EwaWoj 03.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 teraz jeszcze ustawiamy piec zamontowaliśmy programator temperatury i jak ustawienia będą ok to zabieramy się za same przyjemne rzeczy: kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 miałam nadzieję,że będą tańsze ja już tnę koszty a na kominku można było dużo oszczędzić stwierdziliśmy z mężem,że to co umiemy robimy sami !też będziemy oszczędzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 zrobiliśmy komin do kominka,ale kiedy będzie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a ty zdecydowałaś się już które okna kupicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 teraz jeszcze ustawiamy piec zamontowaliśmy programator temperatury i jak ustawienia będą ok to zabieramy się za same przyjemne rzeczy: kafle ale masz fajniutko coraz bliżej!!!!!!!! a co z kuchnią? masz już coś upatrzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 zrobiliśmy komin do kominka,ale kiedy będzie nie wiem na wszystko przyjdzie czas ale prawdą jest, że wykończeniówka może wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a ty zdecydowałaś się już które okna kupicie? zajedziemy jeszcze raz do Oknoplastu-muszę coś wyjaśnic. A,bo widzisz Urzędowski zrobi mi okna za 26 tys drewniane ale bez szprosów w Oknoplaście mogę miec za 19-21tys (zależy jaki profil) z szprosami i co mam wybrac nie wiem fakt uwielbiam szprosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 różnica 6 tys, do tego dorzucę 2 tys i mam na rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 teraz jeszcze ustawiamy piec zamontowaliśmy programator temperatury i jak ustawienia będą ok to zabieramy się za same przyjemne rzeczy: kafle ale masz fajniutko coraz bliżej!!!!!!!! a co z kuchnią? masz już coś upatrzonego? tak, podałam dokładne wymiary kuchni i czekam na projekt i oczywiście na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 oooooo to koniecznie pamiętaj o mnie.prześlij mi później cenę na pw a ile wyszło tych m? robisz z wyspą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 03.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 oooooo to koniecznie pamiętaj o mnie.prześlij mi później cenę na pw a ile wyszło tych m? robisz z wyspą? Mi też i napisz gdzie tą kuchnie sobie upatrzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a ty zdecydowałaś się już które okna kupicie? zajedziemy jeszcze raz do Oknoplastu-muszę coś wyjaśnic. A,bo widzisz Urzędowski zrobi mi okna za 26 tys drewniane ale bez szprosów w Oknoplaście mogę miec za 19-21tys (zależy jaki profil) z szprosami i co mam wybrac nie wiem fakt uwielbiam szprosy tak to problem ale tobie bardzo zależy na szprosach to powinnaś brać te z Oknoplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 jak wygram kasę to wezmę te od urzędowskiego z szprosami za 32 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 oooooo to koniecznie pamiętaj o mnie.prześlij mi później cenę na pw a ile wyszło tych m? robisz z wyspą? będzie bez wyspy, chciałam taką szafkę albo murek przy wykuszu ale nie wiem czy będzie na razie czekam na projekt i zobaczę co mi zaproponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 jak wygram kasę to wezmę te od urzędowskiego z szprosami za 32 tys Chyba w Hiszpanii... ale pewna nie jestem ... w najbliższym losowaniu do wygrania 115 milionów............................euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o, to trza zagrac nie będę chciwa wystarczy mi ze 200tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Arctica,tak z ciekawości pytam.Czy Wy z mężem będziecie wszystko sami robic?np.kłaśc dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o, to trza zagrac nie będę chciwa wystarczy mi ze 200tys no co ty troszkę więcej bo na urlop muszisz po całej budowie pojechać aby odreagować i się odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Arctica,tak z ciekawości pytam.Czy Wy z mężem będziecie wszystko sami robic?np.kłaśc dachówkę? Nie dachówkę... blachodachówkę Dachówkę na obecnym domu kładliśmy... od cholery pitolenia , i całą śama przycięłam i wszystkie śama na dach podałam Tylko tynki wewnętrzne zlecimy, bo będzie tego ponad 1000 m2, i byśmy się zamotali ... a i podłogówkę "hidraulik" (dokładna pisownia z jednego z ogłoszeń ) zrobi bo i piec od razu podłączy. Resztę sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts