EwaWoj 24.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 u mnie też ładnie wzeszły tulipanki Mamy prąd na działce GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dancia Gratulacje prądu teraz to juz pójdzie z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.03.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dziewczynki,dziękuję ..........teraz,to już pójdzie.Skubani przetrzymali mnie 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.03.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie wiem czy nie zmienimy dachówkarza Miał wchodzic teraz,po 2 tyg.(akurat przypasiło z tym prądem).Mąż wczoraj dzwonił a tu wielce przyjdą za 10 dni-to juz drugi przekładany termin Umówilismy się jeszcze z jedną ekipą i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie wiem czy nie zmienimy dachówkarza Miał wchodzic teraz,po 2 tyg.(akurat przypasiło z tym prądem).Mąż wczoraj dzwonił a tu wielce przyjdą za 10 dni-to juz drugi przekładany termin Umówilismy się jeszcze z jedną ekipą i zobaczymy jak jest taka możliwość to pewnie niech przyjdą ci co chcą robić aby tylko dobrze robili u mnie na tapecie ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jaka grubośc styropianu?Masz ekpię? W ogóle,domek teraz będzie wyglądał tak czyściutko z elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jaka grubośc styropianu?Masz ekpię? W ogóle,domek teraz będzie wyglądał tak czyściutko z elewacją styropian 15 a my to takie zośki samośki sami robimy dzisiaj po fugę do kuchnii jadę a przy okazji to pewnie jakieś różyczki kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 mamy już ocieploną ścianę od wykusza od strony salonu po garaż dzisiaj ma zjechać jeszcze siatka, klej... fajnie wygląda już domek od tej strony tak się cieszę, że już coraz bliżej przyjazdu kuchnii i dotarło do mnie, że musimy jeszcze w miarę szybko kuchnię wymalować a ja chciałam górę w sobotę malować i widzisz Danusia jak tu planu się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No i dobrze,że sami A co Ty kobito myslałaś,że u nas będzie inaczej Ale Ty masz dobrze z tymi zakupami ogrodowymi Nie mam co teraz pchac w nowy ogród,bo jednak ziemi musze nawieźc..........a tak bym chciała A co równie ważne,to przeniosłam cały składzik tzn.piach cement i ich mieszanie na przód domu,bo zabieram się w tym roku chociaż za uporządkowanie ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No,to fakt ściana pod kuchnię musiałaby byc już przygotowana,bo z nimi to różnie bywa.Możliwe,że skończą wcześniej i mozna by było montowac My musimy juz też myslec o podmurowywaniu ścianek okien i tynkowaniu bocznym garażu,bo zapowiedzieli,że jak pojawi się taka mozliwośc,to będą wcześniej z okienkami Oczywiście najpierw pytali-czy byśmy chcieli,bo czasem jest tak,że dany klient nie wyrobi się ze swoją budową i montaż się przesuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ślicznie wszystko rośnie na ogrodzie wierzba w końcu baźki pokazała i część krokusów rozkwitła teraz z niecierpliwością czekam na tuplipanki. Wczoraj byłam umówiona z panem od projektowania ogrodu ale przenieśliśmy spotkanie dopiero na poniedziałek jak ja nie lubię takich przekładanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No,to fakt ściana pod kuchnię musiałaby byc już przygotowana,bo z nimi to różnie bywa.Możliwe,że skończą wcześniej i mozna by było montowac My musimy juz też myslec o podmurowywaniu ścianek okien i tynkowaniu bocznym garażu,bo zapowiedzieli,że jak pojawi się taka mozliwośc,to będą wcześniej z okienkami Oczywiście najpierw pytali-czy byśmy chcieli,bo czasem jest tak,że dany klient nie wyrobi się ze swoją budową i montaż się przesuwa o jak tak pytają to może będą wcześniej to byłoby fajnie bo jak są okna to dopiero dom nabiera blasku ja swoich też nie mogłam się doczekać a jak termin przyjazdu był zmieniony oczywiście na późniejszy to myślałam, że gościa przez słuchawkę wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Bierzesz projektanta?po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No i dobrze,że sami A co Ty kobito myslałaś,że u nas będzie inaczej Ale Ty masz dobrze z tymi zakupami ogrodowymi Nie mam co teraz pchac w nowy ogród,bo jednak ziemi musze nawieźc..........a tak bym chciała A co równie ważne,to przeniosłam cały składzik tzn.piach cement i ich mieszanie na przód domu,bo zabieram się w tym roku chociaż za uporządkowanie ogródku. Danka na samych porządkach to chyba się nie skończy u mnie też tak miało być tylko porządkowo a wyszedł już fajniutki ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jak będą okienka,to będę mogła robic elektrykę Ewka,przecież dobrze Ci idzie w ogrodzie.Myslisz nad ogólna koncepcją?-aby podpowiedział Ci jak,gdzie i z czym sadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Bierzesz projektanta?po co? bo tak do końca nie bardzo wiem jak kostkę ułożyć i jakie iglaki posadzić, kompletnie nie mam pomysłu dlatego chcę zobaczyć co projektant zaproponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Danka na samych porządkach to chyba się nie skończy u mnie też tak miało być tylko porządkowo a wyszedł już fajniutki ogród ale nikt nie wniósł sprzeciwu ani mąż (on to chyba się cieszy ,że ja chcę robic,bo będzie już ładnie i czysto) ani Udek-wcisnął się biedak pomiedzy przednią granice, a sterte piachu Ale on wie jak dla mnie wazny jest ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.03.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Bierzesz projektanta?po co? bo tak do końca nie bardzo wiem jak kostkę ułożyć i jakie iglaki posadzić, kompletnie nie mam pomysłu dlatego chcę zobaczyć co projektant zaproponuje może podsunie Ci coś fajnego Ja już zaczynam planowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jak będą okienka,to będę mogła robic elektrykę Ewka,przecież dobrze Ci idzie w ogrodzie.Myslisz nad ogólna koncepcją?-aby podpowiedział Ci jak,gdzie i z czym sadzic? elektryka, ogrzewanie i tynki a jak już tynki to kuchnia i można mieszkać chciaż u mnie to nie bardzo tak wyjdzie bo moja druga połowa twardo upiera się przy swoim ale mam nadzieję, że jednak już latem podda się tył ogrodu to taka jak ja to mówię radosna twórczość moja i moich mam ale przód to bym chciała tak bardziej profesjonalnie żeby było wszystko tak fajnie dobrane a raczej tego sama nie zrobię zbyt dużo roślin mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Danka na samych porządkach to chyba się nie skończy u mnie też tak miało być tylko porządkowo a wyszedł już fajniutki ogród ale nikt nie wniósł sprzeciwu ani mąż (on to chyba się cieszy ,że ja chcę robic,bo będzie już ładnie i czysto) ani Udek-wcisnął się biedak pomiedzy przednią granice, a sterte piachu Ale on wie jak dla mnie wazny jest ogród dobrze jest zająć się ogrodem od razu bo później już wszystko rośnie i wpradzasz się do takiego uporządkowanego domu, wiesz jakie rośliny się przyjmują a jakie nie i oczywiście już rosną i to bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts