Elena76 18.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 a nie można jej wstawić do jakiegoś pomieszczenia gospodarczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 a nie można jej wstawić do jakiegoś pomieszczenia gospodarczego? w domu dla niej jest za ciepło, garaż zawalony styropianem a w gospodarczym nie ma jeszcze grzejników tu za ciepło tam za zimno i klops jednak mam nadzieję, że na tarasie przetrwa do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tylko jakby tak przeliczyć kiedy te trzy szyby się wkalkulują w ogrzewanie, to pewnie mi życia nie tarczy ... Lepszy pakiecik trzy.... pierzynowy kochana w moim przypadku (a mam troszkę tych okienek) to dopłata 1080zł to niedużo... hmmmm , "pomyślę o tym jutro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.01.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A ja mam już choineczkę schowaną Jedynie za oknem jeszcze "bimbają" światełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 co tam dzisiaj u Was słychać????? tak ciszaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.01.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 aaaaaa szukamy różnych odpowiedzi, na różne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.01.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 co tam dzisiaj u Was słychać????? tak ciszaaaaa No nie wiem czemu tak cicho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Cześć Kobiety Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 aaaaaa szukamy różnych odpowiedzi, na różne pytania może pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Cześć Kobiety Witam wieczorową porą cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 21.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Nad czym te nasze koleżanki tak dumają? Czyżby nad wyższością szprosów nad ich brakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hej Danus a co tam u Ciebie słychac tez masz przestuj na budowie tak jak ja ta zima mnie juz wk....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Nad czym te nasze koleżanki tak dumają? Czyżby nad wyższością szprosów nad ich brakiem hhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa śmiejcie,śmiejcie się a ja Wam jeszcze pokaże! szprosy będą na bank jeśli cena dpłaty za trzyszybówkę się utrzyma,to zamówie taki właśnie pakiet 3-szybowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 aaaaaa szukamy różnych odpowiedzi, na różne pytania może pomożemy Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hej Danus a co tam u Ciebie słychac tez masz przestuj na budowie tak jak ja ta zima mnie juz wk....... Jessi,mam nadzieję,że ta zima odejdzie wraz z nadejściem lutego Od przyszłego tygodnia ma zejśc temp.minusowa - oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hej Danus a co tam u Ciebie słychac tez masz przestuj na budowie tak jak ja ta zima mnie juz wk....... Jessi,mam nadzieję,że ta zima odejdzie wraz z nadejściem lutego Od przyszłego tygodnia ma zejśc temp.minusowa - oby! a u mnie w radio mówili, że sroga zima ma trzymać do połowy lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hej Danus a co tam u Ciebie słychac tez masz przestuj na budowie tak jak ja ta zima mnie juz wk....... Jessi,mam nadzieję,że ta zima odejdzie wraz z nadejściem lutego Od przyszłego tygodnia ma zejśc temp.minusowa - oby! a u mnie w radio mówili, że sroga zima ma trzymać do połowy lutego nie to nie może tak byc u mnie muszą prace ruszyć z kopyta a tu ciągle zima Ja musze się najpóxniej wprowadzić do końca sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hej Danus a co tam u Ciebie słychac tez masz przestuj na budowie tak jak ja ta zima mnie juz wk....... Jessi,mam nadzieję,że ta zima odejdzie wraz z nadejściem lutego Od przyszłego tygodnia ma zejśc temp.minusowa - oby! a u mnie w radio mówili, że sroga zima ma trzymać do połowy lutego nie to nie może tak byc u mnie muszą prace ruszyć z kopyta a tu ciągle zima Ja musze się najpóxniej wprowadzić do końca sierpnia Ewelino skąd ten pośpiech ale wakacje to super moment na przeprowadzki ja mam nadzieję, że zacznę już w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ewcia Będę miała dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 21.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ewcia Będę miała dzidziusia Piksel, czyżby czyżyk Naprawdę? Ale super, to jest nas dwie. Widać to zaraźliwe. Ewa, Danusia uważajcie, bociany się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts