dankaf 14.03.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 simon postaram się dzisiaj Tobie przesłac.Właściwie,to przesyłam przez caly czas,ale strasznie wolno mi działa net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.03.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 simon poszło Do tego zestawu musisz jeszcze doliczyc 800m łaty.U nas była kupowana teraz,dlatego nie ma jej w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Danuś czyli już niedługo będziesz otwierała okienka w Orionku a w jaikm kolorze je będziesz miała? Ewka,sorki wczoraj "padłam" Kolor będzie na 100% orzech,bo mężusiowi bardzo się podoba. nic się nie stało ja wczoraj też byłam toszkę padnięta orzech to bardzo ładny kolor i do niego wszystko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 lodówka w zamrażalniku ma 3 półki ale pierwsza to taka na"pizze" przynajmniej tak na niej pisze dzisiaj ją zamówiliśmy razem z okapem mam nadzieję, że będzie pasowała do moich czekoladkowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 a to moje kiełkujące tulipany http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S503NQsMduI/AAAAAAAACXQ/_ysTYQoc7SQ/s640/DSC00529.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 jeszcze tylko struktura i kominek gotowy http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S503Q4dcWEI/AAAAAAAACXY/DM13mb6Fsbk/s512/DSC00546.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 oczywiście jeszcze w środku brakuje kafli ale tego już nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hej witam w ten zimowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 15.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej witam też w ten zimowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 lodówka w zamrażalniku ma 3 półki ale pierwsza to taka na"pizze" przynajmniej tak na niej pisze dzisiaj ją zamówiliśmy razem z okapem mam nadzieję, że będzie pasowała do moich czekoladkowych mebli Ewka,to masz już nastepny zakup z głowy Wiesz jak ja się juz cieszę,że dzisiaj są obmiary.W środę zrobię zamówienie co z czym w jakim kolorze i będę temat okien miec juz z głowy Koniec problemów " z szprosami czy bez" .........nareszcie Najgorzej jak się ma dużo czasu do przemysleń............wtedy,to się myśli Jaki okap kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 lodówka w zamrażalniku ma 3 półki ale pierwsza to taka na"pizze" przynajmniej tak na niej pisze dzisiaj ją zamówiliśmy razem z okapem mam nadzieję, że będzie pasowała do moich czekoladkowych mebli Ewka,to masz już nastepny zakup z głowy Wiesz jak ja się juz cieszę,że dzisiaj są obmiary.W środę zrobię zamówienie co z czym w jakim kolorze i będę temat okien miec juz z głowy Koniec problemów " z szprosami czy bez" .........nareszcie Najgorzej jak się ma dużo czasu do przemysleń............wtedy,to się myśli Jaki okap kupiłaś? masz rację za dużo czasu to też nie jest dobrze im więcej myślisz tym więcej masz pytań nie mogę doczekać się aż zamontują tobie okienka i porobisz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jeszcze tylko struktura i kominek gotowy http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S503Q4dcWEI/AAAAAAAACXY/DM13mb6Fsbk/s512/DSC00546.JPG Bardzo ładny!Ale masz zdolnego mężusia.Strukturę dajesz na całej, pozostałej części? A co do kiełkujacych roslinek,to tulipanki Moich jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 okap kupiliśmy amici brakuje mi tylko zlewu i tu malutki problem bo nie wiem czy ten granitowy będzie pasował do blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 lodówka w zamrażalniku ma 3 półki ale pierwsza to taka na"pizze" przynajmniej tak na niej pisze dzisiaj ją zamówiliśmy razem z okapem mam nadzieję, że będzie pasowała do moich czekoladkowych mebli Ewka,to masz już nastepny zakup z głowy Wiesz jak ja się juz cieszę,że dzisiaj są obmiary.W środę zrobię zamówienie co z czym w jakim kolorze i będę temat okien miec juz z głowy Koniec problemów " z szprosami czy bez" .........nareszcie Najgorzej jak się ma dużo czasu do przemysleń............wtedy,to się myśli Jaki okap kupiłaś? masz rację za dużo czasu to też nie jest dobrze im więcej myślisz tym więcej masz pytań nie mogę doczekać się aż zamontują tobie okienka i porobisz zdjęcia Ewka,ja chyba pomniejszę okienka w wykuszu tak jak Ty.Niedużo tak o ok.10cm.Mąż stwierdził,że bardzo mu się podobają Wasze i chce u siebie też skrócic.Wszystko przez stronę północną Gdyby nie ten fakt zostałyby takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jeszcze tylko struktura i kominek gotowy http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S503Q4dcWEI/AAAAAAAACXY/DM13mb6Fsbk/s512/DSC00546.JPG Bardzo ładny!Ale masz zdolnego mężusia.Strukturę dajesz na całej, pozostałej części? A co do kiełkujacych roslinek,to tulipanki Moich jeszcze nie ma mężuś to tylko asystował struktura będzie od kafli w górę a boki otynkowane w kolorze ścian w tym tygodniu jeszcze powinniśmy zamawiać kratki kominkowe Dauś ty się ciesz, że tulipanki jeszcze nie wychodzą z gruntu taka zima za oknem ja chyba zbyt płytko wkopałam cebulki i teraz jest tego efekt nauczka na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 lodówka w zamrażalniku ma 3 półki ale pierwsza to taka na"pizze" przynajmniej tak na niej pisze dzisiaj ją zamówiliśmy razem z okapem mam nadzieję, że będzie pasowała do moich czekoladkowych mebli Ewka,to masz już nastepny zakup z głowy Wiesz jak ja się juz cieszę,że dzisiaj są obmiary.W środę zrobię zamówienie co z czym w jakim kolorze i będę temat okien miec juz z głowy Koniec problemów " z szprosami czy bez" .........nareszcie Najgorzej jak się ma dużo czasu do przemysleń............wtedy,to się myśli Jaki okap kupiłaś? masz rację za dużo czasu to też nie jest dobrze im więcej myślisz tym więcej masz pytań nie mogę doczekać się aż zamontują tobie okienka i porobisz zdjęcia Ewka,ja chyba pomniejszę okienka w wykuszu tak jak Ty.Niedużo tak o ok.10cm.Mąż stwierdził,że bardzo mu się podobają Wasze i chce u siebie też skrócic.Wszystko przez stronę północną Gdyby nie ten fakt zostałyby takie wszędzie okna są ok tylko jakbym miała możliwość to powiększyłabym okno+balkon w gościnnym na dole a dajesz okna w ścianie w pokojach na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 okap kupiliśmy amici brakuje mi tylko zlewu i tu malutki problem bo nie wiem czy ten granitowy będzie pasował do blatu A blat bedzie jasny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 okap kupiliśmy amici brakuje mi tylko zlewu i tu malutki problem bo nie wiem czy ten granitowy będzie pasował do blatu A blat bedzie jasny? tak i na dodatek będzie z motywem w kolorze szarym doradzają mi abym wzięłą "normalny"taki metalowy bez połysku, chropowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 wszędzie okna są ok tylko jakbym miała możliwość to powiększyłabym okno+balkon w gościnnym na dole a dajesz okna w ścianie w pokojach na górze? Niestety musiałam zrezygnowac z okna szczytowego i domówic jeszcze jedno okno dachowe .Dzwoniliśmy do kierownika i chcąc w tej chwili "walic" w ściane szczytową,to musiałbym zrobic jakieś wzmocnienia,bo jest blisko końca szczytu.....że tez o tym nie pomysleliśmy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 okap kupiliśmy amici brakuje mi tylko zlewu i tu malutki problem bo nie wiem czy ten granitowy będzie pasował do blatu A blat bedzie jasny? tak i na dodatek będzie z motywem w kolorze szarym doradzają mi abym wzięłą "normalny"taki metalowy bez połysku, chropowaty a nie masz jakiś zastępczych,podgladowych zdjęc?tak dla przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts