dankaf 09.03.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oficjalie mogę zakomunikować OD DZISIAJ CIĄGNĄ WODĘ I KANALIZĘ DO NASZEGO ORIONKA wczoraj przywieźli rury i takie tam a dzisiaj WIELKI START gratuluję A my musimy czekac na podłączenie licznika od prądu.Mają na to 2 tyg.Wstrzymuje to nam wszelkie prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 już w środę powinnam porobić zdjęcia to wieczorkiem wkleję na pewno ? tak na 150% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oficjalie mogę zakomunikować OD DZISIAJ CIĄGNĄ WODĘ I KANALIZĘ DO NASZEGO ORIONKA wczoraj przywieźli rury i takie tam a dzisiaj WIELKI START gratuluję A my musimy czekac na podłączenie licznika od prądu.Mają na to 2 tyg.Wstrzymuje to nam wszelkie prace Danuś coś Tobie napisze na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Aga,tak jak napisałaś mamy podniesione o 1 pustak i wieniec czyli o 50cm.Krokwie wydłużyliśmy o jedną dachówkę,aby zachowac ładną proporcję. Jak bedziesz chciała, to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oficjalie mogę zakomunikować OD DZISIAJ CIĄGNĄ WODĘ I KANALIZĘ DO NASZEGO ORIONKA wczoraj przywieźli rury i takie tam a dzisiaj WIELKI START gratuluję A my musimy czekac na podłączenie licznika od prądu.Mają na to 2 tyg.Wstrzymuje to nam wszelkie prace Danuś coś Tobie napisze na pv ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.03.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziękuję Dziewczyny, jak to dobrze, że jesteście To też o jeden podniesiemy plus wieniec. Danusiu, zdjęć nie trzeba – wierzę na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzwoniłam ZACZĘLI coraz bliżej woda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziękuję Dziewczyny, jak to dobrze, że jesteście To też o jeden podniesiemy plus wieniec. zobaczysz, że to w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak podbają Wam się takie zestawy do jadalnii? jeden już znalazłamhttp://www.meblowy24.pl/images/min1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.03.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak podbają Wam się takie zestawy do jadalnii? jeden już znalazłam Ewa, bardzo ładny. Szczególnie stół mi się podoba, bo ma takie ciężkie, szerokie, proste nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziewczyny, mam jeszcze jedną prośbę, bo muszę podać gdzie mają mi na mapie zlokalizować zawór wody z którego będzie później doprowadzana woda do domu (chyba dobrze mówię?) i nie wiem w którym to ma być miejscu, czy gdzieś w głębi działki, czy "w płocie – ogrodzeniu"? Jak Wy macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak podbają Wam się takie zestawy do jadalnii? jeden już znalazłam http://www.meblowy24.pl/images/min1.JPG Bardzo ładny Ewcia GRATULACJE WODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 taki własnie stół będę chciała kupić bo też mi się podoba ale szukam jeszcze krzeseł w niedzielę oglądałam w necie jedne i też mi się podobały ale teraz nie mogę ich znaleźść różniły się od tych na zdjęciu wyżej tym, że oparcia były drewniane a obicie było wydłużone prawie do podłogi. Ciekawie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak podbają Wam się takie zestawy do jadalnii? jeden już znalazłam http://www.meblowy24.pl/images/min1.JPG Bardzo ładny Ewcia GRATULACJE WODY Ewelina takiego przyśpieszenia w robotach to jeszcze nie mieliśmy być może jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu będziemy już mieć wodę i kanalizę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 taki własnie stół będę chciała kupić bo też mi się podoba ale szukam jeszcze krzeseł w niedzielę oglądałam w necie jedne i też mi się podobały ale teraz nie mogę ich znaleźść różniły się od tych na zdjęciu wyżej tym, że oparcia były drewniane a obicie było wydłużone prawie do podłogi. Ciekawie to wyglądało A kupiłaś już lodówkę i cały sprzęt do kuchni bo ja wczoraj dla teściowej kupowałam i ta co mi się podobała na necie to w realu stwierdziłam beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 mam już kuchenkę i zmywarkę w kwietniu planuję kupić okap i lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 znalazłam drugi zestaw co o nim myślicie????http://www.emeble.pl/images/olszyna/000006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ewa, obydwa ładne, ten drugi bardziej nowoczesny. Ja bym wolała nr. 1, ale ja bardziej w klasykę chcę iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 u mnie będzie pasował zarówno 1 zestaw jak i 2 poczekam aż przyjadą meble może coś jescze wpadnie mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak podbają Wam się takie zestawy do jadalnii? jeden już znalazłam http://www.meblowy24.pl/images/min1.JPG Głosuję na ten zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts