Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

elektryka kosztowała nas ok 5 tys. ale wystarczy dać droższe kontakty i niestety cena się zmieni

Ewka,dziękuję :wink:

Tak myślałam,że coś koło tego wydamy(i niby same kable) :(

Cena, cenie nigdy nie będzie równa,bo tak jak piszesz jeden wybierze jedno inny drugie.Ale ciesze się ,że chociaż wiem na ile mogę liczyc :wink:

A kable od telewizora i internetu gdzie montujesz?

elektryka kosztowała nas ok 5 tys. ale wystarczy dać droższe kontakty i niestety cena się zmieni

Ewka,dziękuję :wink:

Tak myślałam,że coś koło tego wydamy(i niby same kable) :(

Cena, cenie nigdy nie będzie równa,bo tak jak piszesz jeden wybierze jedno inny drugie.Ale ciesze się ,że chociaż wiem na ile mogę liczyc :wink:

A kable od telewizora i internetu gdzie montujesz?

chodzi tobie o pokoje?

To Dana jak znajdziesz jakieś ładne i niedrogie drzwi daj mi znać :) My musimy w najbliższym czasie się zdecydować, a ceny są powalające. Zrobiliśmy wycenę drzwi w dewro bo mają śliczne drzwi, ale wycenili nam na łączną kwotę 19 tys. a to zdecydowanie za dużo na naszą kieszeń.

Pablitoo dał mi namiary na http://www.zbydrew.pl/drzwiw.php i oni mają w miarę przyzwoite ceny.

To Dana jak znajdziesz jakieś ładne i niedrogie drzwi daj mi znać :) My musimy w najbliższym czasie się zdecydować, a ceny są powalające. Zrobiliśmy wycenę drzwi w dewro bo mają śliczne drzwi, ale wycenili nam na łączną kwotę 19 tys. a to zdecydowanie za dużo na naszą kieszeń.

Pablitoo dał mi namiary na http://www.zbydrew.pl/drzwiw.php i oni mają w miarę przyzwoite ceny.

Ceny naprawde fajne a mi sie yam zewnetrzne podobają i cene naprawde dobra :)

Elenuś,na temat wertowania stron,przemysleń,kombinowania nie wypowiadam się -"łapetyna mnie nawala" :wink: hi,hi,hi (a co będzie później)

Dobrusiu,znam ich stronkę z allegro.Skoro pablitoo u nich zamawiał,to możemy śmiało brac :wink:

Piksuś,zewnetrzne rzeczywiście tanie :o Musze poczytac o ich grubości

Kaluś,też myślam o stolarzu.Skąd jest Twój?