EwaWoj 05.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doszłam do wniosku, że jasne meble roświetlają kuchnię i wizualnie ją powiększają mówiłam i to ja zwolenniczka brązowych mebli a już jestem jakaś taka mało zdecydowana a mąż jakie ma zdanie w tym temacie? brązowe też ładne nic na siłe,jeśli nie masz przekonanie do białych to nie bierz,bo codziennie będziesz na to patrzec w temacie kuchni mówi tak: rób co chcesz i taka to pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 i nic się nie będzie wtrącac , to aż do niego nie podobne tylko mu o tym nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 i nic się nie będzie wtrącac , to aż do niego nie podobne tylko mu o tym nie mów nie, nie to nie tak do końca rób co chcesz ale nie może to być kuchnia w "starym" stylu ani klasyczna ani też zbyt nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cześć laseczki Cześc przerwa na kawkę? Nie zrobiłam podatki i mam zamiar iść po śniadanie i teraz mam większy luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ewka,nie masz czasem zdjęcia z rozłożonymi rurami kanalizacyjnymi-jak powinny one iśc - poczatki budowy jeszcze przed wylaniem chudziaka coś powinnam znaleźść poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cześć laseczki Cześc przerwa na kawkę? Nie zrobiłam podatki i mam zamiar iść po śniadanie i teraz mam większy luz cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ewcia widziałam kominek super Jak pozostałe postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ewcia widziałam kominek super Jak pozostałe postępy na budowie przyjedź to sama zobaczysz podłączamy solar, ocieplamy rury i może jutro zaczniemy wykańczać górną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A to super u nas powoli też idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A to super u nas powoli też idzie a jak tam sytuacja z wanną? bo ja patrzyłam na naszą i ona jest taka trochę narożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A to super u nas powoli też idzie a jak tam sytuacja z wanną? bo ja patrzyłam na naszą i ona jest taka trochę narożna Narazie ustapiłam ale jest jeszcze troche do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A to super u nas powoli też idzie a jak tam sytuacja z wanną? bo ja patrzyłam na naszą i ona jest taka trochę narożna Narazie ustapiłam ale jest jeszcze troche do tego czasu a ścianki pną się do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać jak nie wiesz to ja mam miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać jak nie wiesz to ja mam miejsce ale przyjedziesz po nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 taki malutki problem się zrobił z ta naszą choinką brzegi działki zajęte: z jednej strony mam thuje z drugiej świerki i różne iglaczki z trzeciej strony drzewka owocowe no i zostaje przód którego póki co na razie nie ruszam no i gdzie ją posadzić a po środku to małżonek mój nie da bo twierdzi, że trawę to sama będę kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A to super u nas powoli też idzie a jak tam sytuacja z wanną? bo ja patrzyłam na naszą i ona jest taka trochę narożna Narazie ustapiłam ale jest jeszcze troche do tego czasu a ścianki pną się do góry? Tak do góry tylko powoli i to nas wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać jak nie wiesz to ja mam miejsce ale przyjedziesz po nią opłacę kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 taki malutki problem się zrobił z ta naszą choinką brzegi działki zajęte: z jednej strony mam thuje z drugiej świerki i różne iglaczki z trzeciej strony drzewka owocowe no i zostaje przód którego póki co na razie nie ruszam no i gdzie ją posadzić a po środku to małżonek mój nie da bo twierdzi, że trawę to sama będę kosić jak będziesz na działeczce to zrób zdjęcie z tarasu na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać jak nie wiesz to ja mam miejsce ale przyjedziesz po nią opłacę kuriera nie, nie odbiór tylko osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts