Piątka 17.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Danuś już zasypaliscie, brawo.. teraz pójdzie migiem..widać też, że kochasz kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.04.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cieszę się że jesteś W tej chwili czekamy za murarzem.Na naszej działcę zrobił się mały składzik budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry.... dawno Cię nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.04.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry.... dawno Cię nie widziałam... Cześc Kasiu Dużo czasu spędzam w ogrodzie bo choc mały to jednak wiecznie coś trzeba w nim robic .No i oczywiście muszę jedną roślinkę z 10 razy poprzesadzac .Ale bywam u Ciebie .Widziałam relację z nasadzeń-będzie ślicznie. Zamówiliśmy jeszcze towar-ledwo idzie się ruszyc No i oczywiście czekamy na murarza-u nas to tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 witam wszystkich po przerwie, na początku chciałabym złożyc świąteczne życzenia (spóźnione ale szczere) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 mam co raz więcej roślinek na działeczce dzisiaj zakupiłam cyprysy 9 szt i 3 szt skalniaczków, będę je sadziła wzdłuż kojca dla psa, który będziemy jutro stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.04.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 witam wszystkich po przerwie, na początku chciałabym złożyc świąteczne życzenia (spóźnione ale szczere) Dziękuję Ewuniu Moje są w dzienniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.04.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 mam co raz więcej roślinek na działeczce dzisiaj zakupiłam cyprysy 9 szt i 3 szt skalniaczków, będę je sadziła wzdłuż kojca dla psa, który będziemy jutro stawiac Zlituj się kobieto i zrób te zdjęcia Jak ja jestem ciekawa co tam u Ciebie się dzieję.A płytki wybrałaś?I jeszcze jedno -pewnie pisałaś o tym ale wolę się upewnic. O ile podnieśliście ściankę kolankową?(jeśli dobrze kojarzę to o 2 pustaki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzień dobry.... dawno Cię nie widziałam... Cześc Kasiu Dużo czasu spędzam w ogrodzie bo choc mały to jednak wiecznie coś trzeba w nim robic .No i oczywiście muszę jedną roślinkę z 10 razy poprzesadzac .Ale bywam u Ciebie .Widziałam relację z nasadzeń-będzie ślicznie. Zamówiliśmy jeszcze towar-ledwo idzie się ruszyc No i oczywiście czekamy na murarza-u nas to tradycja ale miejmy nadzieję...że już jest bliżej niż dalej... A są zdjęcia działki z przeogromną ilością materiałów?? Idę zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.04.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ale miejmy nadzieję...że już jest bliżej niż dalej... Przyjechał wczoraj. ZACZYNAMY W ŚRODĘ A są zdjęcia działki z przeogromną ilością materiałów?? Może ze zdjęc nie widac ale cały tył jest jeszcze zawalonu całym materiałem na strop i ściany.Te ostatnie zdjęcia to tylko namiastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ale miejmy nadzieję...że już jest bliżej niż dalej... Przyjechał wczoraj. ZACZYNAMY W ŚRODĘ brawo....brawo..... bardzo się cieszę, że Twój domek.... nareszcie zacznie rosnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.04.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Też się cieszę bo już zaczeły puszczac mi nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Też się cieszę bo już zaczeły puszczac mi nerwy Zdaję sobie sprawę z tego, że nie było ci łatwo...jak dookoła domki rosną a Ty wiecznie czekasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Też się cieszę bo już zaczeły puszczac mi nerwy Zdaję sobie sprawę z tego, że nie było ci łatwo...jak dookoła domki rosną a Ty wiecznie czekasz.... Nie jestem osobą zazdrosną.Niech sobie budują .Ale jak się umawiam to tak chcę żeby było i koniec .Bardzo szanuję osoby dotrzymujące słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Też się cieszę bo już zaczeły puszczac mi nerwy Zdaję sobie sprawę z tego, że nie było ci łatwo...jak dookoła domki rosną a Ty wiecznie czekasz.... Nie jestem osobą zazdrosną.Niech sobie budują .Ale jak się umawiam to tak chcę żeby było i koniec .Bardzo szanuję osoby dotrzymujące słowa.Fakt faktem może i jego wina nie była że tak to wszystko się poprzestawiało.Ale ja mam m-ąc w d..pe .Problem byłby gdybym musiała się w tym roku wprowadzic. Ale najbardziej mnie wku......................ło to że obok mnie przejeżdża murarz ten który robił u mnie fundamenty w zeszłym roku(buduje się niedaleko) i te spojrzenie i głupi uśmieszek że on po godzinach grzebie sobie i ma więcej niż ja A wiesz czemu on taki złośliwy d..................ek?Bo przecież nie chciałam już go więcej widziec. I facio tego przeżyc nie może a i jeszcze jedno-ciągle to mi wypominał że będziemy mieli najpiękniejszy dom w całej okolicy. Sorki że tak się rozpisałam Nic się nie stało... ważna zasada...nie ważne jak zaczyna - ważne jak kończy... Nie ma się co przejmować pustym facetem....na pewno było to wk.....%%%ce.... , ale nic na to nie poradzisz. Teraz jak wyskoczycie do przodu... to na pewno kopara mu opadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 w końcu zrobiłam zdjęcia, ale są już mało aktualne, troszkę się u mnie zmieniło i tak np. dzisiaj wkopaliśmy (bo pomagała cała rodzinka) cyprysy i zrobiliśmy kojec dla psa, na jutro zostały nam jeszcze 4 szt cyprysów (dzisiaj już nie daliśmy rady), poplewione mam wokoło thuji - i to najbardziej nas wykończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Roslinki?feat=directlinkhttp://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Roslinki02?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Danka podnosiliśmy ściankę o 2 pustaki, zastanawialiśmy się czy nie podnieśc o 3, ale uznaliśmy, po pierwsze, że może zabraknąc nam dachówki a po drugie trzeba by było miec dłuższą więźbę i w końcu daliśmy sobie spokój. Teraz mogę powiedziec, że była to słuszna decyzja. Dzisiaj skończyli nam gładzie jutro zrobię zdjęcia i postaram się je pokazac - efekt prawie końcowy-pokoje są wystarczająco wysokie i skosy nie duże. Jest naprawdę teraz cudownie na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 jeśli chodzi o płytki do łazienki na górze to pojechaliśmy je kupic i w końcu ich nie kupiliśmy ale za to kupiliśmy kafle do domku gospodarczego ponieważ ekipa chce jego otynkowac, okafelkowac i wstawiac piec i zbiornik na wodę później będą tam robic dach aby wstawic panel słoneczny. Uznałam, że jednak kafle do łazienki mogą jeszcze troszkę poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale u Ciebie Ewuniu pięknie się robi -tyle zieleni.Niby budowa a tak po domowemu.Jednak roślinki robią swoje Wierzba,rh,żonkile,róże,brzózki,warzywniaczek(widze że zabiezpieczony przed pieskiem) itd......................wszystko chyba wykupiłas .Masz kawał ziemi do obsadzenia.I piesek też jest .Nasza też wiecznie jest z nami podczas wypadów działkowych-ale wtedy trzeba iśc na pieszo To te obok pomieszczenie to gospodarcze? Myślałam że tak widac sąsiedni domek(ale byłby za blisko)-toc to kawał chałupy PS.Wiem że nie masz dużo czasu ale napisz mi jeszcze -ścianka podniesiona o 2 pustaki +wieniec?Wałkujemy w tej chwili ten temat i mąż musi wiedziec Domek pięknie wygląda. A płytki-wszystko w swoim czasie.Po co komu łazienka skoro trzeba najpierw zrobi to co jest pilne.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts