kala67 29.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja ostatnio kupiłam do mieszkania sosnowe w markecie, sama malowałam białą lakierobejcą, tak, że był widoczny rysunek drewna, jedne kosztowały chyba 370zł, potem byłam zdziwiona, że calkiem fajnie wyglądają... sure..........pokaż fotke tych drzwi !! prosze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja ostatnio kupiłam do mieszkania sosnowe w markecie, sama malowałam białą lakierobejcą, tak, że był widoczny rysunek drewna, jedne kosztowały chyba 370zł, potem byłam zdziwiona, że calkiem fajnie wyglądają... sure..........pokaż fotke tych drzwi !! prosze !! to sa najzwyklejsze z 4 szybkami - nie mam dobrych ujęc, ale mogę jakiegoś poszukać, jak chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja ostatnio kupiłam do mieszkania sosnowe w markecie, sama malowałam białą lakierobejcą, tak, że był widoczny rysunek drewna, jedne kosztowały chyba 370zł, potem byłam zdziwiona, że calkiem fajnie wyglądają... sure..........pokaż fotke tych drzwi !! prosze !! to sa najzwyklejsze z 4 szybkami - nie mam dobrych ujęc, ale mogę jakiegoś poszukać, jak chcesz? bardzo chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 tu widac kawałek (po lewej z bliska), w rzeczywistości bardziej widoczne jest drewno: http://img532.imageshack.us/img532/7088/drzwi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 super wygladają!! jaki to był market?? a szybki mleczne wstawiłas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 o ile pamiętam to LM, albo cos podobnego... ...i szybki mleczne już były (cena za same skrzydła, bez futryn)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 29.01.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Sure, ja chyba wiem, o jakich drzwiach mówisz. Widziałam w necie w jakimś bardzo ładnym mieszkaniu, właśnie takie marketowe malowane drzwi i wyglądały naprawdę świetnie (tylko, tamte malowane na brąz). Gdzieś powinnam mieć zdjęcie, ale znaleźć nie mogę. PS. Sure, pięknie u Ciebie w domku się robi! Dziewczyny, a tak z innej beczki, to robiłyście, lub planujecie swoją studnię przy domu? Ja się zastanawiam i tak sobie planujemy z mężem, że chyba zrobimy, tylko nie wiem, czy studnię wierci się przed postawieniem domu, czy to nie ma znaczenia?___________________Udało mi się znaleźć te drzwi, o których myślałam. Też z Leroy merlin:http://img18.imageshack.us/img18/9716/drzwit.jpgSure, to chyba takie jak Twoje?Więcej zdjęć mieszkania tutaj:http://deccoria.pl/galeria/foto,id,2917,19075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Agatko,świetny pomysł z tymi drzwiami super wyszły! chyba zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Aguś,fajniutkie to mieszkanie,lubię takie klimaty mieszankowe .....i te drzwi,barek.......itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 29.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Danusiu, mnie też się to mieszkanie bardzo podoba, takie trochę "kolonialne" elementy, ale właśnie ze smaczkiem a nie z przesadą. A Ty drzwi chcesz białe, czy brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cały czas byłam nastawiona na białe,ale nie wiem czy ,to bedzie dobry wybór ze względu na ciemne schody A Ty jakie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właścicielka ma wspaniały gust-świetne albumy.Myślę,że jest architektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 drzwi podobne do moich (moze te same), ale mieszkanie lepiej urządzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Agatko,nie mów tak, masz wspaniały gust!Nie możesz porównywac swojego mieszkania z mieszkaniem pani x.Twoje dopiero się tworzy.Za jakiś czasie przestawisz meble,dokupisz parę rzeczy i znów będzie inne.Ja bardzo lubię Twój dom i Twoje pomysły!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ale moje stare mieszkanie naprawdę było już "takie sobie", dom, mimo że jeszcze nie do końca urządzony - podoba mi się duużo bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mnie obecne też się nie podoba Straszne jest i tyle.Ogród też! Teraz żyję już przyszłym domem i przyszłym ogrodem. Ps.może na starośc gust nam się polepszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 29.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Sure, skromna jesteś Ja tam myślę, podobnie jak Danusia o Twoim domu. Danusiu, ja myślałam raczej o brązowych drzwiach i oknach, kolorystyka podobna właśnie do tego mieszkania z linku. Białe drzwi są bardzo ładne, ale jak bym je robiła, to chyba takie białe portalowe i schody wtedy np. stopnie drewno brązowe a balustrady (czy jak tam to nazywają) białe. Taki klasyczny styl. Do Oriona bardzo pasuje i może bym się nawet na coś takiego pokusiła, ale mój mąż jakoś średnio taki styl znosi, choć może, może? W sumie łatwiej by było urządzać w takim stylu, tyle, że wtedy to białe okna by pasowały, a znowu jak białe, to tylko drewniane i ze szprosami, bo białe plastiki bardzo mnie rażą. Jak bym robiła białe, to całość coś w tym stylu (nie wiem czyje to?): http://img694.imageshack.us/img694/7253/giy9buy7ab7oxtpnkb.jpg http://img710.imageshack.us/img710/9864/qvwet0y7zaa28sjy0x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Agatko,nie mów tak, masz wspaniały gust!Nie możesz porównywac swojego mieszkania z mieszkaniem pani x.Twoje dopiero się tworzy.Za jakiś czasie przestawisz meble,dokupisz parę rzeczy i znów będzie inne.Ja bardzo lubię Twój dom i Twoje pomysły!!!!! Agato masz super gust a tym samym suuuuuuper dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 u mnie będą dzwi porty i mam nadzieję, że już niedługo je zamontujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.01.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Białe drzwi bardzo mi się podobają.W ogóle fajnie, wygląda drzewo na tle białego.Takie drzwi,które pokazałaś z przeszkleniem planuję do Oriona w miejscu przejścia do salonu obok gabinetu(możliwe,że wstawię troszkę później).Na początku planowałam zostawic to tak jak jest,ale chyba salon nabierze takiego cieplejszego charakteru-pomimo,że będą częściej otwarte Najgorsze jest,że nie podobają mi się listwy podłogowe brązowe,bo zaznaczją taką linie poziomą (rzucają się w oczy) i tutaj widziałabym właśnie jasne listwy.Agata takie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts