dankaf 03.01.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Arctica,tak z ciekawości pytam.Czy Wy z mężem będziecie wszystko sami robic?np.kłaśc dachówkę? Nie dachówkę... blachodachówkę Dachówkę na obecnym domu kładliśmy... od cholery pitolenia , i całą śama przycięłam i wszystkie śama na dach podałam Tylko tynki wewnętrzne zlecimy, bo będzie tego ponad 1000 m2, i byśmy się zamotali ... a i podłogówkę "hidraulik" (dokładna pisownia z jednego z ogłoszeń ) zrobi bo i piec od razu podłączy. Resztę sami pytam,bo mąż się napalił na kładzenie ,ale nie wiem czy da radę? na mnie może liczyc w ogóle zdecydowaliśmy,że to co umiemy to zrobimy sami! ciekawi mnie czy da radę? aaaaa widziałam na muratorze,Twój wkład w ceglanej białej ścianie.miałam pisac, ale dopiero od dzisiaj tak porządnie siedzę przed kompem,bo mąż studiował technikę kładzenie dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 my też systemem bardzo gospodarczym robimy i jakoś idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ewka,a kiedy było pierwsze wbicie łopaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 pytam,bo mąż się napalił na kładzenie ,ale nie wiem czy da radę? na mnie może liczyc w ogóle zdecydowaliśmy,że to co umiemy to zrobimy sami! ciekawi mnie czy da radę? aaaaa widziałam na muratorze,Twój wkład w ceglanej białej ścianie.miałam pisac, ale dopiero od dzisiaj tak porządnie siedzę przed kompem,bo mąż studiował technikę kładzenie dachówki Mów szybko gdzie???? W dachówce nie ma żadnej filozofii, byle zacząć... od dołu Kumaty facet przecie... na pewno sobie poradzi... tylko podasz te parę tysięcy dachóweczek, bo tak po każdą złazić na dół to nie bardzo . A jak na figurę wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 tyle,że malutkie zdjęcie http://www.muratordom.pl/zdjecia/kominkowe_trendy.jpg http://www.muratordom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 czy tylko podobny???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ewka,a kiedy było pierwsze wbicie łopaty? 3-go marca 2008 roku a planowane zakończenie czerwiec 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 My też wbiliśmy łopatę w 2008 roku.Tyle,że we wrześniu-fundament reszta przerzucona na kwiecień tego roku Mam nadzieję,że pójdę twoim tropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 teraz muszę kończyć bo wracamy do domu. Nie chce mi się wyjeżdzać z budowy bo jest cieplutko i kominek fajnie grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 i nic sie nie pochwaliłaś,że z Orionka piszesz! narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 czy tylko podobny???????? Danuś.... To jest dokładnie brat (hmmm... albo siostra) tego "mojego", nawet nazwy mają te same tylko cyferkami się różnią. To jest Kornak6, a mój 12. Pozwolisz, że zwinę zdjęcie do siebie . Pasuje do bielonej cegły... nieee???? , tylko ja chcę cały narożnik tą cegłą zabudować... i taki stopieniek mogę dać.... yupppi... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 pewnie,że bierz u mnie tez będzie cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 bielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 tu jeszcze nie mam 100% pewności fajnie gdybym w końcu wymamrała od kumpeli rozbiórkową........wtedy przecinka na pół i ok ale mam jeszcze upatrzoną z nelissena(ją też na pół) wyjdzie taniej niż płytka klinkierowa myslałm tez nad bieloną temat wciąż otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 narazie oddaję kompa mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 i nic sie nie pochwaliłaś,że z Orionka piszesz! narazie teraz już nie z Orionka na budowie spędzamy naaaprawdę duuuużo czasu dzisiaj była śliczna pogoda biało i mroźno to zachęciło nas do spaceru z psem a po powrocie siedzialam przy kominku z laptopem i pisałam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no właśnie! mroźno,za oknem sypie śnieg, a człowiek siedzi przy ciepłym kominku ..........w życiu bym nie zrezygnowała z kominka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ja też nie a zwłaszcza teraz kiedy go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.01.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ewka,jakiej firmy masz bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ewka,jakiej firmy masz bramę? jeszcze nie mam ale myślimy o hormanie albo wiśniowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts