Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Arctica,tak z ciekawości pytam.Czy Wy z mężem będziecie wszystko sami robic?np.kłaśc dachówkę?

Nie dachówkę... blachodachówkę :D

Dachówkę na obecnym domu kładliśmy... od cholery pitolenia :roll: :x , i całą śama przycięłam i wszystkie śama na dach podałam 8)

Tylko tynki wewnętrzne zlecimy, bo będzie tego ponad 1000 m2, i byśmy się zamotali :D ... a i podłogówkę "hidraulik" (dokładna pisownia z jednego z ogłoszeń :wink: ) zrobi bo i piec od razu podłączy.

Resztę sami :D

pytam,bo mąż się napalił na kładzenie :-? ,ale nie wiem czy da radę?

na mnie może liczyc :lol:

w ogóle zdecydowaliśmy,że to co umiemy to zrobimy sami!

ciekawi mnie czy da radę?

aaaaa widziałam na muratorze,Twój wkład w ceglanej białej ścianie.miałam pisac, ale dopiero od dzisiaj tak porządnie siedzę przed kompem,bo mąż studiował technikę kładzenie dachówki :wink:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pytam,bo mąż się napalił na kładzenie :-? ,ale nie wiem czy da radę?

na mnie może liczyc :lol:

w ogóle zdecydowaliśmy,że to co umiemy to zrobimy sami!

ciekawi mnie czy da radę?

aaaaa widziałam na muratorze,Twój wkład w ceglanej białej ścianie.miałam pisac, ale dopiero od dzisiaj tak porządnie siedzę przed kompem,bo mąż studiował technikę kładzenie dachówki :wink:

Mów szybko gdzie????

W dachówce nie ma żadnej filozofii, byle zacząć... od dołu :wink:

Kumaty facet przecie... na pewno sobie poradzi... tylko podasz te parę tysięcy dachóweczek, bo tak po każdą złazić na dół to nie bardzo :roll: . A jak na figurę wpływa :wink:

czy tylko podobny????????

Danuś.... :o :o :o

To jest dokładnie brat (hmmm... albo siostra) tego "mojego", nawet nazwy mają te same tylko cyferkami się różnią. To jest Kornak6, a mój 12.

Pozwolisz, że zwinę zdjęcie do siebie :roll: .

Pasuje do bielonej cegły... nieee???? :-? , tylko ja chcę cały narożnik tą cegłą zabudować... i taki stopieniek mogę dać.... yupppi... dzięki :p