EwaWoj 18.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A propo czynników wyszczuplających Ewka,moja brama 3000x2310 z KRISPOLA-orzech,wąskie tłoczenie 3676,50zł -montaż 1zł -automatyka do bramy 720zł a to jest pojedyncza brama? bo ja mam wycenę na 5300,00 zł z automatyką ale tam mam podane inne wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.03.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 U nas podwójna jest troszkę pomniejszona ze względu na kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Wy nie marudźcie, idzie wiosna czynniki wyszczuplające wskazane.... żeby tak jeszcze nie tylko portfel/konto wyszczyplały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.03.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 oj,to tak! ............spasłam się jak............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 U nas podwójna jest troszkę pomniejszona ze względu na kotłownię my mamy podwójną o wymiarze 4500x2250 i może dlatego jest droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 oj,to tak! ............spasłam się jak............. a ja jestem na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Wy nie marudźcie, idzie wiosna czynniki wyszczuplające wskazane.... żeby tak jeszcze nie tylko portfel/konto wyszczyplały właśnie, właśnie a tu jakoś szybciej szczupleje portfel niż sylwetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.03.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 oj,to tak! ............spasłam się jak............. a ja jestem na diecie co,jak - jesz?bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 oj,to tak! ............spasłam się jak............. a ja jestem na diecie co,jak - jesz?bardzo bym chciała bardzo skuteczna dietka nie jem ziemniaków, makaronów i białego chleba na obiadek to tylko mięcho oprócz karkówki bo nie lubię zjadam z sałatkami a na kolację chlebek razowy taką dietkę stosuję od półtora tygodnia i już mam mniej o prawie kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 19.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie, ja też odchudzona jestem, bo rynny kupiliśmy. Mamy już prawie wszystkie materiały na budowę, jeszcze tylko kominy zostały i więźba dachowa. Ewa, kiedyś też podobną dietę stosowałam i faktycznie skuteczna jest bardzo. Dziewczyny, w środową noc odszedł mój Tatko. Bardzo pusto bez Niego. Bardzo szybko to wszystko się rozegrało, szybciej niż lekarze zakładali…a tak mieliśmy nadzieję, że jeszcze chociaż wnuka Dziadek doczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witajcie, ja też odchudzona jestem, bo rynny kupiliśmy. Mamy już prawie wszystkie materiały na budowę, jeszcze tylko kominy zostały i więźba dachowa. Ewa, kiedyś też podobną dietę stosowałam i faktycznie skuteczna jest bardzo. Dziewczyny, w środową noc odszedł mój Tatko. Bardzo pusto bez Niego. Bardzo szybko to wszystko się rozegrało, szybciej niż lekarze zakładali…a tak mieliśmy nadzieję, że jeszcze chociaż wnuka Dziadek doczeka. Aga przyjmij wyrazy naprawdę głębowkiego współczucia musisz teraz ze zdwojoną siłą trzymać się i ufać, że jednak wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.03.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dziewczyny, w środową noc odszedł mój Tatko. Bardzo pusto bez Niego. Bardzo szybko to wszystko się rozegrało, szybciej niż lekarze zakładali…a tak mieliśmy nadzieję, że jeszcze chociaż wnuka Dziadek doczeka. Aguś nie wiem co napisac,bo obojętnie co napiszę,to i tak będzie Ci ciężko.Przykro mi i to bardzo.Stracic kogoś bliskiego jest olbrzymią tragedią.Pamiętaj,że zawsze mozesz na nas liczyc.....chociażby wirtualnie. Przyjmij moje kondolencje ********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 19.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dziękuję Dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dobrze, że chociaż wiosna przyszła ale również i panika od czego mam zacząć na ogrodzie???? czy wszystko to co suche poprzycinać róże to napewno a reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 19.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Aga bardzo mi przykro musisz sie teraz trzymać choć wiem że to bardzo cięzko, sami to nie dawno przeszliśmy. Musisz mocno teraz mame wspierac i pamiętaj o sobie i o maleństwie. Przykro mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.03.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dobrze, że chociaż wiosna przyszła ale również i panika od czego mam zacząć na ogrodzie???? czy wszystko to co suche poprzycinać róże to napewno a reszta ja chętnie wlecę na małe "ścinanko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyta24 19.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Aga przyjmij i ode mnie kondolencje ja przechodziłam to 5 lat temu mój tata zmarł na raka i tez niestety nie doczekał narodzin wnuczka Ale jak to mówią czas to najlepsze lekarstwo na smutek ps.mój synek skończył pół roczku właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Jeszcze raz bardzo wam Dziewczyny dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam!! wpadłam sie przywitać.....pomiędzy myciem okien wreszcie wiosennie za oknem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobrze, że chociaż wiosna przyszła ale również i panika od czego mam zacząć na ogrodzie???? czy wszystko to co suche poprzycinać róże to napewno a reszta ja chętnie wlecę na małe "ścinanko" już odkryłam roślinki niewielkie straty po zimie przyciełam róże i czekają na mnie wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts