EwaWoj 05.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 taki malutki problem się zrobił z ta naszą choinką brzegi działki zajęte: z jednej strony mam thuje z drugiej świerki i różne iglaczki z trzeciej strony drzewka owocowe no i zostaje przód którego póki co na razie nie ruszam no i gdzie ją posadzić a po środku to małżonek mój nie da bo twierdzi, że trawę to sama będę kosić jak będziesz na działeczce to zrób zdjęcie z tarasu na ogród ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 teraz przyjechaliśmy na budowę i niestety zdjęcia nie mogę zrobić bo jest za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać jak nie wiesz to ja mam miejsce ale przyjedziesz po nią opłacę kuriera nie, nie odbiór tylko osobisty jeszcze się zdziwisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 teraz przyjechaliśmy na budowę i niestety zdjęcia nie mogę zrobić bo jest za ciemno zrobisz w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zaczęłam teraz się zastanawiać gdzie na wiosnę wigilijną choinkę wkopać jak nie wiesz to ja mam miejsce ale przyjedziesz po nią opłacę kuriera nie, nie odbiór tylko osobisty jeszcze się zdziwisz! jak przyjedziesz to tak jakbyś była u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 tylko świat będę oglądac bez krat .........rozumiesz o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 tylko świat będę oglądac bez krat .........rozumiesz o co mi chodzi? ostatecznie to jakąś imitację na oknach mogę pozakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześć laski Dzisiaj do nas elektryk przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześc dziewczyny! Ewelino,elektryka później tynki i przechodzisz do etapu wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ale ostatnio przymroziło niech już puści ten mróz jaki macie dojazd na działkę? da się dojechac,czy może zaspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześc dziewczyny! Ewelino,elektryka później tynki i przechodzisz do etapu wykańczania jak to fajnie brzmi tak prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześc dziewczyny! Ewelino,elektryka później tynki i przechodzisz do etapu wykańczania jak to fajnie brzmi tak prosto Bardzo prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ale ostatnio przymroziło niech już puści ten mróz jaki macie dojazd na działkę? da się dojechac,czy może zaspy? u nas nie ma problemów tylko trzeba wolno i ostrożnie jeździć. Zapowiadali zaspy a tu śniegu jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 06.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj Danusiu po dłuższej przerwie! Witajcie Dziewczyny Już zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu i widzę, że temat szprosów jest jak Lenin – wiecznie żywy Ja wypadłam trochę z obiegu Muratorowego, bo jestem w ciąży i miałam taki odrzut od netu, że nigdy bym się tego niespodziewała. Teraz zaczynam 5 miesiąc – pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o macierzyństwie i mówiłam, że bym jeszcze chciała no to mam Niestety muszę leżeć, bo przez moment było kiepsko – 2 razy wylądowałam w szpitalu, ale z Dzidziusiem wszystko ok. Nasz Orionem dalej tylko na papierze. Niestety jeszcze czekamy na mapę i będziemy czekać na pozwolenie, może do kwietnia się uda? Oby. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gminy, zobaczymy co załatwię. Ale fajnie maci, że już w tym roku zamieszkacie w Swoich domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześc dziewczyny! Ewelino,elektryka później tynki i przechodzisz do etapu wykańczania jak to fajnie brzmi tak prosto Bardzo prosto ja jestem w tej trzeciej części a wydaje mi się, że wieki minęły od otynkowania ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj Danusiu po dłuższej przerwie! Witajcie Dziewczyny Już zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu i widzę, że temat szprosów jest jak Lenin – wiecznie żywy Ja wypadłam trochę z obiegu Muratorowego, bo jestem w ciąży i miałam taki odrzut od netu, że nigdy bym się tego niespodziewała. Teraz zaczynam 5 miesiąc – pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o macierzyństwie i mówiłam, że bym jeszcze chciała no to mam Niestety muszę leżeć, bo przez moment było kiepsko – 2 razy wylądowałam w szpitalu, ale z Dzidziusiem wszystko ok. Nasz Orionem dalej tylko na papierze. Niestety jeszcze czekamy na mapę i będziemy czekać na pozwolenie, może do kwietnia się uda? Oby. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gminy, zobaczymy co załatwię. Ale fajnie maci, że już w tym roku zamieszkacie w Swoich domkach. Aga GRATULACJE tylko uważaj na siebie, odpoczywaj, nie przemęczaj się a będzie wszystko dobrze może w urzedzie nie będzie tak długo bo teraz procedura otrzymania pozwolenia jest krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 06.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ewa dziękuję Co do pozwolenia, to chyba trochę to się powlecze, bo najpierw gmina musi nam wydać wuzetkę (brak planu zagospodarowania) a potem dopiero pozwolenie. Mówią, że ok.4 miesięcy to się ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cześc dziewczyny! Ewelino,elektryka później tynki i przechodzisz do etapu wykańczania jak to fajnie brzmi tak prosto bo to jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj Danusiu po dłuższej przerwie! Witajcie Dziewczyny Już zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu i widzę, że temat szprosów jest jak Lenin – wiecznie żywy Ja wypadłam trochę z obiegu Muratorowego, bo jestem w ciąży i miałam taki odrzut od netu, że nigdy bym się tego niespodziewała. Teraz zaczynam 5 miesiąc – pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o macierzyństwie i mówiłam, że bym jeszcze chciała no to mam Niestety muszę leżeć, bo przez moment było kiepsko – 2 razy wylądowałam w szpitalu, ale z Dzidziusiem wszystko ok. Nasz Orionem dalej tylko na papierze. Niestety jeszcze czekamy na mapę i będziemy czekać na pozwolenie, może do kwietnia się uda? Oby. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gminy, zobaczymy co załatwię. Ale fajnie maci, że już w tym roku zamieszkacie w Swoich domkach. Aguś witam Ostatnio przez myśl mi przeszło,że może zrezygnowałaś z Oriona na rzecz innego,ciekawszego projektu Cieszę,że wszystko w porządku z Tobą i maleństwem -będziemy mieli nastepne orionkowe maleństwo Jak to się mówi ?nowy domek,nowy potomek pozostaje kwestia jeszcze drzewa-może dąb Kliknę później do Was,bo za chwilkę jadę do Oknoplastu,może pozwolą mi pstryknąc zdjęcie,to pokaże Wam okna o których ciąglę myślę.Nie ukrywam,że liczę na Waszą pomoc w podjęciu decyzji narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 06.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Danusiu, o drzewie też pomyślimy za jakiś czas Z Oriona ciężko by było zrezygnować, po pierwsze to już mamy kupiony ten projekt a po drugie, to nawet jak czasem przeglądałam jakieś inne projekty, tak z nudów, to żaden mi się tak jak Orion nie podobał. To, jak dla mnie, prawie idealny projekt. Wiesz o czym piszę, bo chyba większość z Was, które go wybrałyście myśli o Orionku tak jak ja. Czekam na fotkę okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts