EwaWoj 31.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgosia,też koniecznie chciała siostrę i to do takiego stopnia,że nawet sama wybierała imię Marcelinka.Spelniło się jej marzenie ma "siore"! Mnie jest zupełnie obojętne, byle zdrowe było. W tej ciąży czuję się zupełnie inaczej niż z córcią się czułam, ale zdążyłam się już nasłuchać, że to może zupełnie o niczym nie świadczyć. Dowiem się za tydzień, jeżeli Dzidziuś się nie schowa Moja Nadia, też wybiera imiona i na razie same takie, jak mają jej koleżanki z przedszkola. fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ważne stały się schody bo odwidziały nam się schody podobne do tych co ma Bogna Wiecie jeszcze jakie mi wpadły w oko schody!?Takie jakie ma Baszuk - chodzi mi jedynie o bieg-proste i bardzo wygodne.Sam Udek stwierdził,żeby takie właśnie pozostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ważne stały się schody bo odwidziały nam się schody podobne do tych co ma Bogna Wiecie jeszcze jakie mi wpadły w oko schody!?Takie jakie ma Baszuk - chodzi mi jedynie o bieg-proste i bardzo wygodne.Sam Udek stwierdził,żeby takie właśnie pozostawic. a masz gdzieś fotkę bo nie pamiętam jakie one sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ważne stały się schody bo odwidziały nam się schody podobne do tych co ma Bogna Wiecie jeszcze jakie mi wpadły w oko schody!?Takie jakie ma Baszuk - chodzi mi jedynie o bieg-proste i bardzo wygodne.Sam Udek stwierdził,żeby takie właśnie pozostawic. To były takie bardziej nowoczesne? Niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Aguś,ja tez byłam bardzo szczęśliwa jak lekarz stwierdzil,że dziecko jest zdrowe .Myślę,że to jest w życiu najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Myślę,że są wygodne. http://lh3.ggpht.com/_KttkiRIXOPY/SYhc19ufDqI/AAAAAAAAAa0/ui4dRYfr_fI/s720/IMG_0237.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Aguś,ja tez byłam bardzo szczęśliwa jak lekarz stwierdzil,że dziecko jest zdrowe .Myślę,że to jest w życiu najważniejsze. wszystko można czymś zastąpić ale zdrowia nie i masz rację, że to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Myślę,że są wygodne. http://lh3.ggpht.com/_KttkiRIXOPY/SYhc19ufDqI/AAAAAAAAAa0/ui4dRYfr_fI/s720/IMG_0237.jpg chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 oczywiście wykonanie,kolor itd.mam inne w planie, ale bieg mógłby zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Danusiu, bardzo fajny układ schodów. Czyli u Baszuk wchodzi się na górę na łazienkę (albo, jeżeli ktoś zrobił, to na ten korytarzyk nad strych)? Jeżeli tak, to ja właśnie o czymś takim myślę, no i jeszcze może bym dołożyła taką ścianę oddzielającą kuchnio/jadalnię od schodów (tak jak ma Bogna33). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dziewczyny do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Danusiu, bardzo fajny układ schodów. Czyli u Baszuk wchodzi się na górę na łazienkę (albo, jeżeli ktoś zrobił, to na ten korytarzyk nad strych)? Jeżeli tak, to ja właśnie o czymś takim myślę, no i jeszcze może bym dołożyła taką ścianę oddzielającą kuchnio/jadalnię od schodów (tak jak ma Bogna33). Aguś, masz album Baszuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 proszę,to link do albumu http://picasaweb.google.pl/baszuk07/Domek# Wchodzi się na łazienkę,korytarz.Ma fajne skosy ścianek od łazienki i pokoju co daje wygodniejszy korytarz-przejście do pralni.Sami myslimy czy tak właśnie nie wykombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Danusiu, bardzo fajny układ schodów. Czyli u Baszuk wchodzi się na górę na łazienkę (albo, jeżeli ktoś zrobił, to na ten korytarzyk nad strych)? Jeżeli tak, to ja właśnie o czymś takim myślę, no i jeszcze może bym dołożyła taką ścianę oddzielającą kuchnio/jadalnię od schodów (tak jak ma Bogna33). Aguś, masz album Baszuk? Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 31.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 proszę,to link do albumu http://picasaweb.google.pl/baszuk07/Domek# Wchodzi się na łazienkę,korytarz.Ma fajne skosy ścianek od łazienki i pokoju co daje wygodniejszy korytarz-przejście do pralni.Sami myslimy czy tak właśnie nie wykombinowac. Dzięki Danusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Myślę,że są wygodne. http://lh3.ggpht.com/_KttkiRIXOPY/SYhc19ufDqI/AAAAAAAAAa0/ui4dRYfr_fI/s720/IMG_0237.jpg Bardzo ładne te schody!!! czyje one sa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Piksel a który teraz miesiąc? Trzeci? Myślałam sobie o Tobie i o tym jak się czujesz? Ja się właściwie dopiero teraz dobrze czuję, zaczął mi się 21 tydzień c. Termin mam na 8 czerwca a ja mam 9 czerwca urodziny, może mi się uda i będę miała prezent urodzinowy? Fajnie by było. Ja to poczatki 7 tydzień termin 8 września A tak mi się nic nie chce cały czas mnie muli i wszyscy mnie wkurzają a najbardziej mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 01.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 kala67, schody są z albumu Baszuk, który Danusia podała kilka postów wyżej. Ja to poczatki 7 tydzień termin 8 września A tak mi się nic nie chce cały czas mnie muli i wszyscy mnie wkurzają a najbardziej mąż Piksel, hormony szaleją Ja też miałam i miewam stany wkurzenia na męża. W sumie, to fajnie, że można na ciążę to zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.02.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aguś,Ewalinko hormony szaleją!? .........biedni mężulkowie Kaluś tak jak wspomniała Aga,schody są naszej forumowej koleżanki,która buduje taki sam dom jak my.......link powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts