EwaWoj 04.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ewka,Ty sie ze mnie nie śmiej jakbym śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a cóż to dzisiaj nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a cóż to dzisiaj nikogo nie ma jestem,jestem przeglądam bramy,okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 wysłałam do wyceny bramę normstahla-dam znac jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 oglądałaś kuchnię Bogny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ewka,zastanawiam sie czy w garderobie robic okno dachowe Tak naprawdę to będę tam tylko wchodzi po ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 oglądałaś kuchnię Bogny? tak,bardzo ładna i cieszę się,że wyspa sie wmieściła - no chyba,że kobita ma wiekszą od nas kuchnie pomyłka to była kuchnia Hawy Jeśli chodzi o kuchnie Bogny-nie mój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ewka,zastanawiam sie czy w garderobie robic okno dachowe Tak naprawdę to będę tam tylko wchodzi po ciuchy to zależy jak garderobę potraktujesz jak "szafę" to okno będzie zbędne ale jak będziesz chciała tam np. prasować to okno wówczas się przyda. U mnie ta garderoba będzie podzielona na 2 części: pierwsza szafa odgrodzona drzwiami przesuwnymi i tam nie ma okna a w drugiej takiej przechodniej to jest okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 oglądałaś kuchnię Bogny? tak,bardzo ładna i cieszę się,że wyspa sie wmieściła - no chyba,że kobita ma wiekszą od nas kuchnie pomyłka to była kuchnia Hawy Jeśli chodzi o kuchnie Bogny-nie mój styl oglądałaś kuchnię Hawy ona ma wyspę a Bogna ma taką jaśniutką z owalnymi mebelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doszłam do wniosku, że jasne meble roświetlają kuchnię i wizualnie ją powiększają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 prasowanie będzie w pralnio-suszarni(zrobię ją w kształcie L odwróconego) a reszta garderoba.myslisz,ze z pralni może wchodzic wilgoc do garderoby?chociaż z drugiej strony-pralnie i takie pomieszczenia są wiecznie wietrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doszłam do wniosku, że jasne meble roświetlają kuchnię i wizualnie ją powiększają mówiłam i to ja zwolenniczka brązowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 prasowanie będzie w pralnio-suszarni(zrobię ją w kształcie L odwróconego) a reszta garderoba. myslisz,ze z pralni może wchodzic wilgoc do garderoby? chociaż z drugiej strony-pralnie i takie pomieszczenia są wiecznie wietrzone hi,hi Dana a co ty prać dla całej ulicy będziesz w pralnio-suszarni powinnaś mieć okno a co do wilgoci to pranie teraz z pralki wyciągasz prawie suche nawet dobra wentylacja powinna załatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doszłam do wniosku, że jasne meble roświetlają kuchnię i wizualnie ją powiększają mówiłam i to ja zwolenniczka brązowych mebli a już jestem jakaś taka mało zdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 prasowanie będzie w pralnio-suszarni(zrobię ją w kształcie L odwróconego) a reszta garderoba. myslisz,ze z pralni może wchodzic wilgoc do garderoby? chociaż z drugiej strony-pralnie i takie pomieszczenia są wiecznie wietrzone hi,hi Dana a co ty prać dla całej ulicy będziesz w pralnio-suszarni powinnaś mieć okno a co do wilgoci to pranie teraz z pralki wyciągasz prawie suche nawet dobra wentylacja powinna załatwić sprawę u mnie to wiecznie coś wisi na linkach-małe dzieci a wentylację jaką masz grawitacyjną czy mech.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doszłam do wniosku, że jasne meble roświetlają kuchnię i wizualnie ją powiększają mówiłam i to ja zwolenniczka brązowych mebli a już jestem jakaś taka mało zdecydowana a mąż jakie ma zdanie w tym temacie? brązowe też ładne nic na siłe,jeśli nie masz przekonanie do białych to nie bierz,bo codziennie będziesz na to patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jaką mam wentylację to nie bardzo wiem ale dzisiaj dowiem sie na budowie i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.01.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cześć laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ewka,nie masz czasem zdjęcia z rozłożonymi rurami kanalizacyjnymi-jak powinny one iśc - poczatki budowyjeszcze przed wylaniem chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cześć laseczki Cześc przerwa na kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts