kala67 23.02.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć Kala a co tam u Ciebie słychać??? witam, witam dzis mam dzień urlopu......na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć Kala a co tam u Ciebie słychać??? witam, witam dzis mam dzień urlopu......na telefon jeden dzień urlopu to troszkę mało obiecałam sobie, że jak skończymy budowę a mam nadzieję, że będzie to w czerwcu tego roku to w sierpniu jedziemy na całe 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć Kala a co tam u Ciebie słychać??? witam, witam dzis mam dzień urlopu......na telefon jeden dzień urlopu to troszkę mało obiecałam sobie, że jak skończymy budowę a mam nadzieję, że będzie to w czerwcu tego roku to w sierpniu jedziemy na całe 2 tygodnie to zapraszam do Chorwacji http://forum.muratordom.pl/chorwacja-zapraszam,t177328.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chorwacja jest piękna byliśmy na wyspie niedaleko Zadaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.02.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ewka, gdzie planujesz jechac w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jak ja lubie snuć plany.......... człowiek może sie rozmarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ewka, gdzie planujesz jechac w tym roku? trzy lata temu byliśmy w Egipcie i było cudownie, także jak w tym roku wszystko będzie zgodne z planem to tam powinniśmy wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Kala ależ ty masz śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jeju.......dziekuje Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a gdzie masz zdjęcia domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 nie mam avatarku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 nie mam avatarku??? masz Chorwację i forum a miałaś taki link do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 25.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Widzę, że plany wakacyjne snujecie Ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, będę miała wczasy pod gruszą na budowie ) Kala, prześliczny dom! W takich drewnianych domach, to oprócz pięknego wyglądu, chyba jeszcze przepięknie pachnie drewnem, prawda? Tak przynajmniej sobie to wyobrażam. Chętnie bym zobaczyła więcej zdjęć domku. Powiedz, czy drewniany dom buduje się szybciej niż murowany, czy tak samo długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Aga wakacje od dwóch lat urlop spędzamy na budowie ale w tym roku powiedziałam KONIEC wprowadzamy się w czercwu no najdalej w lipcu a w sierpniu URLOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale jeszcze toszkę przed nami a przede wszystkim z kuchnią mam taki malutki problem bo wszystko przez... Danuśkę tak mówiła o jasnej kuchnii, że ostatnio tak dla pewności odwiedziłam jeszcze kilka sklepików i zobaczyłam bardzo ładną kuchnię ale w kolorze biało-czarnym i co dalej nie wiem a już kafle muszę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 25.02.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale jeszcze toszkę przed nami a przede wszystkim z kuchnią mam taki malutki problem bo wszystko przez... Danuśkę tak mówiła o jasnej kuchnii, że ostatnio tak dla pewności odwiedziłam jeszcze kilka sklepików i zobaczyłam bardzo ładną kuchnię ale w kolorze biało-czarnym i co dalej nie wiem a już kafle muszę kupować Ewa, ale też taka, że część szafek czarna a część biała – podobnie jak miałaś z czerwienią? A powiedz mi jaki styl w całym domu planujesz, nowoczesny, czy bardziej klasyczny? Jak lubisz duże kontrasty, to pięknie wyglądają białe kuchnie i do tego czarne z połyskiem kafelki/płytki. Widziałam gdzieś taką i byłam zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 góra szafek byłaby by biała a dół czarny, styl domu będzie raczej nowoczesny z dodatkami klasyki czyli np. w salonie będzie sofa coś takiego jak na zdjęciach ma Danusia taka biała z poduszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 hej piękne Ewka,a tak się śmiałaś ze mnie w temacie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ale żeby było jasne nadal nie wiem,które wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 25.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ewa, chyba czarno biała kuchnia, mimo, że nowoczesna, to jest bardziej klasyczna niż taka połączona z czerwienią. Z tych dwóch, chyba bym taką wybrała, jednak najchętniej to całą białą i pas płytek nad blatem czarny z połyskiem i może czarny błyszczący blat. Taki zestaw zawsze możesz zmienić dodatkami w różnych kolorach a fronty szafek nie zmienisz. Jak Ci się znudzi, to możesz dać czerwone dodatki, zielone, wrzosowo/bakłażanowe no i wiele, wiele innych kolorów. To daje duże możliwości a kolorowe fronty są jednak bardzo zobowiązujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts