się.

Na Święta spełniłam się twórczo, choinkę ubrałam, dzindziboły ponawieszałam, karpia zrobiłam i na jakiś czas mi wystarczy.

A Wy dziewczyny gdzie się bawicie?

ja tak mam jak jest jeszcze daleko do sylwestra to nie chce mi się nigdzie iść ale im bliżej tym bardziej ochota przychodzi może podobnie będzie z tobą :wink: