EwaWoj 26.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 elektryka kosztowała nas ok 5 tys. ale wystarczy dać droższe kontakty i niestety cena się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.01.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 elektryka kosztowała nas ok 5 tys. ale wystarczy dać droższe kontakty i niestety cena się zmieni Ewka,dziękuję Tak myślałam,że coś koło tego wydamy(i niby same kable) Cena, cenie nigdy nie będzie równa,bo tak jak piszesz jeden wybierze jedno inny drugie.Ale ciesze się ,że chociaż wiem na ile mogę liczyc A kable od telewizora i internetu gdzie montujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 elektryka kosztowała nas ok 5 tys. ale wystarczy dać droższe kontakty i niestety cena się zmieni Ewka,dziękuję Tak myślałam,że coś koło tego wydamy(i niby same kable) Cena, cenie nigdy nie będzie równa,bo tak jak piszesz jeden wybierze jedno inny drugie.Ale ciesze się ,że chociaż wiem na ile mogę liczyc A kable od telewizora i internetu gdzie montujesz? chodzi tobie o pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czy montujesz w wszystkich pokojach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.01.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ewka, jakie masz wymiary okien dachowych?Projektowo jest 780x1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 27.01.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Danusiu, ładne drzwi. Szczególnie te pierwsze pasują do Oriona. Takie klasyczne i proste w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czy montujesz w wszystkich pokojach? antenowy mamy we wszystkich pokojach a telefoniczny w salonie i w pokoju na górze tym nad kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ewka, jakie masz wymiary okien dachowych? Projektowo jest 780x1600 kupiliśmy Veluxa "okna z szybą bezpieczną" ale wymiar muszę sprawdzić na budowie bo mam zaznaczone w katalogu 78x140 i 78x160 a teraz nie pamiętam, które w końcu kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ewcia Będę miała dzidziusia Dobry wieczór Pikselku - gratulacje Danuś, fajnie te drzwi wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.01.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Danusia, fajne drzwiczki. Mnie "tradycyjnie" podobają się najbardziej te najprostsze, czyli ostatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.01.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cześc dziewczynki! Jakiej firmy polecacie drzwi wewętrzne? Tak,aby cena nie zwaliła z nóg,a były dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Danuś, jak takie znajdziesz to daj znać, bo ja na takie trafić nie mogę Przewertowałam wątek o drzwiach wewnętrznych kilka razy i wcale mądrzejsza nie jestem, a wyceny które mamy nie kuszą za cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 29.01.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To Dana jak znajdziesz jakieś ładne i niedrogie drzwi daj mi znać My musimy w najbliższym czasie się zdecydować, a ceny są powalające. Zrobiliśmy wycenę drzwi w dewro bo mają śliczne drzwi, ale wycenili nam na łączną kwotę 19 tys. a to zdecydowanie za dużo na naszą kieszeń. Pablitoo dał mi namiary na http://www.zbydrew.pl/drzwiw.php i oni mają w miarę przyzwoite ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To Dana jak znajdziesz jakieś ładne i niedrogie drzwi daj mi znać My musimy w najbliższym czasie się zdecydować, a ceny są powalające. Zrobiliśmy wycenę drzwi w dewro bo mają śliczne drzwi, ale wycenili nam na łączną kwotę 19 tys. a to zdecydowanie za dużo na naszą kieszeń. Pablitoo dał mi namiary na http://www.zbydrew.pl/drzwiw.php i oni mają w miarę przyzwoite ceny. Ceny naprawde fajne a mi sie yam zewnetrzne podobają i cene naprawde dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cześc dziewczynki! Jakiej firmy polecacie drzwi wewętrzne? Tak,aby cena nie zwaliła z nóg,a były dobre Witaj Danusiu!! ja o drzwi wewnętrzne pytałam u stolarza....świerkowe kosztują 600zł. chyba zamówie do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Elenuś,na temat wertowania stron,przemysleń,kombinowania nie wypowiadam się -"łapetyna mnie nawala" hi,hi,hi (a co będzie później) Dobrusiu,znam ich stronkę z allegro.Skoro pablitoo u nich zamawiał,to możemy śmiało brac Piksuś,zewnetrzne rzeczywiście tanie Musze poczytac o ich grubości Kaluś,też myślam o stolarzu.Skąd jest Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mój jest z Istebnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mój jest z Istebnej a aaaa, to bierzesz swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mój jest z Istebnej a aaaa, to bierzesz swoich? ten stolarz pracował w firmie, którabudowała nasz dom. Najpierw zrobi nam schody.... potem zamówimy u niego drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja ostatnio kupiłam do mieszkania sosnowe w markecie, sama malowałam białą lakierobejcą, tak, że był widoczny rysunek drewna, jedne kosztowały chyba 370zł, potem byłam zdziwiona, że calkiem fajnie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts