Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Małgosia,też koniecznie chciała siostrę i to do takiego stopnia,że nawet sama wybierała imię Marcelinka.Spelniło się jej marzenie ma "siore"!

Mnie jest zupełnie obojętne, byle zdrowe było. W tej ciąży czuję się zupełnie inaczej niż z córcią się czułam, ale zdążyłam się już nasłuchać, że to może zupełnie o niczym nie świadczyć. Dowiem się za tydzień, jeżeli Dzidziuś się nie schowa :wink:

Moja Nadia, też wybiera imiona i na razie same takie, jak mają jej koleżanki z przedszkola. :lol:

fajnie macie :wink: :lol:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ważne stały się schody bo odwidziały nam się schody podobne do tych co ma Bogna :roll:

Wiecie jeszcze jakie mi wpadły w oko schody!?Takie jakie ma Baszuk - chodzi mi jedynie o bieg-proste i bardzo wygodne.Sam Udek stwierdził,żeby takie właśnie pozostawic.

a masz gdzieś fotkę bo nie pamiętam jakie one sa :-?

ważne stały się schody bo odwidziały nam się schody podobne do tych co ma Bogna :roll:

Wiecie jeszcze jakie mi wpadły w oko schody!?Takie jakie ma Baszuk - chodzi mi jedynie o bieg-proste i bardzo wygodne.Sam Udek stwierdził,żeby takie właśnie pozostawic.

To były takie bardziej nowoczesne? Niestety nie pamiętam.

Danusiu, bardzo fajny układ schodów. Czyli u Baszuk wchodzi się na górę na łazienkę (albo, jeżeli ktoś zrobił, to na ten korytarzyk nad strych)? Jeżeli tak, to ja właśnie o czymś takim myślę, no i jeszcze może bym dołożyła taką ścianę oddzielającą kuchnio/jadalnię od schodów (tak jak ma Bogna33).

Danusiu, bardzo fajny układ schodów. Czyli u Baszuk wchodzi się na górę na łazienkę (albo, jeżeli ktoś zrobił, to na ten korytarzyk nad strych)? Jeżeli tak, to ja właśnie o czymś takim myślę, no i jeszcze może bym dołożyła taką ścianę oddzielającą kuchnio/jadalnię od schodów (tak jak ma Bogna33).

Aguś, masz album Baszuk?

Aguś, masz album Baszuk?

Chyba nie.

Piksel a który teraz miesiąc? Trzeci? Myślałam sobie o Tobie i o tym jak się czujesz? Ja się właściwie dopiero teraz dobrze czuję, zaczął mi się 21 tydzień c. Termin mam na 8 czerwca a ja mam 9 czerwca urodziny, może mi się uda i będę miała prezent urodzinowy? Fajnie by było. :lol:

Ja to poczatki 7 tydzień termin 8 września :) A tak mi się nic nie chce cały czas mnie muli i wszyscy mnie wkurzają a najbardziej mąż :oops: :cry:

kala67, schody są z albumu Baszuk, który Danusia podała kilka postów wyżej.

Ja to poczatki 7 tydzień termin 8 września :) A tak mi się nic nie chce cały czas mnie muli i wszyscy mnie wkurzają a najbardziej mąż :oops: :cry:

Piksel, hormony szaleją :D Ja też miałam i miewam stany wkurzenia na męża. W sumie, to fajnie, że można na ciążę to zrzucić ;) :lol: