piksel 05.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 my tu szykujemy się do wiosny a tu zima za oknem A u nas dzisiaj tynki robą w tą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.03.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 My dzisiaj ustalilismy cenę za m2 dachówki. 25zł/m2plus obróbka każdego okna dachowego 250złPanowie mogą wchodzi od połowy marca,ale czekamy na podłącze prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 my tu szykujemy się do wiosny a tu zima za oknem A u nas dzisiaj tynki robą w tą zimę dobrze, że w środku a nie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dziewczyny meble kuchnne zamówione czas oczekiwania 6 tyg. płytki podłogowe do jadalnii i przedpokoju mają dojechać we wtorek a dzisiaj robimy kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.03.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ewka,może juz czytałaś,ale wkleję-coś o okapach http://forum.muratordom.pl/jaki-okap,t111237-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.03.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziewczyny meble kuchnne zamówione czas oczekiwania 6 tyg. płytki podłogowe do jadalnii i przedpokoju mają dojechać we wtorek a dzisiaj robimy kominek a gdzie fotorelacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.03.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Bez szprosów też wygląda ślicznie, bo to w ogóle ładny projekt. A powiedz mi, tych szprosów, to nie można domówić później, np. za rok jak Ci się zachce? Bo przecież, je chyba się nakleja na okno? Fajny ten Orionek Aguś,niestety nie można dokleic później szprosów zewnętrznych,ponieważ one mają w środku aluminiowy wkład,aby zamaskowac brzydkie wykończenie-klej szprosów. Jak będziesz wybierac okienka z szprosami,to zobaczysz jaka jest różnica pomiędzy szprosami.Nie ukrywam,że drewniane najbardziej mi się podobają ,ale musiałabym dac za nie o 14 tys.więcej. A może wybiorę bez szprosów i okienka wykończę ładnymi tiulami Jeszcze myślę nad tym tematem.A i co ważne okna bez szprosów kosztują 4 tys.mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ewka,może juz czytałaś,ale wkleję-coś o okapach http://forum.muratordom.pl/jaki-okap,t111237-60.htm cały czas męczę ten temat szukam teraz takiego, który cicho pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziewczyny meble kuchnne zamówione czas oczekiwania 6 tyg. płytki podłogowe do jadalnii i przedpokoju mają dojechać we wtorek a dzisiaj robimy kominek a gdzie fotorelacja? a dzisiaj nawet rozmawailiśmy o tym, że coś dawno zdjęć nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.03.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziewczyny meble kuchnne zamówione czas oczekiwania 6 tyg. płytki podłogowe do jadalnii i przedpokoju mają dojechać we wtorek a dzisiaj robimy kominek a gdzie fotorelacja? a dzisiaj nawet rozmawailiśmy o tym, że coś dawno zdjęć nie robiłam A ja cały czas czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jak tylko będzie widać kształt kominka to zaraz wklejkę fotki bo wczoraj nie wyglądało to za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Bez szprosów też wygląda ślicznie, bo to w ogóle ładny projekt. A powiedz mi, tych szprosów, to nie można domówić później, np. za rok jak Ci się zachce? Bo przecież, je chyba się nakleja na okno? Fajny ten Orionek Aguś,niestety nie można dokleic później szprosów zewnętrznych,ponieważ one mają w środku aluminiowy wkład,aby zamaskowac brzydkie wykończenie-klej szprosów. Jak będziesz wybierac okienka z szprosami,to zobaczysz jaka jest różnica pomiędzy szprosami.Nie ukrywam,że drewniane najbardziej mi się podobają ,ale musiałabym dac za nie o 14 tys.więcej. A może wybiorę bez szprosów i okienka wykończę ładnymi tiulami Jeszcze myślę nad tym tematem.A i co ważne okna bez szprosów kosztują 4 tys.mniej kurczę to duża różnica chociaż jak sobie przypominam kiedy ja też chciałam szprosy to wychodziła też duża różnica w cenie i ja z nich zrezygnowałam z tym, że mi aż tak bardzo na nich nie zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 08.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Dziewczyny Ewa, ja też czekam na fotorelację! Danusiu, 4 tysiące, to trochę sporo jak za same szprosy no i szkoda, ze ich się nie da dokupić i dokleić później, to by rozwiązało problem. Okna bez szprosów, też są piękne, więc to nie tragedia jak takie wybierzesz Szkoda, że musimy się cenami sugerować, fajnie by było mieć nieograniczony budżet na budowę i wykończenie domu. Ja czekam na wycenę materiałów budowlanych i na jeszcze jedną wycenę robocizny. Mam nadzieję, że jak zobaczę kwotę, to nie zejdę na zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Dziewczyny Ewa, ja też czekam na fotorelację! Danusiu, 4 tysiące, to trochę sporo jak za same szprosy no i szkoda, ze ich się nie da dokupić i dokleić później, to by rozwiązało problem. Okna bez szprosów, też są piękne, więc to nie tragedia jak takie wybierzesz Szkoda, że musimy się cenami sugerować, fajnie by było mieć nieograniczony budżet na budowę i wykończenie domu. Ja czekam na wycenę materiałów budowlanych i na jeszcze jedną wycenę robocizny. Mam nadzieję, że jak zobaczę kwotę, to nie zejdę na zawał ja łapałam się za serce jak oglądałam wycenę dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 już w środę powinnam porobić zdjęcia to wieczorkiem wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oficjalie mogę zakomunikować OD DZISIAJ CIĄGNĄ WODĘ I KANALIZĘ DO NASZEGO ORIONKA wczoraj przywieźli rury i takie tam a dzisiaj WIELKI START Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ewka, ale super!! Zazdroszczę bardzo Cześć Dziewczyny Ewa, ja też czekam na fotorelację! Danusiu, 4 tysiące, to trochę sporo jak za same szprosy no i szkoda, ze ich się nie da dokupić i dokleić później, to by rozwiązało problem. Okna bez szprosów, też są piękne, więc to nie tragedia jak takie wybierzesz Szkoda, że musimy się cenami sugerować, fajnie by było mieć nieograniczony budżet na budowę i wykończenie domu. Ja czekam na wycenę materiałów budowlanych i na jeszcze jedną wycenę robocizny. Mam nadzieję, że jak zobaczę kwotę, to nie zejdę na zawał ja łapałam się za serce jak oglądałam wycenę dachu Ewa, ja w tej wycenie też dach będę miała wliczony, więc nawet mnie nie strasz Wczoraj nie przysłali jeszcze wyceny, może dziś będzie? Danusia, Ewa, mam do Was pytanie o ile podnosiłyście ściankę kolankową? Ty Danusiu coś chyba pisałaś, że o jeden pustak + wieniec a Ewa, to nie wiem. Wiem, że Pablitto o 2 pustaki max + wieniec, no i nie wiem, czy o 1 pustak wystarczy, czy dać o 2 pustaki – muszę to ustalić bo zmieni mi się długość krokwi i ilość pustaków. Dziewczyny i napiszcie o ile krokwie wydłużyłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 my podnosiliśmy o jednego pustaka a krokwie chyba przedłużaliśmy o 20 cm ale tego nie jestem do końca pewna dowiem się i potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 nie ma takiej potrzeby aby podnościć o 2 pustaki bo to dodatkowy koszt a pokoje i tak są ładne i przestronne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 już w środę powinnam porobić zdjęcia to wieczorkiem wkleję na pewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts