dankaf 16.01.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jak tam dziewczyny?Ewka,masz już ten pellet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jak tam dziewczyny? Ewka,masz już ten pellet? tak już mam i to z dówch źródeł także wystarczy nam do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 mam już wstępny projekt kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 17.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 I co z ta kuchnią podoba ci się i jak mozesz to jaka cena Zaraz zmykam na kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Arctica,Ty się nie śmiej przy tylu sztukach,to marzy mi się troszkę przyoszczędziec Można na klamkach , a tak w ogóle to bry wieczór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Arctica,Ty się nie śmiej przy tylu sztukach,to marzy mi się troszkę przyoszczędziec Można na klamkach , a tak w ogóle to bry wieczór . dzień dobry widzę,że się minełyśmy wczoraj Ps.A co do okien,to marzy mi się oszczędzic na ciepłocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mam już wstępny projekt kuchni i jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Arctica,Ty się nie śmiej przy tylu sztukach,to marzy mi się troszkę przyoszczędziec Można na klamkach , a tak w ogóle to bry wieczór . dzień dobry widzę,że się minełyśmy wczoraj Ps.A co do okien,to marzy mi się oszczędzic na ciepłocie Właśnie nad tą ciepłotą siem zastanawiam... fajnie się otwory wymyślało... kuchnia trzy okna, supialnia też.... teraz bedziem grzać Bryyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witanko to może pakiecik trzyszybowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tylko jakby tak przeliczyć kiedy te trzy szyby się wkalkulują w ogrzewanie, to pewnie mi życia nie tarczy ... Lepszy pakiecik trzy.... pierzynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tylko jakby tak przeliczyć kiedy te trzy szyby się wkalkulują w ogrzewanie, to pewnie mi życia nie tarczy ... Lepszy pakiecik trzy.... pierzynowy jakość okien jest bardzo ważna dlatego, że okna plus ocieplenie domu to niższe koszty ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mam już wstępny projekt kuchni i jak wyszło? jestem bardzo zadowolona meble nowoczesne na wysoki połysk w dwóch kolorach: beż (góra) i wiśnia (dół). W dwóch narożnych szafkach kosze obrotowe i dwie szafki cargo (jedna 15 i jedna 30) reszta to szafki 60 i 80. Dwie górne szafki z matową szybą - tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tylko jakby tak przeliczyć kiedy te trzy szyby się wkalkulują w ogrzewanie, to pewnie mi życia nie tarczy ... Lepszy pakiecik trzy.... pierzynowy kochana w moim przypadku (a mam troszkę tych okienek) to dopłata 1080zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mam już wstępny projekt kuchni i jak wyszło? jestem bardzo zadowolona meble nowoczesne na wysoki połysk w dwóch kolorach: beż (góra) i wiśnia (dół). W dwóch narożnych szafkach kosze obrotowe i dwie szafki cargo (jedna 15 i jedna 30) reszta to szafki 60 i 80. Dwie górne szafki z matową szybą - tak w skrócie wow aleś poszalała ,to ile za ten komplecik? może byc na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mam już wstępny projekt kuchni i jak wyszło? jestem bardzo zadowolona meble nowoczesne na wysoki połysk w dwóch kolorach: beż (góra) i wiśnia (dół). W dwóch narożnych szafkach kosze obrotowe i dwie szafki cargo (jedna 15 i jedna 30) reszta to szafki 60 i 80. Dwie górne szafki z matową szybą - tak w skrócie wow aleś poszalała ,to ile za ten komplecik? może byc na pw już odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 święta i po świętach i niestety z choinką trzeba było zrobić porządek. Wystawiłam ją na taras przy Orionku ale teraz martwię się czy mi nie zmarznie jak przyjda mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 doszło ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześć Dziewczyny, A u nas choinka będzie stała chyba do przeprowadzki, bo nikomu nie chce się jej rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześć Dziewczyny, A u nas choinka będzie stała chyba do przeprowadzki, bo nikomu nie chce się jej rozbierać mi też się nie chciało ale igły zaczęła gubić i niestety musiałam a teraz inny kłopot bo martwię się czy nie zmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts