dankaf 25.02.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 to pięknie wyglądają białe kuchnie i do tego czarne z połyskiem kafelki/płytki. Widziałam gdzieś taką i byłam zachwycona. dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 25.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Oj Danusiu, te wybory są bardzo trudne, gdy się dla siebie wybiera, bo człowiek ma tyle pomysłów i chce wszystko zmieścić pod swoim dachem Co do okien, to ja się zaczęłam poważnie zastanawiać nad białymi drewnianymi ze szprosami, ale to w moim przypadku odległa przyszłość, więc zmieni mi się pewnie ze 100razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 25.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 to pięknie wyglądają białe kuchnie i do tego czarne z połyskiem kafelki/płytki. Widziałam gdzieś taką i byłam zachwycona. dawaj zdjęcie No właśnie nie mogę znaleźć i nie jestem przekonana, czy ja tego w TV nie widziałam w takim programie na TVN Style gdzie dwóch projektantów urządza dwa takie same domy. Może znacie ten program? Płytki były czarne z połyskiem takie jak się tobie Danusiu podobają, bo te „cegły”, tyle, że nie białe, tylko czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Co do okien, to ja się zaczęłam poważnie zastanawiać nad białymi drewnianymi ze szprosami, ale to w moim przypadku odległa przyszłość, więc zmieni mi się pewnie ze 100razy już zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ewka,a jaki kolor płytek dajesz na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 kafle podłogowe będą brązowo-beżowe ale ten brąz to taka "czekoladka" czyli ni brąz ni czarny raczej do jednej i drugiej kuchnii będą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 hej piękne Ewka,a tak się śmiałaś ze mnie w temacie okien hi,hi to poczekaj aż przyjdzie temat kuchnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ta druga wersja kuchnii bardzo mi się spodobała i tak na 99,9% raczej ją wybiorę chociaż ta bordowa też jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja lubię "bezpieczne"kolory jesli chodzi o meble Dodatki,to co innego......w tym temacie można poszalec Przez jakiś czas tez myślałam o ciemnym bordo,ale zrezygnowałam ze względu na narzucający charakter koloru.A co myślisz o całej białej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja lubię "bezpieczne"kolory jesli chodzi o meble Dodatki,to co innego......w tym temacie można poszalec Przez jakiś czas tez myślałam o ciemnym bordo,ale zrezygnowałam ze względu na narzucający charakter koloru.A co myślisz o całej białej kuchni? Danka ale ty kusisz chyba czytasz w moich myślach bo dzisiaj nawet brałam pod uwagę takie rozwiązanie ale doszłam do wniosku, że jednak przy pozostałych kolorach przedpokoju, jadalnii i salonu może być zbyt "biało" a tak z czarnym połyskiem będzie bardziej kontrastowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Kiedy zamawiasz kuchnię?A co do płytek na blatem-myslałaś może o hartowanym szkle?Jestem ciekawa ile kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Danka jak wszystko pójdzie dobrze to w niedzielę już będą pomiary tak na prawie 100% (chyba, że przez sobotę coś mi zmieni ) mam już dopięty projekt i będzie to kuchnia nowoczesna z połyskiem, góra biała a dół "czekoladowy" nie jest to kolor czarny ale i nie brązowy taki odcień pośredni, blat mam już wybrany i bedzie jasny z motywem a zamiast kafli będzie płyta z takim samym motywem tylko, że ciemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Michał B. 26.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja lubię "bezpieczne"kolory jesli chodzi o meble Dodatki,to co innego......w tym temacie można poszalec Przez jakiś czas tez myślałam o ciemnym bordo,ale zrezygnowałam ze względu na narzucający charakter koloru.A co myślisz o całej białej kuchni? Danka ale ty kusisz chyba czytasz w moich myślach bo dzisiaj nawet brałam pod uwagę takie rozwiązanie ale doszłam do wniosku, że jednak przy pozostałych kolorach przedpokoju, jadalnii i salonu może być zbyt "biało" a tak z czarnym połyskiem będzie bardziej kontrastowo Hej. Widze ze dreczycie temat koloru kuchni. Ja ma kuchnie bialo czarna z polyskiem z przewaga bialego ale jeszcze nie jest w pelni skonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja lubię "bezpieczne"kolory jesli chodzi o meble Dodatki,to co innego......w tym temacie można poszalec Przez jakiś czas tez myślałam o ciemnym bordo,ale zrezygnowałam ze względu na narzucający charakter koloru.A co myślisz o całej białej kuchni? Danka ale ty kusisz chyba czytasz w moich myślach bo dzisiaj nawet brałam pod uwagę takie rozwiązanie ale doszłam do wniosku, że jednak przy pozostałych kolorach przedpokoju, jadalnii i salonu może być zbyt "biało" a tak z czarnym połyskiem będzie bardziej kontrastowo Hej. Widze ze dreczycie temat koloru kuchni. Ja ma kuchnie bialo czarna z polyskiem z przewaga bialego ale jeszcze nie jest w pelni skonczona. też miałam mieć biało-czarną ale jestem już zdecydowana na taki kolor pośredni pomiędzy czernią a brązem taka "czekoladka" i tez wysoki połysk szukam teraz w internecie baltu jaki wybrałam ale coś nie moge znaleźść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja lubię "bezpieczne"kolory jesli chodzi o meble Dodatki,to co innego......w tym temacie można poszalec Przez jakiś czas tez myślałam o ciemnym bordo,ale zrezygnowałam ze względu na narzucający charakter koloru.A co myślisz o całej białej kuchni? Danka ale ty kusisz chyba czytasz w moich myślach bo dzisiaj nawet brałam pod uwagę takie rozwiązanie ale doszłam do wniosku, że jednak przy pozostałych kolorach przedpokoju, jadalnii i salonu może być zbyt "biało" a tak z czarnym połyskiem będzie bardziej kontrastowo Hej. Widze ze dreczycie temat koloru kuchni. Ja ma kuchnie bialo czarna z polyskiem z przewaga bialego ale jeszcze nie jest w pelni skonczona. a może jakieś fotki z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Michał B. 26.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja lubię "bezpieczne"kolory jesli chodzi o meble Dodatki,to co innego......w tym temacie można poszalec Przez jakiś czas tez myślałam o ciemnym bordo,ale zrezygnowałam ze względu na narzucający charakter koloru.A co myślisz o całej białej kuchni? Danka ale ty kusisz chyba czytasz w moich myślach bo dzisiaj nawet brałam pod uwagę takie rozwiązanie ale doszłam do wniosku, że jednak przy pozostałych kolorach przedpokoju, jadalnii i salonu może być zbyt "biało" a tak z czarnym połyskiem będzie bardziej kontrastowo Hej. Widze ze dreczycie temat koloru kuchni. Ja ma kuchnie bialo czarna z polyskiem z przewaga bialego ale jeszcze nie jest w pelni skonczona. a może jakieś fotki z kuchni Jutro zrobie, to wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ewka,coś w tym kolorze?tyle,że to jest chyba wenge z śmietanką.........ale wiemy o co chodzi http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/mat2kopia63e1.jpg góra biała a dół "czekoladowy" jak zobaczę,to dopiero uwierzę ..........Ty masz więcej pomysłów/minutę niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kasia i Michał B. napisał: Hej. Widze ze dreczycie temat koloru kuchni. Ja ma kuchnie bialo czarna z polyskiem z przewaga bialego ale jeszcze nie jest w pelni skonczona. Kasiu,koniecznie wstaw.Jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hej... Danuś... Dawno mnie nie było u Ciebie Jak tam wiosna... potwierdzona jakimiś budowlanymi krokami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hej... Danuś... Hej Arcticuś..... Dawno mnie nie było u Ciebie mnie u Ciebie,również.......... za co przepraszam siedze ostatnio jak na igłach Jak tam wiosna... potwierdzona jakimiś budowlanymi krokami???? jeszcze troszeczkę i mam nadzieję,że bedzie potrwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts