Elena76 06.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 90x140 dokładnie taka sama wielkośc jak na zdjęciu podejrzałam u Pablitoo i jak już szprosy, to podział na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Aga,robisz jakieś zmiany w Orionku? Danusiu, zmian planuję niewiele, właściwie prawie żadnych. Pewnie dodam okna połaciowe w pokojach na górze. Na pewno zrobimy tak jak Ty, że z części garażu zrobimy kotłownię, bo na tej drugiej, nowej działce nie mamy gazu, więc będziemy mieć piec na jakiś opał i gdzieś to trzeba będzie zmieścić. Pokój nad garażem jeszcze nie wiem jak wykorzystam, czy zrobię tam pralnio-suszarnię, czy może na to wystarczy miejsce na parterze w tej projektowej kotłowni, która u nas będzie niewykorzystana? Zastanawiamy się nad drzwiami z garażu na ogród, ale nie wiem, czy warto robić? Myślę nad powiększeniem wiatrołapu, ale też jeszcze decyzja nie zapadła. Więcej zmian chyba nie będzie…no jeszcze jedna spora , że kupiliśmy projekt w odbiciu lustrzanym (bo na starą działkę) a teraz na tą nową musimy wybudować w wersji podstawowej, bo strony świata są inaczej. Zapomniałam jeszcze napisać o podniesieniu ścianki kolanowej. My wydłużyliśmy wiatrołap o kilkanaście cm ale trzeba pamietac o schodach .Pomyslcie również o łazience - warto wydłużyc do ścianki działowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 90x140 dokładnie taka sama wielkośc jak na zdjęciu podejrzałam u Pablitoo i jak już szprosy, to podział na 6 Elenuś,bardzo ale, to bardzo Ci dziękuję ............mogłam sama pomyslec i wkleic zdjęcie domku Pablitaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a podzieliłabys te pole na 4(tak jak jest) czy na 6? pytanie nie do mnie... ale zdecydowanie na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 90x140 dokładnie taka sama wielkośc jak na zdjęciu podejrzałam u Pablitoo i jak już szprosy, to podział na 6 Elenuś,bardzo ale, to bardzo Ci dziękuję ............mogłam sama pomyslec i wkleic zdjęcie domku Pablitaa nie ma za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj Danusiu po dłuższej przerwie! Witajcie Dziewczyny Już zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu i widzę, że temat szprosów jest jak Lenin – wiecznie żywy Ja wypadłam trochę z obiegu Muratorowego, bo jestem w ciąży i miałam taki odrzut od netu, że nigdy bym się tego niespodziewała. Teraz zaczynam 5 miesiąc – pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o macierzyństwie i mówiłam, że bym jeszcze chciała no to mam Niestety muszę leżeć, bo przez moment było kiepsko – 2 razy wylądowałam w szpitalu, ale z Dzidziusiem wszystko ok. Nasz Orionem dalej tylko na papierze. Niestety jeszcze czekamy na mapę i będziemy czekać na pozwolenie, może do kwietnia się uda? Oby. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gminy, zobaczymy co załatwię. Ale fajnie maci, że już w tym roku zamieszkacie w Swoich domkach. GRATULACJE bardzo się cieszę trzymam mocno kciuki za ciebie i dzidzie Ewcia kolej na ciebie z pewnością chodziło tobie o zamieszkanie w Orionku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jak tak się przypatrzeć szprosom to się nawet bardzo ładnie prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 byłabym za opcją zewnętrzną i byłabym za tym abyś wzięła szprosy bo TOBIE się one zbyt mocno podobają jak ich nie weźmiesz to później możesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 "Człowieki",wszystkim Wam ślicznie dziękuję za opinie i zrozumienie MNIE Nie wiem co się ze mną dzieję,bo nigdy aż tak bardzo nie miałam problemu z podjęciem decyzji! Poczytam jeszcze,popytam o tej przenikalności (może nie warto się tym przejmowac) i może w końcu cos podejmiemy z tym moich chłopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj Danusiu po dłuższej przerwie! Witajcie Dziewczyny Już zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu i widzę, że temat szprosów jest jak Lenin – wiecznie żywy Ja wypadłam trochę z obiegu Muratorowego, bo jestem w ciąży i miałam taki odrzut od netu, że nigdy bym się tego niespodziewała. Teraz zaczynam 5 miesiąc – pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o macierzyństwie i mówiłam, że bym jeszcze chciała no to mam Niestety muszę leżeć, bo przez moment było kiepsko – 2 razy wylądowałam w szpitalu, ale z Dzidziusiem wszystko ok. Nasz Orionem dalej tylko na papierze. Niestety jeszcze czekamy na mapę i będziemy czekać na pozwolenie, może do kwietnia się uda? Oby. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gminy, zobaczymy co załatwię. Ale fajnie maci, że już w tym roku zamieszkacie w Swoich domkach. GRATULACJE bardzo się cieszę trzymam mocno kciuki za ciebie i dzidzie Ewcia kolej na ciebie z pewnością chodziło tobie o zamieszkanie w Orionku to w pierwszej kolejności a to w drugiej mówią nowy dom nowe dziecko a podejście do dzieci masz sama widziałaś jak Laura ciebie polubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Danusiu po dłuższej przerwie! Witajcie Dziewczyny Już zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu i widzę, że temat szprosów jest jak Lenin – wiecznie żywy Ja wypadłam trochę z obiegu Muratorowego, bo jestem w ciąży i miałam taki odrzut od netu, że nigdy bym się tego niespodziewała. Teraz zaczynam 5 miesiąc – pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o macierzyństwie i mówiłam, że bym jeszcze chciała no to mam Niestety muszę leżeć, bo przez moment było kiepsko – 2 razy wylądowałam w szpitalu, ale z Dzidziusiem wszystko ok. Nasz Orionem dalej tylko na papierze. Niestety jeszcze czekamy na mapę i będziemy czekać na pozwolenie, może do kwietnia się uda? Oby. W przyszłym tygodniu wybieram się do Gminy, zobaczymy co załatwię. Ale fajnie maci, że już w tym roku zamieszkacie w Swoich domkach. GRATULACJE bardzo się cieszę trzymam mocno kciuki za ciebie i dzidzie Ewcia kolej na ciebie z pewnością chodziło tobie o zamieszkanie w Orionku to w pierwszej kolejności a to w drugiej mówią nowy dom nowe dziecko a podejście do dzieci masz sama widziałaś jak Laura ciebie polubiła dom już prawie mamy, drzewo posadzone ale dzieciątko to najlepsze i najbardziej słodkie u .... koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 "Człowieki",wszystkim Wam ślicznie dziękuję za opinie i zrozumienie MNIE Nie wiem co się ze mną dzieję,bo nigdy aż tak bardzo nie miałam problemu z podjęciem decyzji! Poczytam jeszcze,popytam o tej przenikalności (może nie warto się tym przejmowac) i może w końcu cos podejmiemy z tym moich chłopem mam przygotowane dla ciebie troszkę zdjęć z rurami ale wczoraj coś nie działał picasso więc będę jeszcze próbować dzisiaj już jestem cała szczęśliwa bo do górnej łazienki wróciliśmy i mam już prawie całą wannę obudowaną ale małżonek zapowiedział, że i tak nie da mi szafki pod umywalką rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.01.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ewka,wielkie dzięki Widze,że termin letni jak najbardziej realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.01.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 W Oknoplaście wycenili mi bramę z Krispola na 3780zł+720zł za automat Ewka,masz następną wycenę bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 W Oknoplaście wycenili mi bramę z Krispola na 3780zł+720zł za automat Ewka,masz następną wycenę bramy jeszcze nie niestety nie mam ale jak tylko będę miała to dam znać teraz czekam na projekt kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ewka,wielkie dzięki Widze,że termin letni jak najbardziej realny na razie idzie zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.01.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 W Oknoplaście wycenili mi bramę z Krispola na 3780zł+720zł za automat Ewka,masz następną wycenę bramy jeszcze nie niestety nie mam ale jak tylko będę miała to dam znać teraz czekam na projekt kuchni nie chodziło mi o to czy Ty masz? tylko ta informacja była dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 W Oknoplaście wycenili mi bramę z Krispola na 3780zł+720zł za automat Ewka,masz następną wycenę bramy jeszcze nie niestety nie mam ale jak tylko będę miała to dam znać teraz czekam na projekt kuchni nie chodziło mi o to czy Ty masz? tylko ta informacja była dla Ciebie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 zdjęcia rur http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Rury?feat=directlink http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Rury2?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.01.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 http://lh6.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S0YRngl14aI/AAAAAAAACCQ/fmhotGQ_3BY/s512/DSC02389.JPG Ewka,od czego jest ta pomarańczowa rura (ta wyżej-pionowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts