dankaf 23.04.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ZACZĄŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 od dołu 15-20cm będzie OK dzięki, dzisiaj przycinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Danka a gdzie w dzienniku informacja o rozpoczęciu robót murarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dziewczyny dzięki za to że jesteście Danka a gdzie w dzienniku informacja o rozpoczęciu robót murarskich? Poprawię się. Wieczorem-chcę zrobic zdjęcia mojej pierwszej cegiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 bezwzględnie!!!!!! pierwszy max jak dla mnie był najbardziej historyczny i godny zapamiętania. Reszta np. lanie stropu, więźba, dach, okna itd. oczywiście cieszy jak najbardziej ale to już nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ale fajnie , czyli jednak dotrzymał terminu. Teraz będę ściskać, żeby budował szybko i równo . Kupuj,kupuj takie piękne okazy co ja u Ciebie znalazłam Okazy może i piękne, gorzej z nasadzeniami. Znowu mi się nie podoba i będę przesadzać . A w ogóle to doszłam do wniosku, że brak mi wysokich roślin, jakoś prawie wszystko mam niskopienne, rosnące przy ziemi . Czekamy na zdjęcia tego historycznego maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 24.04.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witaj Danusiu, jestem załamana gdyż właśnie dzwoniłam do p. Marcina tel 605......5 myśląc, że to jest gość, który sprzedał Wam dachówkę (jutro chcieliśmy zawieźć projekt do wyceny) ale telefon odebrał nie hurtownik tylko dekarz. Nie wiem czy ja coś pokręciłam czy przez pomyłkę dostałam tel do dekarza, chciałam sie zapytać czy mają otwarte w sobotę i o adres ich hurtowni w Gnieżnie. Może jeszcze dziś przeczytasz tę wiadomość i mnie poratujesz bo inaczej nie mamy po co jechać do Gniezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A i jeszcze jedno.Oni mają na sklepie faceta-może dekarz.To on przygotowywuje zestawienie materiału na dach.Jak umówiliśmy się z Marcinem Wiśniewskim to on poszedł z nami włąśnie do niego.On to wszystko ustala.Cenę za szt.dachówki już uzgadnialiśmy z Marcinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Terry masz już wszystko załatwione. Umówiłam Ciebie na jutro.Pan Marcin będzie za Wami czekac.Napisz mi na pw swoje imię (jak chcesz nazwisko).Będziesz z mężem? Od 8 możecie już byc-najpóźniej do 13.Ale z własnego doświadczenia wiem że z 1,5 godz. zajmuje takie zestawienie.Najbezpieczniej od 8-do 12. Jeśli chodzi o adres to jest taki: ul.Witkowska 82 a Szukaj Pana Marcina Wiśniewskiego-doradca techniczno handlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Super, super super. Bardzo sie cieszę , że po tych wszystkich przebojach na reszcie udało sie Wam ruszyć.... Teraz kochanie...pójdzie jak po maśle...dom będzie rósł w oczach... U mnie chłopcy mieli 9 dniowy zastój, ale w poniedziałek ruszają ..... a 20 maja wchodzi cieśla... Jeszcze raz gratuluję.....i trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 brawo pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 24.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Danusiu właśnie włączyłam kompa, najpierw przeczytałam co przyszło na priv a dopiero teraz Twoje komrntarze. Nie jestem aż tak bardzo pokręcona i nierozgarnięta jak wynika z moich postów, no może tylko trochę Przyjadę z mężem i naszym przychówkiem (sztuk 2 ). Pozdrawiam Teresa Suchecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Terry-pytałam sie ponieważ nie wiedziałam jak Was mam Panu Marcinowi opisac Możesz smiało jechac wszystko masz już ustalone-będzie za Wami czekał.Macie sie pytac o Marcina Wiśniewskiego.Jeśli chcesz możesz się powołac na mnie Danka-jestem .Nie ma co sie martwic na zapas-przeciez można zrobic kilka wycen.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 brawo pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Idziesz jak burza, dom rośnie w oczach . Oby tak dalej i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 25.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj dankaf byliśmy dzisiaj w Gnieźnie i zostawiliśmy wszystko do wyceny p.Marcinowi (trzeba przyznać, że bardzo miły pan), a przy okazji wpadliśmy do Tiny gdzie także mają nam zrobić wycenę. Potem zobaczymy Poznań a na końcu pójdziemy do naszego znajomego w Swarzędzu, który stwierdził, że wszystkie wyceny przebije , zobaczymy. Dzięki za umówienie nas i na wszystkie namiary Pozdrawiam Teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.04.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 KUPIŁAM RÓŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts