Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewka,zastanawiam sie czy w garderobie robic okno dachowe :roll:

Tak naprawdę to będę tam tylko wchodzi po ciuchy

to zależy jak garderobę potraktujesz jak "szafę" to okno będzie zbędne ale jak będziesz chciała tam np. prasować to okno wówczas się przyda. U mnie ta garderoba będzie podzielona na 2 części: pierwsza szafa odgrodzona drzwiami przesuwnymi i tam nie ma okna a w drugiej takiej przechodniej to jest okno

oglądałaś kuchnię Bogny?

tak,bardzo ładna i cieszę się,że wyspa sie wmieściła :wink: - no chyba,że kobita ma wiekszą od nas kuchnie :-?

pomyłka to była kuchnia Hawy :lol: :wink:

Jeśli chodzi o kuchnie Bogny-nie mój styl

oglądałaś kuchnię Hawy ona ma wyspę a Bogna ma taką jaśniutką z owalnymi mebelkami

prasowanie będzie w pralnio-suszarni(zrobię ją w kształcie L odwróconego) a reszta garderoba.

myslisz,ze z pralni może wchodzic wilgoc do garderoby?

chociaż z drugiej strony-pralnie i takie pomieszczenia są wiecznie wietrzone

hi,hi :lol: Dana a co ty prać dla całej ulicy będziesz :wink: w pralnio-suszarni powinnaś mieć okno a co do wilgoci to pranie teraz z pralki wyciągasz prawie suche nawet dobra wentylacja powinna załatwić sprawę

prasowanie będzie w pralnio-suszarni(zrobię ją w kształcie L odwróconego) a reszta garderoba.

myslisz,ze z pralni może wchodzic wilgoc do garderoby?

chociaż z drugiej strony-pralnie i takie pomieszczenia są wiecznie wietrzone

hi,hi :lol: Dana a co ty prać dla całej ulicy będziesz :wink: w pralnio-suszarni powinnaś mieć okno a co do wilgoci to pranie teraz z pralki wyciągasz prawie suche nawet dobra wentylacja powinna załatwić sprawę

u mnie to wiecznie coś wisi na linkach-małe dzieci :wink:

a wentylację jaką masz grawitacyjną czy mech.?

doszłam do wniosku, że jasne meble roświetlają kuchnię i wizualnie ją powiększają

mówiłam :wink: i to ja zwolenniczka brązowych mebli :lol:

a już jestem jakaś taka mało zdecydowana :roll:

a mąż jakie ma zdanie w tym temacie?

brązowe też ładne

nic na siłe,jeśli nie masz przekonanie do białych to nie bierz,bo codziennie będziesz na to patrzec :wink: