Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!! :p

....ten Twój nadmiar piachu.........u mnie by się przydal!! :lol: :lol:

musze gdzieś zamówić troche ziemi....bo mam wgłębienie w działce :cry:

nie oddam!.........muszę w końcu miec taras :lol: :wink:

szkoda :lol:

naprawde by sie przydał :wink: ale jakoś sobie poradze bez Twojego piachu :lol: :lol:

uffffffff.........ale ulga :lol: :lol:

Mamy ustalone,że w sobotę zalewamy chudziaka.Dostalismy dobrą cenę za robociznę,więc ta sama ekipa bedzie nam robic później posadzki i tynki wew. :wink:

Ewka,dobrze,że będziesz ocieplac jeszcze przed przeprowadzką,bo jednak robi się mały bajzelek :wink: Mój mąż namawia mnie,żeby robic ocieplenie na przyszły rok.Fakt dom dobrze odparuję,ale ten bajzel :roll:.

Ewka,czy ja kiedyś pisałam,że nie nadążam za Tobą? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hi,hi u nas jak w kalejdoskopie wszystko szybko się zmienia :wink: a było to tak: jeden z ostatnich planów był taki, że po zrobieniu kominka miały iść kafle na dole, malowanie ścian na górze, panele i drzwi też na górze. Jak się zrobiła wiosenna pogoda doszli moi panowie do wniosku, że trzeba zrobić ocieplenie :o no i po moim planie :wink: dobrze, że chciaż mam zrobiony kominek (brak tylko struktury) i kafle w kuchnii są położone bo czekają na mebelki :D malowanie ścian przełożyli na sobotę ale jak znam życie to powiedzą, że ocieplenie muszą kończyć i chyba sama zacznę malować :wink: i mniej więcej to tak wygląda ja swoje a moi panowie swoje :wink:

Mamy ustalone,że w sobotę zalewamy chudziaka.Dostalismy dobrą cenę za robociznę,więc ta sama ekipa bedzie nam robic później posadzki i tynki wew. :wink:

Ewka,dobrze,że będziesz ocieplac jeszcze przed przeprowadzką,bo jednak robi się mały bajzelek :wink: Mój mąż namawia mnie,żeby robic ocieplenie na przyszły rok.Fakt dom dobrze odparuję,ale ten bajzel :roll:.

fajnie bo jak jest chudziak i są okna to robi się już tak domowo :D a jak będziesz miała tynki to już wprowadzać się będziesz chciała :wink:

masz rację przy ociepleniu robi się bałagan a ja w tym roku już będę chciała przodem się zająć. W kwietniu będziemy zamawiać kostkę a w maju ją układać takiego mam plana :wink:

fajnie bo jak jest chudziak i są okna to robi się już tak domowo :D a jak będziesz miała tynki to już wprowadzać się będziesz chciała :wink:

masz rację przy ociepleniu robi się bałagan a ja w tym roku już będę chciała przodem się zająć. W kwietniu będziemy zamawiać kostkę a w maju ją układać takiego mam plana :wink:

to mój słaby pkt :wink:,bo ja juz bym chciała tam mieszkac

to tak jak ja :wink: :D obawiam się, że jak przyjedzie kuchnia mogą zacząć się problemy :wink: Danka pojechaliśmy do castoramy coś tam kupować i oczywiście trafiłam do ogrodu :D nie mogłam się oprzeć i kupiłam 3 szt róż wszystko fajnie ale teraz nie wiem czy one są pienne czy nie :-? na kartoniku są rysunki ale to tak na dwoje babka wróżyła :wink: póki co zostawiłam je w wiaderku i zastanawiam się czy teraz je wkopać czy poczekać bo mogą jeszcze przyjść przymrozki