Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy nie zmienimy dachówkarza :roll: Miał wchodzic teraz,po 2 tyg.(akurat przypasiło z tym prądem).Mąż wczoraj dzwonił a tu wielce przyjdą za 10 dni-to juz drugi przekładany termin :-? Umówilismy się jeszcze z jedną ekipą i zobaczymy :wink:
jak jest taka możliwość to pewnie niech przyjdą ci co chcą robić aby tylko dobrze robili :D u mnie na tapecie ocieplenie :wink:

mamy już ocieploną ścianę od wykusza od strony salonu po garaż :D dzisiaj ma zjechać jeszcze siatka, klej... fajnie wygląda już domek od tej strony :lol: tak się cieszę, że już coraz bliżej przyjazdu kuchnii i dotarło do mnie, że musimy jeszcze w miarę szybko kuchnię wymalować :-? a ja chciałam górę w sobotę malować i widzisz Danusia jak tu planu się trzymać :wink: :lol:

No i dobrze,że sami :wink: A co Ty kobito myslałaś,że u nas będzie inaczej :lol:

Ale Ty masz dobrze z tymi zakupami ogrodowymi :D Nie mam co teraz pchac w nowy ogród,bo jednak ziemi musze nawieźc..........a tak bym chciała :wink:

A co równie ważne,to przeniosłam cały składzik tzn.piach cement i ich mieszanie na przód domu,bo zabieram się w tym roku chociaż za uporządkowanie ogródku.

No,to fakt ściana pod kuchnię musiałaby byc już przygotowana,bo z nimi to różnie bywa.Możliwe,że skończą wcześniej i mozna by było montowac :wink:

My musimy juz też myslec o podmurowywaniu ścianek okien i tynkowaniu bocznym garażu,bo zapowiedzieli,że jak pojawi się taka mozliwośc,to będą wcześniej z okienkami :D Oczywiście najpierw pytali-czy byśmy chcieli,bo czasem jest tak,że dany klient nie wyrobi się ze swoją budową i montaż się przesuwa

ślicznie wszystko rośnie na ogrodzie :lol: wierzba w końcu baźki pokazała i część krokusów rozkwitła :D teraz z niecierpliwością czekam na tuplipanki. Wczoraj byłam umówiona z panem od projektowania ogrodu ale przenieśliśmy spotkanie dopiero na poniedziałek :( jak ja nie lubię takich przekładanek :wink:

No,to fakt ściana pod kuchnię musiałaby byc już przygotowana,bo z nimi to różnie bywa.Możliwe,że skończą wcześniej i mozna by było montowac :wink:

My musimy juz też myslec o podmurowywaniu ścianek okien i tynkowaniu bocznym garażu,bo zapowiedzieli,że jak pojawi się taka mozliwośc,to będą wcześniej z okienkami :D Oczywiście najpierw pytali-czy byśmy chcieli,bo czasem jest tak,że dany klient nie wyrobi się ze swoją budową i montaż się przesuwa

o jak tak pytają to może będą wcześniej :lol: to byłoby fajnie bo jak są okna to dopiero dom nabiera blasku :lol: ja swoich też nie mogłam się doczekać a jak termin przyjazdu był zmieniony oczywiście na późniejszy to myślałam, że gościa przez słuchawkę wyciągnę :wink: :lol:

No i dobrze,że sami :wink: A co Ty kobito myslałaś,że u nas będzie inaczej :lol:

Ale Ty masz dobrze z tymi zakupami ogrodowymi :D Nie mam co teraz pchac w nowy ogród,bo jednak ziemi musze nawieźc..........a tak bym chciała :wink:

A co równie ważne,to przeniosłam cały składzik tzn.piach cement i ich mieszanie na przód domu,bo zabieram się w tym roku chociaż za uporządkowanie ogródku.

Danka na samych porządkach to chyba się nie skończy :wink: u mnie też tak miało być tylko porządkowo a wyszedł już fajniutki ogród :lol:

Danka na samych porządkach to chyba się nie skończy :wink: u mnie też tak miało być tylko porządkowo a wyszedł już fajniutki ogród :lol:

ale nikt nie wniósł sprzeciwu ani mąż (on to chyba się cieszy ,że ja chcę robic,bo będzie już ładnie i czysto) ani Udek-wcisnął się biedak pomiedzy przednią granice, a sterte piachu :roll: Ale on wie jak dla mnie wazny jest ogród :lol: :wink:

jak będą okienka,to będę mogła robic elektrykę

Ewka,przecież dobrze Ci idzie w ogrodzie.Myslisz nad ogólna koncepcją?-aby podpowiedział Ci jak,gdzie i z czym sadzic?

elektryka, ogrzewanie i tynki a jak już tynki to kuchnia i można mieszkać :lol: chciaż u mnie to nie bardzo tak wyjdzie bo moja druga połowa twardo upiera się przy swoim :wink: ale mam nadzieję, że jednak już latem podda się :lol:

tył ogrodu to taka jak ja to mówię radosna twórczość moja i moich mam :wink: ale przód to bym chciała tak bardziej profesjonalnie żeby było wszystko tak fajnie dobrane a raczej tego sama nie zrobię zbyt dużo roślin mi się podoba :wink:

ale nikt nie wniósł sprzeciwu ani mąż (on to chyba się cieszy ,że ja chcę robic,bo będzie już ładnie i czysto) ani Udek-wcisnął się biedak pomiedzy przednią granice, a sterte piachu :roll: Ale on wie jak dla mnie wazny jest ogród :lol: :wink:

dobrze jest zająć się ogrodem od razu bo później już wszystko rośnie i wpradzasz się do takiego uporządkowanego domu, wiesz jakie rośliny się przyjmują a jakie nie i oczywiście już rosną i to bardzo cieszy :lol: