EwaWoj 19.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Też się cieszę bo już zaczeły puszczac mi nerwy Zdaję sobie sprawę z tego, że nie było ci łatwo...jak dookoła domki rosną a Ty wiecznie czekasz.... Nie jestem osobą zazdrosną.Niech sobie budują .Ale jak się umawiam to tak chcę żeby było i koniec .Bardzo szanuję osoby dotrzymujące słowa.Fakt faktem może i jego wina nie była że tak to wszystko się poprzestawiało.Ale ja mam m-ąc w d..pe .Problem byłby gdybym musiała się w tym roku wprowadzic. Ale najbardziej mnie wku......................ło to że obok mnie przejeżdża murarz ten który robił u mnie fundamenty w zeszłym roku(buduje się niedaleko) i te spojrzenie i głupi uśmieszek że on po godzinach grzebie sobie i ma więcej niż ja A wiesz czemu on taki złośliwy d..................ek?Bo przecież nie chciałam już go więcej widziec. I facio tego przeżyc nie może a i jeszcze jedno-ciągle to mi wypominał że będziemy mieli najpiękniejszy dom w całej okolicy. Sorki że tak się rozpisałam Danka ty się tak nie przejmuj, nie jednego jeszcze doświadczysz na budowie, mnie budowa nauczyła jednego "nie bądź głupia i naiwna, podchodź do wszystkiego z lekkim dystansem i staraj się nie denerwowac" tak robię i teraz czuję się znacznie lepiej niż w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ewuś ja też powiedziałam sobie że w tym roku do wszystkiego podchodze z dystansem ale już cierpliwośc mi się kończy Miałam takie przeboje w zeszłym roku z murarzami że ho ho ho.Straszna nerwówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ścianka podniesiona o 2 maxy + wieniec i jest naprawdę ok, każdy kto do nas wchodzi mówi, że mamy piękne pokoje takie duże i przestronne. Oczywiście wyszło jeszcze poddasze i nie jest takie malutnie- tam gdzie jest komin można stac normalnie. Domek gospodarczy jest rzeczywiście duży, ale tam są 3 pomieszczenia: 1) składzik, 2) gospodarcze gdzie będzie piec z buforem, 3) grilowni..... i tak samo jakoś wyszło Jeśli chopdzi o psa to cały czas jest on na budowie i pilnuje naszych włości ma dopiero rok i 2 mce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dzieki za odpowiedź.Właśnie o tyle samo chcemy podnieśc ściankę kolankową. A jeśli chodzi o nasze pupile to takie oddane są-prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 cierpliwości to chyba nam wszyskim niestety brakuje ja np. gniotę moją ekipę aby dom mi robili a oni gospodarcze i gospodarcze: a to tynki tam jeszcze nie położone, a to dach do zrobienia, piwnica i takie tam a ja już bym chciała "DOM". Powiedzieli, że jeżeli tak już chcę to mogę szukac ekipy do wylania podogi na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 zwierzaczki są kochane, nasz pies (wabi się Max) jest taki słodki (a zwłaszcza jak chce dostac coś słodkiego ). Teraz muszę kończyc (zgadnij, gdzie jadę? - ...... do CASTORAMY, po co? ..... po trawę i cyprysy jak wrócę postaram się wkleic nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Tobie to dobrze Mój mąż jak ma gdzies ze mną jechac to............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Mój zawsze chętnie ze mną jeździ, tylko mnie się nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Mój zawsze chętnie ze mną jeździ, tylko mnie się nie chce . Taaaaaaa zwłaszcza musi Cię ciągną do Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hi, hi, na moje szczęście, albo raczej nieszczęście mam targ kwiatowy pod nosem. Pobudka 5:30, szybki odjazd i w pół godziny cały bagażnik roślinek. Chyba będę musiała zmienić miejsce zamieszkania . ZACZYNAMY W ŚRODĘ trzymam kciuki, żeby nic nie pokrzyżowało Waszych planów. Wiem jaka straszna nerwówa takie czekanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Trzymaj i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 fakt, mój mąż wszędzie ze mną jeździ, ale czy to należy do jego ulubionych zajęc? - to śmię wątpic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Danka, oto kilka zdjęc góry i oczywiście jeszcze troszkę ogródka http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/GAdzie?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Danka, oto kilka zdjęc góry i oczywiście jeszcze troszkę ogródka http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/GAdzie?feat=directlink Ale super Juz coraz bliżej przeprowadzki Ewuś-Wy podnieśliście ściankę kolankowa o 1 pustak +wieniec. Bo w projekcie przewidywana jest już ścianka kolankowa na 1 pustak.Dziekuję Ci bardzo za zdjęcia.Bardzo nam pomogły .Robimy tak jak Wy Te pomieszczenia na górze widac że są ustawne.Teraz już miej więcej wiemy jaka będzie wysokośc.Jeszcze raz dziękujemy za zdjęcia. Okna -piękne.Można wiedziec jakiej firmy?Tak sobie popatrzyłam to masz kawał ziemi .Jest co tam sadzic .A piesek ma ful wypas kojec Trzymaj kciuki za środę -ma wejśc nareszcie murarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 sorki 1+1+wieniec - dobrze że pokazałam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 oczywiście, że będę trzymała kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 może uda ci się zrobic zdjecie pierwszego położonego maxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 okna robiła nam firma z pod Obornik Śląskich a dachowe są Veluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.04.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hej, to już jutro ten wielki dzień . Trzymam nadal mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts