dankaf 15.03.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziewczyny dziękuję za komplementy Ewa, córcia, to raczej do męża podobna, ale coś tam ze mnie też ma, to raczej kwestia zdjęcia. Namawiam Cię bardzo na takiego szkraba, bo to niesamowita radość! Też mi się kiedyś wydawało, że zbyt wygodna jestem na dzicko, ale jak pojawiła się Nadia, to zmieniłam zdanie w 100% i teraz, mając 40stkę, nie mogę się doczekać Synka. że co!!!!!!!! góra 30 lat,więcej to Ty kochana nie masz Danusiu, dziękuję za zdjęcia komina i inne dane. Jeżeli pozwolisz, to zapiszę sobie te zdjęcia później na komputer i pokażę budowlańcowi, bo teraz zbieram się wydać dużo kasy w składzie budowlanym wkleiłam zdjęcie,bo czasami trudno napisac o co chodzi a tak jak sie widzi,to pewnie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Danka a jak tam pomiary okien zrobione Ewuś,poszły bardzo sprawnie.Półgodzinki i po krzyku no i teraz czekanie ale jak dojadą i wstawią to tyle będzie radości masz rację! termin montażu jest ustalony na 29 kwietnia w tym czasie u mnie powinni kuchnię montować Ale ci Ewcia fajnie już jakieś terminy a u nas jak zwykle jakieś poślizgi ale to normalne zaczyna się robić Mam cały czas nadzieje że zdążymy się wprowadzić przed porodem i jakiegoś grilla parapetowego zrobić Ewelino poślizgi.... do tego trzeba przywyknąć albo oszaleć doradzam to pierwsze u nas też jakoś plan terminowy słabo utrzymany ale tym się jakoś już nie przejmuję a właśnie dowiedziałam się, że pistolet przyszedł to może już malowanki na ścianach będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ewka,czy nie będzie przeszkadzac kran przy otwieraniu prawego skrzydła okna? http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S4v94wm1npI/AAAAAAAACSY/9w16-3KGJfg/s640/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! u mnie tez tak wypada w kuchni.....zlew pod oknem........ale mozna kupić taką baterie chowaną lub wyciąganą do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ewka,czy nie będzie przeszkadzac kran przy otwieraniu prawego skrzydła okna? http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S4v94wm1npI/AAAAAAAACSY/9w16-3KGJfg/s640/3.jpg nie powinno a wrazie czego mam też okna uchylne tak poważnie to okno jest trochę wyżej niż na projekcie i zamieniamy szafki: 60-tkę ta co jest po lewej stronie zmywarki na 80-tkę ta co stoi po prawej stronie zmywarki i powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! u mnie tez tak wypada w kuchni.....zlew pod oknem........ale mozna kupić taką baterie chowaną lub wyciąganą do góry cześć Kala ale Ciebie dawno nie było ja już kupiłam baterię i niestety nie jest "ruchoma" mało tego jest dość wysoka ale myślę, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! u mnie tez tak wypada w kuchni.....zlew pod oknem........ale mozna kupić taką baterie chowaną lub wyciąganą do góry muszę o tym pomyslec Cześc Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! u mnie tez tak wypada w kuchni.....zlew pod oknem........ale mozna kupić taką baterie chowaną lub wyciąganą do góry cześć Kala ale Ciebie dawno nie było ja już kupiłam baterię i niestety nie jest "ruchoma" mało tego jest dość wysoka ale myślę, że będzie dobrze no mam mniej czasu na FM po pracy pracuje dodatkowo na umowe-zlecenie. a w co drugi wekeend jezdże jeszcze do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! u mnie tez tak wypada w kuchni.....zlew pod oknem........ale mozna kupić taką baterie chowaną lub wyciąganą do góry cześć Kala ale Ciebie dawno nie było ja już kupiłam baterię i niestety nie jest "ruchoma" mało tego jest dość wysoka ale myślę, że będzie dobrze no mam mniej czasu na FM po pracy pracuje dodatkowo na umowe-zlecenie. a w co drugi wekeend jezdże jeszcze do szkoły masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam!! u mnie tez tak wypada w kuchni.....zlew pod oknem........ale mozna kupić taką baterie chowaną lub wyciąganą do góry cześć Kala ale Ciebie dawno nie było ja już kupiłam baterię i niestety nie jest "ruchoma" mało tego jest dość wysoka ale myślę, że będzie dobrze no mam mniej czasu na FM po pracy pracuje dodatkowo na umowe-zlecenie. a w co drugi wekeend jezdże jeszcze do szkoły jak trzeba to trzeba a jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ewka,przegladam sobie wszystkie kuchnie na tym forum Stalowe zlewy też fajnie wyglądają.Tym bardziej,że kranik będzie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.03.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 http://images35.fotosik.pl/89/62479fd00456c3c5med.jpg i coś dla kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 fajna kuchnia a kran to taki jak mój kurczę wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ewka,przegladam sobie wszystkie kuchnie na tym forum Stalowe zlewy też fajnie wyglądają.Tym bardziej,że kranik będzie taki sam. muszę sobie to jeszcze przemyśleć bo tak w sumie nastawiałam się na granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.03.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Rozumiem Ciebie doskonale.Masz już wszystko zaplanowane(kwestia jedynie zakupu),a tu nagle rozwala się cała koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.03.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A na jaki zestaw kolorów się zdecydowałaś?Cały dół biały a góra czarna?czy odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A na jaki zestaw kolorów się zdecydowałaś?Cały dół biały a góra czarna?czy odwrotnie? góra jasna a dół ciemny, ściany beżowe natomiast na tej ścianie gdzie są schody będzie tapeta bordo z motywem liści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 w salonie ściana przy wykuszu w jadalnii będzie w takim kolorze jak tapeta: bordo, pozostałe ściany łącznie z kominkiem w beżu, ale w prawym rogu kominka będą trzy paski tapety w brązie z motywem liści (taka jak w przedpokoju przy schodach tylko w innym kolorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Rozumiem Ciebie doskonale.Masz już wszystko zaplanowane(kwestia jedynie zakupu),a tu nagle rozwala się cała koncepcja dobrze, że wszystko planujemy z wyprzedzeniem i zawsze jest troszkę czasu na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.03.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A na jaki zestaw kolorów się zdecydowałaś?Cały dół biały a góra czarna?czy odwrotnie? góra jasna a dół ciemny, ściany beżowe natomiast na tej ścianie gdzie są schody będzie tapeta bordo z motywem liści wiem,wiem pamiętam-chodziło mi o zestw kolorów w mebelkach kuchennych. Moja wina -źle sprecyzowałam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts