EwaWoj 28.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dwa poziome ale bez pionowego? czy dobrze rozumiem okno i dwie kreski poziome? bo jeżeli tak to chyba nie bardzo to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ok myślę dalej Ewka,znalazłaś we wnetrzach o okapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Danuś wczoraj już nie miałam jak szukać bo moje dziecko do kompa dojść mi nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj Danusiu!! widze, że szukasz okenek?? takie szprosy tylko w poprzek kojarzą mi się z jakimś biurem, szkołą...chyba wygladałyby mło przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześć Wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ewelino a gdzieś ty się podziewała????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.03.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ewelino a gdzieś ty się podziewała????? W domu byłam na chorobowym i operaty robiłam bo mnie pila mocno a od dzisiaj do pracy wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.03.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ewelino a gdzieś ty się podziewała????? W domu byłam na chorobowym i operaty robiłam bo mnie pila mocno a od dzisiaj do pracy wróciłam a jak tam na budowie? bo ja już kuchnię zamawiać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ewelino a gdzieś ty się podziewała????? W domu byłam na chorobowym i operaty robiłam bo mnie pila mocno a od dzisiaj do pracy wróciłam a jak tam na budowie? bo ja już kuchnię zamawiać będę JUTRO NARESZCIE BĘDĄ ROBIONE TYNKI potem wujas wchodzi z centralnym i kanalizacja i wodą potem podłogi. Jak skończe operaty to będę miała więcej czasu to wpadne do ciebie albo wy do mnie na zaległy sernik byle do końca marca i może zaczne się lepiej czuć, bo narazie to sie czuje dobrzed do 15 a potem to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Moi mili, na pewno wiecie, ile mniej więcej kosztuje usługa rozliczenia vat za materiały budowlane? Zabieram się do tego jak pies do jeża i ciągle mi coś przeszkadza. Może lepiej komuś zlecić? ...tylko nie wiem, czy to się opłaca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 mój projekt kuchnii http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S4v94wm1npI/AAAAAAAACSY/9w16-3KGJfg/s640/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 i dalsza część:http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S4v9-MvLQlI/AAAAAAAACSc/kwjn9I8ygXg/s640/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.03.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Moi mili, na pewno wiecie, ile mniej więcej kosztuje usługa rozliczenia vat za materiały budowlane? Zabieram się do tego jak pies do jeża i ciągle mi coś przeszkadza. Może lepiej komuś zlecić? ...tylko nie wiem, czy to się opłaca! Aguś,chętnie bym pomogła,ale w tym temacie nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.03.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ewka,też planuje podobne rozmieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.03.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wiesz co bym zmieniła w tym projekcie?szafki wiszącewywaliłabym narożne z półeczkami-myślę,że są tutaj nie potrzebne(nie widzę ich przy nowoczesnej kuchni)Przy okapie takie same(tak jak ta po lewej,to taką samą dac po prawej)jedynie niech Ci projektant wydłuży jeszcze je troszkę i nic więcej nie wpychałabym na ta ścianę przy okapie a na ścianie od lodówki-na pewno pozbyłabym się narożnikowej i powtórzyła ten sam układ szafki (czyli przeszklenie i pełna nad nią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 01.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Moi mili, na pewno wiecie, ile mniej więcej kosztuje usługa rozliczenia vat za materiały budowlane? Zabieram się do tego jak pies do jeża i ciągle mi coś przeszkadza. Może lepiej komuś zlecić? ...tylko nie wiem, czy to się opłaca! Ja mojej księgowej zapłaciłam za rozliczenie tamtego roku 120 zł. Szczerze powiedziawszy nigdy w życiu bym się nie zdecydowała sama robić. Pani w Skarbowym powiedziała, że to jest bardzo łatwe, ale musisz każdy punkt na fakturze sprawdzić, czy się odlicza czy też nie. Mozolna i okrutna praca (moim zdaniem) a nie aż taki duży koszt. Wczoraj wróciłam z Włoch z nart i oczywiście spaczenie wzięło górę. Byłam w salonie z kuchniami i naoglądałam się PRZEPIĘKNYCH i cudnych kuchni. Nie sprawdzałam ich cen, bo chciałam, by nadal mi się podobały I jeszcze te okiennice w oknach - cudne (ale mąż się nie zgadza, żeby u nas takie zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wiesz co bym zmieniła w tym projekcie?szafki wiszące wywaliłabym narożne z półeczkami-myślę,że są tutaj nie potrzebne(nie widzę ich przy nowoczesnej kuchni) Przy okapie takie same(tak jak ta po lewej,to taką samą dac po prawej)jedynie niech Ci projektant wydłuży jeszcze je troszkę i nic więcej nie wpychałabym na ta ścianę przy okapie a na ścianie od lodówki-na pewno pozbyłabym się narożnikowej i powtórzyła ten sam układ szafki (czyli przeszklenie i pełna nad nią) w którejś z kolei wersji coś podobnego miałam bez szafek narożnikowych i tej z półkami ale nie bardzo mi się to podobało bo wyglądało tak jaby tam czegoś brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 na tej ścianie gdzie jest okno jak nic nie dasz a prawy róg będzie mało widoczny bo szafki zasłoni lodówka to wydaje mi się, że będzie tak pusto i za mało szafek białych na górze. Natomiast te półeczki jak ich nie będzie to nie ma zachowanej symetrii odległości przy oknie pomiędzy lewą stroną szafek a prawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.03.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dobrusiu szczerze!? piękne są okiennice-niezaprzeczalny fakt,ale weź i to zamykaj codziennie Do ozdoby jak najbardziej Ewka najważniejsze,że Tobie taki układ odpowiada.Rozkład szafek dolnych bardzo fajny i chyba taki jest najwygodniejszy.Też dam piec i płytę na tej stronie.A jak myślisz byłoby miejsce na barek lub wyspę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.03.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ewka,poproś Panią niech Ci zrobi jeszcze inny projekt z górnymi szafkami.Zobaczysz czy taki układ będzie Ci odpowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts