Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj,to tak! ............spasłam się jak............. :wink:
a ja jestem na diecie :wink: :D

co,jak - jesz?bardzo bym chciała :lol: :wink:

bardzo skuteczna dietka :D nie jem ziemniaków, makaronów i białego chleba :D na obiadek to tylko mięcho oprócz karkówki bo nie lubię :x zjadam z sałatkami a na kolację chlebek razowy :D taką dietkę stosuję od półtora tygodnia i już mam mniej o prawie kilogram :lol:

Witajcie, ja też odchudzona jestem, bo rynny kupiliśmy. Mamy już prawie wszystkie materiały na budowę, jeszcze tylko kominy zostały i więźba dachowa.

Ewa, kiedyś też podobną dietę stosowałam i faktycznie skuteczna jest bardzo.

Dziewczyny, w środową noc odszedł mój Tatko. Bardzo pusto bez Niego. Bardzo szybko to wszystko się rozegrało, szybciej niż lekarze zakładali…a tak mieliśmy nadzieję, że jeszcze chociaż wnuka Dziadek doczeka.

Witajcie, ja też odchudzona jestem, bo rynny kupiliśmy. Mamy już prawie wszystkie materiały na budowę, jeszcze tylko kominy zostały i więźba dachowa.

Ewa, kiedyś też podobną dietę stosowałam i faktycznie skuteczna jest bardzo.

Dziewczyny, w środową noc odszedł mój Tatko. Bardzo pusto bez Niego. Bardzo szybko to wszystko się rozegrało, szybciej niż lekarze zakładali…a tak mieliśmy nadzieję, że jeszcze chociaż wnuka Dziadek doczeka.

Aga przyjmij wyrazy naprawdę głębowkiego współczucia :( musisz teraz ze zdwojoną siłą trzymać się i ufać, że jednak wszystko będzie dobrze

Aguś nie wiem co napisac,bo obojętnie co napiszę,to i tak będzie Ci ciężko.Przykro mi i to bardzo.Stracic kogoś bliskiego jest olbrzymią tragedią.Pamiętaj,że zawsze mozesz na nas liczyc.....chociażby wirtualnie.

Przyjmij moje kondolencje **********

dobrze, że chociaż wiosna przyszła :D ale również i panika :o od czego mam zacząć na ogrodzie???? czy wszystko to co suche poprzycinać róże to napewno a reszta :roll:

ja chętnie wlecę na małe "ścinanko" :lol: :wink:

już odkryłam roślinki :D niewielkie straty po zimie :D przyciełam róże i czekają na mnie wrzosy :wink: