Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oficjalie mogę zakomunikować :wink: OD DZISIAJ CIĄGNĄ WODĘ I KANALIZĘ DO NASZEGO ORIONKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wczoraj przywieźli rury i takie tam a dzisiaj WIELKI START :lol: :lol: :lol:

gratuluję :lol:

A my musimy czekac na podłączenie licznika od prądu.Mają na to 2 tyg.Wstrzymuje to nam wszelkie prace :-?

Danuś coś Tobie napisze na pv

oficjalie mogę zakomunikować :wink: OD DZISIAJ CIĄGNĄ WODĘ I KANALIZĘ DO NASZEGO ORIONKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wczoraj przywieźli rury i takie tam a dzisiaj WIELKI START :lol: :lol: :lol:

gratuluję :lol:

A my musimy czekac na podłączenie licznika od prądu.Mają na to 2 tyg.Wstrzymuje to nam wszelkie prace :-?

Danuś coś Tobie napisze na pv

ok. :wink:

Dziewczyny, mam jeszcze jedną prośbę, bo muszę podać gdzie mają mi na mapie zlokalizować zawór wody z którego będzie później doprowadzana woda do domu (chyba dobrze mówię?) i nie wiem w którym to ma być miejscu, czy gdzieś w głębi działki, czy "w płocie – ogrodzeniu"? Jak Wy macie?

taki własnie stół będę chciała kupić bo też mi się podoba :lol: ale szukam jeszcze krzeseł :roll: w niedzielę oglądałam w necie jedne i też mi się podobały ale teraz nie mogę ich znaleźść :( różniły się od tych na zdjęciu wyżej tym, że oparcia były drewniane a obicie było wydłużone prawie do podłogi. Ciekawie to wyglądało

jak podbają Wam się takie zestawy do jadalnii? jeden już znalazłam

http://www.meblowy24.pl/images/min1.JPG

Bardzo ładny Ewcia :)

GRATULACJE WODY :)

Ewelina takiego przyśpieszenia w robotach to jeszcze nie mieliśmy :wink: być może jak wszystko dobrze pójdzie to w następnym tygodniu będziemy już mieć wodę i kanalizę w domu :lol:

taki własnie stół będę chciała kupić bo też mi się podoba :lol: ale szukam jeszcze krzeseł :roll: w niedzielę oglądałam w necie jedne i też mi się podobały ale teraz nie mogę ich znaleźść :( różniły się od tych na zdjęciu wyżej tym, że oparcia były drewniane a obicie było wydłużone prawie do podłogi. Ciekawie to wyglądało

A kupiłaś już lodówkę i cały sprzęt do kuchni bo ja wczoraj dla teściowej kupowałam i ta co mi się podobała na necie to w realu stwierdziłam beznadzieja