dankaf 31.01.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Czyli dobrze rozumiem!?Jeśli chodzi o odbiór,to mogę sobię zrobic tylko dół -tak na 100%.Jesli górę pozostawię z tynkami i wszystkimi doprowadzonymi instalacjami,ocieplonym poddaszem,to będzie ok?Malowanie,płytki,panele i całą łazienkę chciałam na później,a całą brudną robotę przed przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Aguś,gdybym jeszcze raz kombinowała,jak mają wyglądac schody zrobiłabym tak jak ma Ewka.Nie wykombinujesz wygodniejszych schodów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dziewczyny,stawiam piwko za rozpoczęcie 100 strony łał na piwku to nie może się zakończyć koniecznie na kilkunastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Czyli dobrze rozumiem!?Jeśli chodzi o odbiór,to mogę sobię zrobic tylko dół -tak na 100%.Jesli górę pozostawię z tynkami i wszystkimi doprowadzonymi instalacjami,ocieplonym poddaszem,to będzie ok? Malowanie,płytki,panele i całą łazienkę chciałam na później,a całą brudną robotę przed przeprowadzką. zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To ja proszę o bezalkoholowe, bo ja w odmiennym stanie jestem. Ale mi smaka na piwo zrobiłyście a tu klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Aguś,gdybym jeszcze raz kombinowała,jak mają wyglądac schody zrobiłabym tak jak ma Ewka.Nie wykombinujesz wygodniejszych schodów! jest wygodnie bo z wiatrołapu nie wchodzisz bezposrednio na schody i jest w miarę dużo miejsca jedynie co to nie ma dwóch przejść so salonu chociaż to ma też swoje zalety ponieważ nie będziemy mieć problemu z postawieniem telewizora - na marginesie to już tam stoi co prawda malutki i na styropianie ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Czyli dobrze rozumiem!?Jeśli chodzi o odbiór,to mogę sobię zrobic tylko dół -tak na 100%.Jesli górę pozostawię z tynkami i wszystkimi doprowadzonymi instalacjami,ocieplonym poddaszem,to będzie ok? Malowanie,płytki,panele i całą łazienkę chciałam na później,a całą brudną robotę przed przeprowadzką. zgadza się fajniutko! Może tak byc,że zrobimy cały dom ,ale wolę się upewnic.Doszliśmy do wniosku z moim mężulkiem,że wolę poczekac za czymś tam i zrobic samemu np.pom gospodarcze,pralnię,garaż w płytkach niż płacic komus za robociznę..........chytra jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To ja proszę o bezalkoholowe, bo ja w odmiennym stanie jestem. Ale mi smaka na piwo zrobiłyście a tu klapa Tak sobie myślę, może poczekam do lipca, ale później pewnie będzie cyc,więc i tak odpada.............ok! będzie bezalkoholowe Mówi się,że gdy jest ochota na piwko,to będzie "kitulka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jedynym minusem takiego ustawienia schodów, jest to, że do salonu trzeba wchodzić przez jadalnie/kuchnię, choć i tak nie wiem, czy jak jest to drugie wejście, to się nim wchodzi często, czy też przez jadalnię? Danusiu, my też na pewno kafelki będziemy robili sami, więc ta chytrość, to nie tylko Twoja cecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mówi się,że gdy jest ochota na piwko,to będzie "kitulka" Danusia, co to kitulka, bo ja z małopolski i tu takiego określenia nie ma. Że dziewczynka, tak? Jeżeli tak, to moja córcia by była przeszczęśliwa, bo ona chce siostrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 a co ma facet między nogami? ...........kitulkę,kiteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 a co ma facet między nogami? ...........kitulkę,kiteczkę Aaaaa, u nas ma coś innego To moja córcia nie będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A jak się u Was mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A jak się u Was mówi? Wiesz, że nie słyszałam jakiegoś specjalnego określenia na to "coś" Jakieś takie, nazwijmy to "tradycyjne" tylko a nie regionalne. U dzieci to "siusiak", "ptaszek" i chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgosia,też koniecznie chciała siostrę i to do takiego stopnia,że nawet sama wybierała imię Marcelinka.Spelniło się jej marzenie ma "siore"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A tak trochę zmieniając temat, choć na równie elektryzujący, to jakie macie zapotrzebowanie na energię elektryczną, bo ja ostatnio wypełniałam wniosek o podłączenie prądu i podałam 15 ampero godzin (czy jak to nazywają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 U nas dzisiaj kończą się ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jedynym minusem takiego ustawienia schodów, jest to, że do salonu trzeba wchodzić przez jadalnie/kuchnię, choć i tak nie wiem, czy jak jest to drugie wejście, to się nim wchodzi często, czy też przez jadalnię? Danusiu, my też na pewno kafelki będziemy robili sami, więc ta chytrość, to nie tylko Twoja cecha przejścia to kwestia przyzwyczajenia my nie mamy drugiego i jest ok ale pewnie gdyby było to też było by dobrze my już troszkę wyleczyliśmy z przestrzeni i dla nas w pewnym momencie ważne stały się schody bo odwidziały nam się schody podobne do tych co ma Bogna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 U nas dzisiaj kończą się ferie a u nas zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgosia,też koniecznie chciała siostrę i to do takiego stopnia,że nawet sama wybierała imię Marcelinka.Spelniło się jej marzenie ma "siore"! Mnie jest zupełnie obojętne, byle zdrowe było. W tej ciąży czuję się zupełnie inaczej niż z córcią się czułam, ale zdążyłam się już nasłuchać, że to może zupełnie o niczym nie świadczyć. Dowiem się za tydzień, jeżeli Dzidziuś się nie schowa Moja Nadia, też wybiera imiona i na razie same takie, jak mają jej koleżanki z przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts