dankaf 29.12.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 najchętniej to bym sobie w ciepłych kapciach z winkiem-lub szampanem przy orionkowskim kominku posiedziała.Oczywiście w miłym towarzystwie np.w Waszym mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 My też w domu razem z piesiem. To będzie jego pierwszy sylwester , to jak mam go samego zostawić , no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Danuś jak dziewczynki będą starsze to ochota na zabawy sama przyjdzie przez pewien czas to nie bardzo chciało mi się gdziekolwiek wychodzic ale teraz to nie wyobrażam sobie sylkwa w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 W tym roku na pewno nie, nastrój jeszcze mam nie zabawowy , ale może w przyszłym. zrobiłaś pierwszy krok do przodu,bo ubrałaś choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Jestem jak najbardziej za . To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 My też w domu razem z piesiem. To będzie jego pierwszy sylwester , to jak mam go samego zostawić , no jak? ależ,nawet nie ma o czy mówic! bez opieki jeszcze by kto zadzwonił do opieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 najchętniej to bym sobie w ciepłych kapciach z winkiem-lub szampanem przy orionkowskim kominku posiedziała.Oczywiście w miłym towarzystwie np.w Waszym mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Dana przy kominku to można w święta posiedzieć ale w nowy rok to trzeba bawić się, tańczyć i oczywiście pić szampana chociaż nie tylko jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 W tym roku na pewno nie, nastrój jeszcze mam nie zabawowy , ale może w przyszłym. zrobiłaś pierwszy krok do przodu,bo ubrałaś choinkę No, w zeszłym to nawet choinki nie było , a w tym to jeszcze i lampę przystroiłam i stól ładnie ubrałam i jestem z siebie bardzo zadowolona. Myślałam, że będzie ze mną gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Danuś jak dziewczynki będą starsze to ochota na zabawy sama przyjdzie przez pewien czas to nie bardzo chciało mi się gdziekolwiek wychodzic ale teraz to nie wyobrażam sobie sylkwa w domu Ewka,co racja to racja! twój chłop już duży i masz go z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Jestem jak najbardziej za . To kiedy? też się dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Danuś jak dziewczynki będą starsze to ochota na zabawy sama przyjdzie przez pewien czas to nie bardzo chciało mi się gdziekolwiek wychodzic ale teraz to nie wyobrażam sobie sylkwa w domu Ewka,co racja to racja! twój chłop już duży i masz go z głowy ot i tu jest problem bo sam imprezki chce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Jestem jak najbardziej za . To kiedy? ja jestem ZA!!!!!!!!!! Jak tylko wybuduję to moje wypragnione,to serdecznie Was zapraszam,ale napewno-żeby się Wam nie odmysliło!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 W tym roku na pewno nie, nastrój jeszcze mam nie zabawowy , ale może w przyszłym. zrobiłaś pierwszy krok do przodu,bo ubrałaś choinkę No, w zeszłym to nawet choinki nie było , a w tym to jeszcze i lampę przystroiłam i stól ładnie ubrałam i jestem z siebie bardzo zadowolona. Myślałam, że będzie ze mną gorzej. pamiętam Sonisiu,pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja już wybudowałam ino nie wszystko mam skończone, ale już Was zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Jestem jak najbardziej za . To kiedy? też się dopisuję No a co myślałaś! taka zabawowa kobieta towarzystwo nam rozkręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ja też zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 mam nadzieję,że kiedyś coś takiego skręcimy Jestem jak najbardziej za . To kiedy? też się dopisuję No a co myślałaś! taka zabawowa kobieta towarzystwo nam rozkręcisz bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja już wybudowałam ino nie wszystko mam skończone, ale już Was zapraszam. raz u mnie raz u Ciebie,nastepnie u Ewki ......Ewka wkręciłam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kurczaczek nie nadążam za uzupełnianiem tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja już wybudowałam ino nie wszystko mam skończone, ale już Was zapraszam. raz u mnie raz u Ciebie,nastepnie u Ewki ......Ewka wkręciłam Ciebie jak już mnie wkręciłaś to sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts