EwaWoj 20.03.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobrze, że chociaż wiosna przyszła ale również i panika od czego mam zacząć na ogrodzie???? czy wszystko to co suche poprzycinać róże to napewno a reszta ja chętnie wlecę na małe "ścinanko" zapraszam, zapraszam będziesz czuła się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam!! wpadłam sie przywitać.....pomiędzy myciem okien wreszcie wiosennie za oknem..... za dobry m-ąc, też swoje będę myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.03.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ewka,u mnie też ładnie przezimowały roślinki.Zaczynają wschodzic tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 tak się bałam, że z tulipanami będą problemy ale wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam!! ....ten Twój nadmiar piachu.........u mnie by się przydal!! musze gdzieś zamówić troche ziemi....bo mam wgłębienie w działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.03.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 mam coś fajnego na pierwszy dzień wiosny http://i40.tinypic.com/23j0rch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam!! ....ten Twój nadmiar piachu.........u mnie by się przydal!! musze gdzieś zamówić troche ziemi....bo mam wgłębienie w działce nie oddam!.........muszę w końcu miec taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.03.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ewka,fajniutkie............takie słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam!! ....ten Twój nadmiar piachu.........u mnie by się przydal!! musze gdzieś zamówić troche ziemi....bo mam wgłębienie w działce nie oddam!.........muszę w końcu miec taras szkoda naprawde by sie przydał ale jakoś sobie poradze bez Twojego piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam!! ....ten Twój nadmiar piachu.........u mnie by się przydal!! musze gdzieś zamówić troche ziemi....bo mam wgłębienie w działce nie oddam!.........muszę w końcu miec taras szkoda naprawde by sie przydał ale jakoś sobie poradze bez Twojego piachu uffffffff.........ale ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Danka kiedy wylewacie chudziaka? u mnie od jutra zmiana planów bierzemy się za ocieplenie budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ewka,czy ja kiedyś pisałam,że nie nadążam za Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.03.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mamy ustalone,że w sobotę zalewamy chudziaka.Dostalismy dobrą cenę za robociznę,więc ta sama ekipa bedzie nam robic później posadzki i tynki wew. Ewka,dobrze,że będziesz ocieplac jeszcze przed przeprowadzką,bo jednak robi się mały bajzelek Mój mąż namawia mnie,żeby robic ocieplenie na przyszły rok.Fakt dom dobrze odparuję,ale ten bajzel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ewka,czy ja kiedyś pisałam,że nie nadążam za Tobą? hi,hi u nas jak w kalejdoskopie wszystko szybko się zmienia a było to tak: jeden z ostatnich planów był taki, że po zrobieniu kominka miały iść kafle na dole, malowanie ścian na górze, panele i drzwi też na górze. Jak się zrobiła wiosenna pogoda doszli moi panowie do wniosku, że trzeba zrobić ocieplenie no i po moim planie dobrze, że chciaż mam zrobiony kominek (brak tylko struktury) i kafle w kuchnii są położone bo czekają na mebelki malowanie ścian przełożyli na sobotę ale jak znam życie to powiedzą, że ocieplenie muszą kończyć i chyba sama zacznę malować i mniej więcej to tak wygląda ja swoje a moi panowie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mamy ustalone,że w sobotę zalewamy chudziaka.Dostalismy dobrą cenę za robociznę,więc ta sama ekipa bedzie nam robic później posadzki i tynki wew. Ewka,dobrze,że będziesz ocieplac jeszcze przed przeprowadzką,bo jednak robi się mały bajzelek Mój mąż namawia mnie,żeby robic ocieplenie na przyszły rok.Fakt dom dobrze odparuję,ale ten bajzel . fajnie bo jak jest chudziak i są okna to robi się już tak domowo a jak będziesz miała tynki to już wprowadzać się będziesz chciała masz rację przy ociepleniu robi się bałagan a ja w tym roku już będę chciała przodem się zająć. W kwietniu będziemy zamawiać kostkę a w maju ją układać takiego mam plana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.03.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mamy ustalone,że w sobotę zalewamy chudziaka.Dostalismy dobrą cenę za robociznę,więc ta sama ekipa bedzie nam robic później posadzki i tynki wew. Ewka,dobrze,że będziesz ocieplac jeszcze przed przeprowadzką,bo jednak robi się mały bajzelek Mój mąż namawia mnie,żeby robic ocieplenie na przyszły rok.Fakt dom dobrze odparuję,ale ten bajzel . fajnie bo jak jest chudziak i są okna to robi się już tak domowo a jak będziesz miała tynki to już wprowadzać się będziesz chciała masz rację przy ociepleniu robi się bałagan a ja w tym roku już będę chciała przodem się zająć. W kwietniu będziemy zamawiać kostkę a w maju ją układać takiego mam plana to mój słaby pkt ,bo ja juz bym chciała tam mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to tak jak ja obawiam się, że jak przyjedzie kuchnia mogą zacząć się problemy Danka pojechaliśmy do castoramy coś tam kupować i oczywiście trafiłam do ogrodu nie mogłam się oprzeć i kupiłam 3 szt róż wszystko fajnie ale teraz nie wiem czy one są pienne czy nie na kartoniku są rysunki ale to tak na dwoje babka wróżyła póki co zostawiłam je w wiaderku i zastanawiam się czy teraz je wkopać czy poczekać bo mogą jeszcze przyjść przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.03.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Niektórzy wkopują i robią kopczyki,ale ja wolę zawsze poczekac aż pogoda jest juz bardziej unormowana - chociaż z tydzień.Masz gdzie wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Niektórzy wkopują i robią kopczyki,ale ja wolę zawsze poczekac aż pogoda jest juz bardziej unormowana - chociaż z tydzień.Masz gdzie wstawic? na razie wstawilam je do wiadra i troszkę podlałam a na ogrodzie bardzo ładnie rozkwitają krokusy i rosną tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.03.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 u mnie też ładnie wzeszły tulipanki Mamy prąd na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts