dankaf 04.01.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dostałam wycenę na wiśniowskiego -brama 3x2,3 -3900 z napędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dostałam wycenę na wiśniowskiego -brama 3x2,3 -3900 z napędem ja jeszcze nie mam wyceny wiśniowskiego ale hormana rok temu kosztowała 7 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 co myślisz o takich drzwiach? wklejam zdjęcie w kolorze złotego dębu żeby dobrze było je widaćhttp://www.galeriadom.pl/images/options/1311-319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,hormann drogi Krispol będzie tańszy(może będę dzisiaj wiedziec) póki co mam wycenę na 5 tys ale bez przetłoczeń dobre są jeszcze z normstahla!!!!!!!!-tutaj muszę zrobic wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 co myślisz o takich drzwiach? wklejam zdjęcie w kolorze złotego dębu żeby dobrze było je widać http://www.galeriadom.pl/images/options/1311-319.jpg piękniutkie co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,hormann drogi Krispol będzie tańszy(może będę dzisiaj wiedziec) póki co mam wycenę na 5 tys ale bez przetłoczeń dobre są jeszcze z normstahla!!!!!!!!-tutaj muszę zrobic wycenę tak horman jest drogi ale tylko taką póki co mam wycenę na marginesie robioną w "dobrych pieniężnych czasach" jak będę jakąś nową miała to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 drzwi są ze Stobrawy Teksas teraz kosztują 2399,00 zł są proste ale zarazem eleganckie i jakoś zaczęły mi się bardzo podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,hormann drogi Krispol będzie tańszy(może będę dzisiaj wiedziec) póki co mam wycenę na 5 tys ale bez przetłoczeń dobre są jeszcze z normstahla!!!!!!!!-tutaj muszę zrobic wycenę tak horman jest drogi ale tylko taką póki co mam wycenę na marginesie robioną w "dobrych pieniężnych czasach" jak będę jakąś nową miała to dam znać Ewka,byc byłam w Oknoplaście,ale mieli inwentaryzacje Oczywiście Pani miła mnie wpuściła,wszystko wytłumaczyła ale o brame nie chciałam już truc d.......ska-będę pytac iiiiiiiiiiii się zakochałam w szprosach zewnętrznych powiedzcie,że to "masochistyczny" pomysł!? a może nie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 drzwi są ze Stobrawy Teksas teraz kosztują 2399,00 zł są proste ale zarazem eleganckie i jakoś zaczęły mi się bardzo podobać bo, to co klasyczne jest zawsze długowieczne masz dobry gust i tyle! jak dla mnie drzwi są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Drzwi śliczniusie... ale drzewniane???? Danuś... a te szprosy, zewnętrzne... zdejmowane???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kochana, no właśnie nie - szprosy weneckie,ale może wziełabym mniejszą ilośc pól co ja mam z tymi szprosami!!!!!!!! wiem,że muszą byc,bo pikne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 w wewnątrzszybowych szprosach wkurzają mnie te silikonowe "ciapki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 w wewnątrzszybowych szprosach wkurzają mnie te silikonowe "ciapki" ale są wygodne i nie trzeba ich ściągać i zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,hormann drogi Krispol będzie tańszy(może będę dzisiaj wiedziec) póki co mam wycenę na 5 tys ale bez przetłoczeń dobre są jeszcze z normstahla!!!!!!!!-tutaj muszę zrobic wycenę tak horman jest drogi ale tylko taką póki co mam wycenę na marginesie robioną w "dobrych pieniężnych czasach" jak będę jakąś nową miała to dam znać Ewka,byc byłam w Oknoplaście,ale mieli inwentaryzacje Oczywiście Pani miła mnie wpuściła,wszystko wytłumaczyła ale o brame nie chciałam już truc d.......ska-będę pytac iiiiiiiiiiii się zakochałam w szprosach zewnętrznych powiedzcie,że to "masochistyczny" pomysł!? a może nie!!!!!!!! hi,hi Dana ty musisz mieć te szprosy inaczej jakiekolwiek ale muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Drzwi śliczniusie... ale drzewniane???? Danuś... a te szprosy, zewnętrzne... zdejmowane???? drzwi są drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,będą na pewno!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,będą na pewno!!!!!!!!! to dobrze bo bym martwiła się o ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Drzwi śliczniusie... ale drzewniane???? Danuś... a te szprosy, zewnętrzne... zdejmowane???? drzwi są drewniane musze przejrzec ich stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,Ty sie ze mnie nie śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Drzwi śliczniusie... ale drzewniane???? Danuś... a te szprosy, zewnętrzne... zdejmowane???? drzwi są drewniane musze przejrzec ich stronkę mają duży wybór drzwi ale większość jest tak delikatnie mówiąc oklepana ale można wybrać i cenowo są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts