Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kala :lol: :lol: :lol: a co tam u Ciebie słychać???

witam, witam :lol: :lol:

dzis mam dzień urlopu......na telefon :wink:

jeden dzień urlopu to troszkę mało :wink: obiecałam sobie, że jak skończymy budowę a mam nadzieję, że będzie to w czerwcu tego roku 8) to w sierpniu jedziemy na całe 2 tygodnie :p

to zapraszam do Chorwacji :lol: :lol: :lol: :lol:

http://forum.muratordom.pl/chorwacja-zapraszam,t177328.htm

Widzę, że plany wakacyjne snujecie :) Ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam, będę miała wczasy pod gruszą na budowie ;)) :lol:

Kala, prześliczny dom! W takich drewnianych domach, to oprócz pięknego wyglądu, chyba jeszcze przepięknie pachnie drewnem, prawda? Tak przynajmniej sobie to wyobrażam. Chętnie bym zobaczyła więcej zdjęć domku. Powiedz, czy drewniany dom buduje się szybciej niż murowany, czy tak samo długo?

ale jeszcze toszkę przed nami :( a przede wszystkim z kuchnią mam taki malutki problem bo wszystko przez... Danuśkę :wink: tak mówiła o jasnej kuchnii, że ostatnio tak dla pewności odwiedziłam jeszcze kilka sklepików i zobaczyłam bardzo ładną kuchnię ale w kolorze biało-czarnym :roll: i co dalej nie wiem a już kafle muszę kupować :roll:

ale jeszcze toszkę przed nami :( a przede wszystkim z kuchnią mam taki malutki problem bo wszystko przez... Danuśkę :wink: tak mówiła o jasnej kuchnii, że ostatnio tak dla pewności odwiedziłam jeszcze kilka sklepików i zobaczyłam bardzo ładną kuchnię ale w kolorze biało-czarnym :roll: i co dalej nie wiem a już kafle muszę kupować :roll:

Ewa, ale też taka, że część szafek czarna a część biała – podobnie jak miałaś z czerwienią? A powiedz mi jaki styl w całym domu planujesz, nowoczesny, czy bardziej klasyczny? Jak lubisz duże kontrasty, to pięknie wyglądają białe kuchnie i do tego czarne z połyskiem kafelki/płytki. Widziałam gdzieś taką i byłam zachwycona.

Ewa, chyba czarno biała kuchnia, mimo, że nowoczesna, to jest bardziej klasyczna niż taka połączona z czerwienią. Z tych dwóch, chyba bym taką wybrała, jednak najchętniej to całą białą i pas płytek nad blatem czarny z połyskiem i może czarny błyszczący blat. Taki zestaw zawsze możesz zmienić dodatkami w różnych kolorach a fronty szafek nie zmienisz. Jak Ci się znudzi, to możesz dać czerwone dodatki, zielone, wrzosowo/bakłażanowe no i wiele, wiele innych kolorów. To daje duże możliwości a kolorowe fronty są jednak bardzo zobowiązujące.