EwaWoj 27.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a tutaj masz encyklopedię wiedzy ogrodniczej bardzo lubię to forum http://forumogrodnicze.info/index.php ależ tam jest wiedzy zabieram się do czytania a jakie tam są róże a jakie hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a kiedy zaczynasz prace na budowie? Ewka,mam nadzieję,ze niedługo a my teraz kończymy poprawę tynków na górze a ja myślałam,że macie już wszystko przygotowane pod malowanie? bo tak było ale w niektórych miejscach tynk nam zaczął odpadać i doszliśmy do wniosku, że łatane nic nie da i musieliśmy na całej górze rygipsy dać i na nowo gładź i malowanie na biało ale całe szczęście już kończymy to dobrze,czekam na Twoje wykańczanie.........będę kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Danka u mnie chyba zaczęły rosnąć tulipany a nie krokusy bo zobaczyłam na tym formu ogrodniczym kiełkujące krokusy i one są zielone a u mnie pojawiły się zółtawe "kikutki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a tutaj masz encyklopedię wiedzy ogrodniczej bardzo lubię to forum http://forumogrodnicze.info/index.php ależ tam jest wiedzy zabieram się do czytania a jakie tam są róże a jakie hortensje w ogóle ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a kiedy zaczynasz prace na budowie? Ewka,mam nadzieję,ze niedługo a my teraz kończymy poprawę tynków na górze a ja myślałam,że macie już wszystko przygotowane pod malowanie? bo tak było ale w niektórych miejscach tynk nam zaczął odpadać i doszliśmy do wniosku, że łatane nic nie da i musieliśmy na całej górze rygipsy dać i na nowo gładź i malowanie na biało ale całe szczęście już kończymy to dobrze,czekam na Twoje wykańczanie.........będę kibicowac oj Danuś tej góry to mam już dosyć dobrze, że w poniedziałek najdalej koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Danka u mnie chyba zaczęły rosnąć tulipany a nie krokusy bo zobaczyłam na tym formu ogrodniczym kiełkujące krokusy i one są zielone a u mnie pojawiły się zółtawe "kikutki" zobaczymy za tydzień co zakwitnie a nie pamietasz co tam sadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a tutaj masz encyklopedię wiedzy ogrodniczej bardzo lubię to forum http://forumogrodnicze.info/index.php ależ tam jest wiedzy zabieram się do czytania a jakie tam są róże a jakie hortensje w ogóle ............. jak tak się naogląda to aż dech zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Michał B. 27.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 . a może jakieś fotki z kuchni Zdjecia kuchni . http://www.k2k2.fotosik.pl/ Tu gdzie jest wejscie do spizarki beda czarne drzwi a w rogu bedzie czarna polka wiszaca ukosna. Blat bedzie w odcieniu czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 oj Danuś tej góry to mam już dosyć dobrze, że w poniedziałek najdalej koniec Ewka,pomyśl sobie,że już niedługo będziesz tylko mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Danka u mnie chyba zaczęły rosnąć tulipany a nie krokusy bo zobaczyłam na tym formu ogrodniczym kiełkujące krokusy i one są zielone a u mnie pojawiły się zółtawe "kikutki" zobaczymy za tydzień co zakwitnie a nie pamietasz co tam sadziłaś? miałam karteczki ale ani jednej nie zostało były tam na pewno tulipany różnego rodzaju i krokusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 oj Danuś tej góry to mam już dosyć dobrze, że w poniedziałek najdalej koniec Ewka,pomyśl sobie,że już niedługo będziesz tylko mieszkac święte słowa, święte słowa a zawsze zostaje nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kasia jedna z moich wersji kuchnii i to całkiem jeszcze niedawno miała być w wersji biało-czarnej śliczną będziesz miała kuchnię już bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a to nasze panele na górę:http://www.brwwnetrza.pl/files/goods/id259/0_24_9195.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dziewczyny wstawcie mi zdjęcie kuchni tutaj w komentarzach nie chce mi otworzyc zdjęc z albumu ..........mam radiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 http://images50.fotosik.pl/266/8d020c40bd85261bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 http://images40.fotosik.pl/262/62f31c8b5a310593med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 fajne ułożenie piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.02.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jutro poogladam na spokojnie,bo co wejdę,to za chwilę mnie rozłącza ale zdążyłam luknąc na zdjęcie...........Kasiu, kuchnia śliczna Ewka,bardzo ładny kolor paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Michał B. 27.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzięki Mysle ze spelni moja oczekiwania jak juz bedzie w pełni gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kasiu,czekam na dalsze zdjęcia Zauważyłam,że macie przygotowane miejsce pod wyciąg-będzie wyspa? Napisz mi jak sprawuję się piec - dobrze pamietam ling combi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts