monia i marek 22.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a widzisz - nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.04.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Nie przejmowałabym się tak bardzo ale miałam takie przeboje w zeszłym roku z murarzami że ho ho ho.Dlatego tak sie bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Danuś dziewczyno nie przejmuj się tak mocno i absolutnie nie płacz z powodu jakiegoś budowlańca. Ktoś mi powiedział że budowlańcy to specyficzna grupa ludzi i z pewnością coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 w wykańczaniu domu u mnie przestój ale za to w "ogrodzie" praca idzie pełną parą mam uprzątniety już przód i posadzone nowe bylinki (na marginesie nie mogę się powstrzymac przed zakupami roślin) i już kiełkuje nam trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Danka jak już betoniarkę chce wieźśc fachowiec to już jest całkiem dobrze ale chociaż napisz czy ją dowiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 czy któraś z was wie jak i kiedy trzeba przycinac wierzbę iwę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ktoś mi powiedział że budowlańcy to specyficzna grupa ludzi i z pewnością coś w tym jest I muszę to wbic sobie w końcu do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 i jak? Jak go zobaczyłam na tym motorze to z szczęścia myslałam że go uduszę Wieczorem dzwonił do męża z prośbą o pomoc i przyjechała reszta -ciuchów,kabli............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 czy któraś z was wie jak i kiedy trzeba przycinac wierzbę iwę????? Fajny opis znalazłam Wszystkie gatunki wierzb bardzo dobrze znoszą intensywne i nawet coroczne cięcie gałęzi. Tworzą wtedy dużo wiotkich, długich, obsypanych wiosną kotkami, pędów. Cięcie najlepiej wykonać późną wiosną, gdy drzewo przestało kwitnąć, ale nie pojawiły się jeszcze liście. Z nasady usuniętych gałęzi wyrośnie wkrótce wiele pędów i latem drzewo znów będzie miało efektowną koronę. Wysoko rosnące drzewa można przycinać co roku, ale wystarczy - zwłaszcza jeśli korona ma mieć charakter naturalny - raz na kilka lat. Wierzby miniaturowe powinny być cięte każdego roku. Pędy odmian silnie rosnących można dodatkowo skracać latem, lub nawet kilka razy w ciągu sezonu - o połowę. Podobnie należy postępować z odmianami o barwnych liściach, bo właśnie najmłodsze liście są najintensywniej zabarwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Najważniejsze ,że zwiózł klamoty Teraz ,to ci tak szybko nie ucieknie...Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chociaż napisz czy ją dowiózł Jak już wiesz dowiózł betoniarkę Miał zacząc dzisiaj od samego rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Najważniejsze ,że zwiózł klamoty Teraz ,to ci tak szybko nie ucieknie...Miłego dnia! Mam na niego teraz bata Ja równiez życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chociaż napisz czy ją dowiózł Jak już wiesz dowiózł betoniarkę Miał zacząc dzisiaj od samego rana . i co? zaczął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 co do iwy - przegapiłam chyba przycięcie bo mojej wierzbie przekwitły kotki a pojawiły się liście (zresztą bardzo ładne ) i teraz nie wiem czym mam ciąć teraz czy czekać aż opadną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 właśnie zaczął czy nie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 On sie pewnie dopiero rozkłada...a trochę czasu też majstrom potrzeba ,żeby się w nowym miejscu zaklimatyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 co do iwy - przegapiłam chyba przycięcie bo mojej wierzbie przekwitły kotki a pojawiły się liście (zresztą bardzo ładne ) i teraz nie wiem czym mam ciąć teraz czy czekać aż opadną???? ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ciąć - ok, ale teraz gdzie czy od góry zostawić ok.15-20 cm pędu i tam przyciąć czy od dołu uciąć ok 15-20 cm?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 od dołu 15-20cm będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts