EwaWoj 26.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewa a robocizna? Sami robiliście? wszystko robimy sami a kwoty które podałam to sam materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć DZIEWCZYNY troszkę mnie nie było ale już jestem A gdzie byłaś? wyjazd służbowy? cały czas jestem na miejscu ale styczeń to dla mnie baaardzo pracowity miesiąc: pity, bilanse i takie tam ale jeszcze kilka dni i wróci wszystko do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewka,a elektrykę pamiętasz? elektrykę mam zapisaną na budowie to wieczorem podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć dzisiaj jestem w prac choć mi się strasznie nie chce Mam dość mrozów i zimy Jak mi skończy elektryk to wam powiem ile nas wyniosło Jak Ewcia idą postepy jak sie ociepli to do ciebie wpadne Mam nadzieje że nie długo będę miała więcej czasu ja też mimo, że lubię zimę tęskinię za wiosną u nas kończy się robienie górnej łazienki i mam nadzieję, że już w tym tygodniu będzie koniec jak będziesz miała czas to przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 26.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć dzisiaj jestem w prac choć mi się strasznie nie chce Mam dość mrozów i zimy Jak mi skończy elektryk to wam powiem ile nas wyniosło Jak Ewcia idą postepy jak sie ociepli to do ciebie wpadne Mam nadzieje że nie długo będę miała więcej czasu ja też mimo, że lubię zimę tęskinię za wiosną u nas kończy się robienie górnej łazienki i mam nadzieję, że już w tym tygodniu będzie koniec jak będziesz miała czas to przyjedź U nas też cały czas prace do przodu idą Mąż jak był wczoraj na budowie to stwierdził że nabiera dom wyglądu przynajmniej góra bo juz sa regipsy na sufitach Pogoda lepsza koniecznie potrzebna bo tynki by sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewelino poczekaj właśnie do tynków to dopiero będzie widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 26.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewelino poczekaj właśnie do tynków to dopiero będzie widok Mam nadzieje że to pójdzie bo bedziemy mieli przestój bo jak będzie tynk w kotłowni to dopiero zaczniemy kotłownie. A termin przeprowadzki ustaliłam na poczatek sierpnia zebym zdązyła przed p........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewelino poczekaj właśnie do tynków to dopiero będzie widok Mam nadzieje że to pójdzie bo bedziemy mieli przestój bo jak będzie tynk w kotłowni to dopiero zaczniemy kotłownie. A termin przeprowadzki ustaliłam na poczatek sierpnia zebym zdązyła przed p........ hi, hi nie chce cię martwić ale ja termin przeprowadzki zmieniałam kilka razy i za każdym razem mówiłm, że to już ostateczny a teraz mój ostateczny to: czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 26.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewelino poczekaj właśnie do tynków to dopiero będzie widok Mam nadzieje że to pójdzie bo bedziemy mieli przestój bo jak będzie tynk w kotłowni to dopiero zaczniemy kotłownie. A termin przeprowadzki ustaliłam na poczatek sierpnia zebym zdązyła przed p........ hi, hi nie chce cię martwić ale ja termin przeprowadzki zmieniałam kilka razy i za każdym razem mówiłm, że to już ostateczny a teraz mój ostateczny to: czerwiec Ja to musze juz nawet naszemu fachmanowi powiedziałam ze przed rozwiązaniem musze sie wprowadzić choćby łazienki nie skończone ale musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewelino poczekaj właśnie do tynków to dopiero będzie widok Mam nadzieje że to pójdzie bo bedziemy mieli przestój bo jak będzie tynk w kotłowni to dopiero zaczniemy kotłownie. A termin przeprowadzki ustaliłam na poczatek sierpnia zebym zdązyła przed p........ hi, hi nie chce cię martwić ale ja termin przeprowadzki zmieniałam kilka razy i za każdym razem mówiłm, że to już ostateczny a teraz mój ostateczny to: czerwiec Ja to musze juz nawet naszemu fachmanowi powiedziałam ze przed rozwiązaniem musze sie wprowadzić choćby łazienki nie skończone ale musze łał gratulacje teraz to i fachowowiec nie ma wyjścia i musi roboty przyśpieszyć a jak Laura? rozmawialiście z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 26.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ewelino poczekaj właśnie do tynków to dopiero będzie widok Mam nadzieje że to pójdzie bo bedziemy mieli przestój bo jak będzie tynk w kotłowni to dopiero zaczniemy kotłownie. A termin przeprowadzki ustaliłam na poczatek sierpnia zebym zdązyła przed p........ hi, hi nie chce cię martwić ale ja termin przeprowadzki zmieniałam kilka razy i za każdym razem mówiłm, że to już ostateczny a teraz mój ostateczny to: czerwiec Ja to musze juz nawet naszemu fachmanowi powiedziałam ze przed rozwiązaniem musze sie wprowadzić choćby łazienki nie skończone ale musze łał gratulacje teraz to i fachowowiec nie ma wyjścia i musi roboty przyśpieszyć a jak Laura? rozmawialiście z nią? Laura chciała ale po minucie nie chciała rodzeństwa bo mama bedzie musiała iść do szpital ale cały czas coś chce kupować dla dzidziusia czyli będzie ok i całemu przedszkolu sie pochwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ale nastukałyście postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ale nastukałyście postów hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 chyba trudno jest wytłumaczyć małemu dziecku, że w niedługim czasie pojawi się ktoś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.01.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 http://www.porta.com.pl/images/products/doors/big/p47_18_b.jpghttp://www.porta.com.pl/images/products/doors/big/p47_24_b.jpghttp://www.porta.com.pl/images/products/doors/big/p60_03_01_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ooooo Danuś drzwiami żuciła , pierwsze mi się podobają.... drzewniane som ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.01.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arcticuś,niestety te nie Szukam takich samych ale drewnianych o takim wzorze. Na allegro są podobne, sosnowe za 700zł,dębowe za 1000zł,wiec nie warto kupowac tych z Porty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A w casto za 220coś surowe... ale naprawdę fajnie doszlifowane i żłobienia fajne, głębokie.... bo w ogóle to zaczynają się już od 145 Tak się właśnie zastanawiam, czy nie kupić , tylko już mi się miejsce w chałupie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.01.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A,to musze zajrzec do casto. Tak sobie myślę może te "pierunki" tam się zaopatrują i później sprzedają na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Danka za drzwiami możesz popatrzeć jeszcze w OBI tam też są "normalne" ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts