Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dziewczyny. Wpadłam tylko na sekundę, bo od czwartku walczymy w domu z grypą żołądkową. Zaczęło się od męża a później już wszyscy walczymy o miejsce w wc. Najgorzej przechodzi to moja 3 letnia córcia, która od czwartku wymiotuje po kilka razy dziennie i ma biegunkę. Dziś ciut lepiej i oby to był objaw zdrowienia. Pozdrawiam i pojawię się może jutro.

moja ścianka ma 140cm (i tak wydłużona,bo w projekcie jest 130cm)

A po co dajesz na ta ścianę szafkę?ja tam planuję dac samą lodówkę(chyba,że jeszcze coś tam wcisnę).Potrzebny jest dobry projektant od kuchni żeby, to wszystko jakoś uporządkowac :wink:

a gdzie postawisz lodówkę? na tej ścianie gdzie okno? bo ja chcę na tej przyległej do wiatrołapu :-?

lodówka będzie stała tak jak u Ciebie

tylko myślalam zeby dac lodówke w tzw.zabudowę

wtedy rząd szafek pod oknem kończyłby się gdzieś w miejscu twoich dolnych szuflad a wrogu można by było wcisnąc jeszcze jakis słupek ale użyteczny tylko w górnej części np.ostatnio modne są rolety-mozna tam wcisnąc chlebownik,suszarkę

Danuś mi te roletki nie bardzo się podobają. Może w dużej kuchni tak ale w naszej małej taka zabudowa całej prawej strony może wyglądać "ciężko". Naszą kuchnię widzę w zabudowie lekkiej nawet zastanawiałam się nad likwidacją górnych szafek ale za skolei chcę mieć dwa kolory to górne muszą być :roll: dobrze, że mam jeszcze tydzień :wink: