aga_i_wojtek 03.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Danusiu, bierz, ja też komuś z netu ukradłam i nawet nie wiem komu A o której mówisz, o tej pierwszej czy drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nie znalazłam tego zdjęcia może skasowałam.........nie wiem Ale przez przypadek natknełam się na zdjęcie w którym są dwa rodzaje brązów i biały.Same oceńcie czy Wam się podoba taka kombinacja. http://www.e-mieszkanie.pl/__image.php?w/526/c/1/data/gallery/1/00000406/gallery_file.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Danusiu, bierz, ja też komuś z netu ukradłam i nawet nie wiem komu A o której mówisz, o tej pierwszej czy drugiej? obie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 03.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Danusiu, ładne, ale drzwi są brązowe, tyle, że listwy białe. Co do zdjęć kuchni, to ta pierwsza, to chyba Ikea „Adel” a blat też Ikea imitacja orzecha. Jeżeli to nie Ikea, to baaardzo podobne. Ja właśnie o tej kuchni z Ikea myślałam. Ta druga, to na pewno na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Danusiu, ładne, ale drzwi są brązowe, tyle, że listwy białe. a mi coś nie pasuje w tej aranżacji Co do zdjęć kuchni, to ta pierwsza, to chyba Ikea „Adel” a blat też Ikea imitacja orzecha. Jeżeli to nie Ikea, to baaardzo podobne. Ja właśnie o tej kuchni z Ikea myślałam. Ta druga, to na pewno na zamówienie A myslisz o bialej?bo ja tak i tez o Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Widziałam gdzieś fajną inspiację połaczenie schodów brązowych i drzwi a listwa biała-jak znajdę,to wkleję.Już się zaczynam gubic w tym wszystkim Aga,my się chyba źle zrozumiałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześć Danuś Widzę, że Ci 100-ka strzeliła - gratulki Jak tam zmagania z zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześc Niech już się kończy ta zima,bo dostanę z tym moim małżem na "łeb" Wiecznie wcina się w kompa i muszę walczyc jak lwica Najbardziej martwię się o rybki w oczku ale dotleniam pod ta grubą warstwą lodu,bo żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Danusia, co do zimy - popieram. Dzis mnie rece rozbolały od machania łopatą, a na dodatek pług mi zakopał wjazd. Ciekawe, czy ja mam na to jakiś wpływ? Chetnie bym gdzies zadzwonila i powiedziała komus pare słów na ten temat... A białe drzwi z ciemną podłoga pokazywała kiedys Joliska (chyba): http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/FTD7rwPs5scFGKlmiB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześc Niech już się kończy ta zima,bo dostanę z tym moim małżem na "łeb" Wiecznie wcina się w kompa i muszę walczyc jak lwica Najbardziej martwię się o rybki w oczku ale dotleniam pod ta grubą warstwą lodu,bo żal skąd ja to znam tylko z tą różnicą, że ja walczę z synem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 białe drzwi ładnie wyglądają ale jak są nowe i czyściutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Agata,a nie mogłaś dac mu po uszach! (dzięki za zdjęcie) Ewa, bo te chłopy takie niedobre są Aga,sorki,to moja wina.Najpierw pisałam,że chce biale drzwi,później wspomniałam o inspiracji z drzwiami brązowymi i listwą białą przypodłogową.Namieszałam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześc Niech już się kończy ta zima,bo dostanę z tym moim małżem na "łeb" Wiecznie wcina się w kompa i muszę walczyc jak lwica Najbardziej martwię się o rybki w oczku ale dotleniam pod ta grubą warstwą lodu,bo żal przerębelki ciapiesz siekierką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.02.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam podlączony taki "brzęczyk",który przez caly czas pompuje powietrze pod lód (drobniutkie pęcherzyki powietrza) Ale swego czasu,gdy zima była lżejsza,to siekierka dawała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie wiedziałam, że są takie patenty ale pamietam, że mój ojciec kiedyś robił siekierką przeręble, żeby ryby w stawie miały tlen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam podlączony taki "brzęczyk",który przez caly czas pompuje powietrze pod lód (drobniutkie pęcherzyki powietrza) Ale swego czasu,gdy zima była lżejsza,to siekierka dawała radę. Dana ty masz rybki a ja mam żółwia wodnego i tak się zastanawiam gdzie ją w nowym domu ulokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie wiedziałam, że są takie patenty ale pamietam, że mój ojciec kiedyś robił siekierką przeręble, żeby ryby w stawie miały tlen teraz to wszystko jest i można kupić wszystko co się chce i tak ostatnio dla moje żółwicy chciałam kupić filtr do terrarium i jak zobaczyłam cenę koszt 500-800 zł to uznałam, że jendak wolę jej częściej wymianiać wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 w ogóle utrzymanie zwierzaków jest całkiem kosztowne ostatnio podliczyłam naszego kota i zdziwiłam się, ile taki sierściuch może miesięcznie kosztować chyba ją do roboty gdzieś wyślę myszy łapać, niech zarobi na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 04.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aga,sorki,to moja wina.Najpierw pisałam,że chce biale drzwi,później wspomniałam o inspiracji z drzwiami brązowymi i listwą białą przypodłogową.Namieszałam i tyle No wiesz Danusiu, za co ty mnie przepraszasz? To ja niekumata jestem i mam problem z czytaniem ze zrozumieniem Co do kuchni z Ikae, to tak, ja myślę właśnie o białej od nich z ciemnym orzechowym, albo dębowym blatem – dokładnie ten model, który wkleiłam na zdjęciu. Jeżeli tylko zmieści się do Orjonowej kuchni bez jakiś większych przeróbek, to na pewno będzie Ikea, bo mi się podoba a i wychodzi taniej niż na zamówienie. Bardzo lubię te ich systemy porządkujące do szuflad i w ogóle dużo mają fajnych rozwiązań. Z Ikea też najprawdopodobniej będę miała meble w sypialni – Malm kolorze średni brąz albo dąb, bardzo mi się od dawna podobają i łóżka i komody. Biegnę na wizytę lekarską Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.02.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześc dziewczyny Ale jestem dzisiaj padnięta - od 5 rana na nogach - byłam w Bydgoszczy. Jazda straszna,jak w tunelu. Przez te usypane na poboczu sterty śniegu. Jeśli ktoś nie musi,to lepiej nie podróżowac A propo kuchni,też mam chrapkę na Ikea,ale musze pomacac na miejscu - wtedy zdecyduję.Mam tyle pięknych inspiracji - biała kuchnia w roli głównej o frontach takich samych bądź zbliżonych,że aż mi się nie chce dalej szukac.No chyba,że stolarz zrobi mi taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts