dankaf 28.02.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a to nasze panele na górę: http://www.brwwnetrza.pl/files/goods/id259/0_24_9195.jpg Ewka,na górze będą kaloryfery? A co dajesz na górny holl?-też panele? Przepraszam,że tak Was zasypuję pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Michał B. 28.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kasiu,czekam na dalsze zdjęcia Zauważyłam,że macie przygotowane miejsce pod wyciąg-będzie wyspa? Napisz mi jak sprawuję się piec - dobrze pamietam ling combi? Tak na srodku bedzie wyspa. A co do pieca to tak sobie. piec ok w domu cieplo tylko denerwuje mnie to ze trzeba zmieniac podowanie bo raz jest go zamalo a raz za duzo, a sa tez podobno inne komputerki co mozna zamienic i tam sobie reguluje sam. Ale moze jak bedziemy mieszkac to dojdziemy do tego. I tworza sie nam spieki ale to chyba temu ze mamy wegiel troche wilgotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a to nasze panele na górę: http://www.brwwnetrza.pl/files/goods/id259/0_24_9195.jpg Ewka,na górze będą kaloryfery? A co dajesz na górny holl?-też panele? Przepraszam,że tak Was zasypuję pytaniami a za co Ty przepraszasz Danuś cała góra będzie w tym panelu tylko w pralnio-suszarnii będą kafle takie jak mam na podłodze w łazience. Panele wykończone będą wysoką listwą. Kaloryfery mamy wszędzie zarówno na dole jak i na górze bo uznaliśmy, że sama podłogówka sobie nie poradzi. Barierki przy schodach chcemy dać metalowe z zdodatkiem drewna w kolorze paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kasiu,czekam na dalsze zdjęcia Zauważyłam,że macie przygotowane miejsce pod wyciąg-będzie wyspa? Napisz mi jak sprawuję się piec - dobrze pamietam ling combi? Tak na srodku bedzie wyspa. A co do pieca to tak sobie. piec ok w domu cieplo tylko denerwuje mnie to ze trzeba zmieniac podowanie bo raz jest go zamalo a raz za duzo, a sa tez podobno inne komputerki co mozna zamienic i tam sobie reguluje sam. Ale moze jak bedziemy mieszkac to dojdziemy do tego. I tworza sie nam spieki ale to chyba temu ze mamy wegiel troche wilgotny. my mamy pelet i na próbę kupiliśmy inny niż drzewny i niestety on też nam się spieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 mam już dograną kuchnię projekt końcowy już w pełni zwymiarowany będę mieć w tym tygodniu czas realizacji około 1,5 miesiaca a już nie mogę się jej doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kasiu spróbuj z ekogroszkiem z Chwałowic-workowanym Ewka rozumiem Ciebie, ale na majówkę już będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kasiu spróbuj z ekogroszkiem z Chwałowic-workowanym Ewka rozumiem Ciebie, ale na majówkę już będziesz miała ja już liczę, że w połowie kwietnia będzie montowana na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dziisiaj jeszcze zamówiliśmy zmywarkę i powoli już sprzęt będę miała cały pracuję teraz nad okapem i lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 jaką wybrałaś zmywarkę? a w temacie lodówki,muszę miec wygodny zamarażalnik na mięcho ....duze ilości dlatego taka SBS by mi podpasiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 zmywarkę mam simensa z widocznym panelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 typ zmywarki: SN 56 M 580 EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 zwróciliśmy na tą zmywarkę uwagę bo ma "półkę do mycia sztućców bardzo wygodna rzecz a dodatkowo koszyk a normalnie w zmywarkach jest sam koszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a lodówkę masz juz tak na 100% wybraną?-tą co pokazywałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 z lodówką to troszkę się skomplikowało bo musimy mieć 60-tkę niestety. Ściana na której ma stać ma 1,56 i wejdzie tam tylko szfka 90-tka i lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tak wstępnie oglądaliśmy lodówki i wybraliśmy LG ale to jeszcze nie jest takie do końca pewne bardzie martwi mnie okap bo chcemy taki jakby pionowy czarny Amici a nie wiem czy amica jest "specjalistą" od okapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ewka,wejdź na wnętrza tam masz różne tematy dotyczące,które sprzęty najlepiej wybrac.Jeśli chodzi o okap,to wybierz w miarę cichy o dobrej mocy,bo jednak mamy kuchnię otwartą-niech wyciągnie zapachy. Czasami nie wybieraj lodówki z Amiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 we wnętrzach jest temat "jakie lodówki,zmywarki,okapy .............wybrac"nawet mamy specjalistę,który chętnie podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dziewczyny,jak myślicie-ładnie wygladałyby okna z szprosami dwoma poprzecznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dziewczyny,jak myślicie-ładnie wygladałyby okna z szprosami dwoma poprzecznymi? czy takie jak ma Pabllito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 nie,nie pablitoo ma kratkę(np.w wykuszu 3 poziome i pionowy szpros [przecinający)takie jak są zazwyczaj. Ja pomyślałam o dwóch poziomych,tak dla wygody ale nie mam pojęcia czy,ładnie by to wyglądalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts