Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale fajnie :D , czyli jednak dotrzymał terminu.

Teraz będę ściskać, żeby budował szybko i równo :wink: .

Kupuj,kupuj takie piękne okazy co ja u Ciebie znalazłam

Okazy może i piękne, gorzej z nasadzeniami.

Znowu mi się nie podoba :( i będę przesadzać :lol: .

A w ogóle to doszłam do wniosku, że brak mi wysokich roślin, jakoś prawie wszystko mam niskopienne, rosnące przy ziemi :roll: .

Czekamy na zdjęcia tego historycznego maxa.

Witaj Danusiu, jestem załamana gdyż właśnie dzwoniłam do p. Marcina tel 605......5 myśląc, że to jest gość, który sprzedał Wam dachówkę (jutro chcieliśmy zawieźć projekt do wyceny) ale telefon odebrał nie hurtownik tylko dekarz. Nie wiem czy ja coś pokręciłam czy przez pomyłkę dostałam tel do dekarza, chciałam sie zapytać czy mają otwarte w sobotę i o adres ich hurtowni w Gnieżnie. Może jeszcze dziś przeczytasz tę wiadomość i mnie poratujesz bo inaczej nie mamy po co jechać do Gniezna :(

Terry masz już wszystko załatwione. :D

Umówiłam Ciebie na jutro.Pan Marcin będzie za Wami czekac.Napisz mi na pw swoje imię (jak chcesz nazwisko).Będziesz z mężem?

Od 8 możecie już byc-najpóźniej do 13.Ale z własnego doświadczenia wiem że z 1,5 godz. zajmuje takie zestawienie.Najbezpieczniej od 8-do 12.

Jeśli chodzi o adres to jest taki:

ul.Witkowska 82 a

Szukaj Pana Marcina Wiśniewskiego-doradca techniczno handlowy.

Super, super super.

Bardzo sie cieszę , że po tych wszystkich przebojach na reszcie udało sie Wam ruszyć....

Teraz kochanie...pójdzie jak po maśle...dom będzie rósł w oczach...:)

U mnie chłopcy mieli 9 dniowy zastój, ale w poniedziałek ruszają ..... a 20 maja wchodzi cieśla... :)

Jeszcze raz gratuluję.....i trzymam kciuki...:)

Danusiu właśnie włączyłam kompa, najpierw przeczytałam co przyszło na priv a dopiero teraz Twoje komrntarze. Nie jestem aż tak bardzo pokręcona i nierozgarnięta jak wynika z moich postów, no może tylko trochę :wink:

Przyjadę z mężem i naszym przychówkiem (sztuk 2 ).

Pozdrawiam

Teresa Suchecka

Terry-pytałam sie ponieważ nie wiedziałam jak Was mam Panu Marcinowi opisac :wink:

Możesz smiało jechac wszystko masz już ustalone-będzie za Wami czekał.Macie sie pytac o Marcina Wiśniewskiego.Jeśli chcesz możesz się powołac na mnie Danka-jestem :wink:.Nie ma co sie martwic na zapas-przeciez można zrobic kilka wycen.Pozdrawiam.

Witaj dankaf byliśmy dzisiaj w Gnieźnie i zostawiliśmy wszystko do wyceny p.Marcinowi (trzeba przyznać, że bardzo miły pan), a przy okazji wpadliśmy do Tiny gdzie także mają nam zrobić wycenę. Potem zobaczymy Poznań a na końcu pójdziemy do naszego znajomego w Swarzędzu, który stwierdził, że wszystkie wyceny przebije :wink: , zobaczymy.

Dzięki za umówienie nas i na wszystkie namiary

Pozdrawiam

Teresa