Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

dzisiaj cały dzień w biegu :roll:

najpierw okna i firany..........czego nie lubię i to bardzo :-?

ogródek..........sprzątanie

wizyta u p.Marcina-wszystko sie wyjaśniło.Ja liczyłam ceny z katalogu tak jak sugerował Marcin,ale,to były ceny bez kołnierzy........skąd mogłam wiedziec :roll: czyli koszt okienek podwyższył się o 2 tys. :-?

i za chwilkę lecę na bilans 4 latków...........później na działkę,później kolacja,kąpiel dzieci..................i jutro wstaję i na nowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisz mi jak rozplanowałaś oświetlenie w kuchni
górne oświetlenie po środku kuchni (w tej "wnęce") a dodatkowo punktowe światełka po dwa w górnych półkach, mam też światło po środku w wykuszu

też tak planuję

centralne w samej kuchni i nad stołem w jadalni

nad reszta się zastanawiam tak aby ładnie doświetlic blat roboczy

Ewka,te dodatkowe,to montujesz do górnej szafki?

Jesli chodzi o ogród,to u mnie będzie duzo donic: skimia,bukszpan......

Wokół domu chce dac kostkę granitową,która będzie rozchodzic np.do altanki

Na pewno bedzie oczko wodne :D i duzo róż.

W zaciemnionym miejscu dam funkie,RH,bluszcze............

ojej ile ja mam pomysłów :roll:

zastanawiam się jeszcze na odmianami jabłoni,winogrona,truskawek tak aby dzieciaczki mogły podjadac :wink:

wizyta u p.Marcina-wszystko sie wyjaśniło.Ja liczyłam ceny z katalogu tak jak sugerował Marcin,ale,to były ceny bez kołnierzy........skąd mogłam wiedziec :roll: czyli koszt okienek podwyższył się o 2 tys. :-?

i za chwilkę lecę na bilans 4 latków...........później na działkę,później kolacja,kąpiel dzieci..................i jutro wstaję i na nowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

widzisz kalkulacja kalkulacją :wink: a jak przychodzi do płacenia to można się zdziwić :(

Napisz mi jak rozplanowałaś oświetlenie w kuchni
górne oświetlenie po środku kuchni (w tej "wnęce") a dodatkowo punktowe światełka po dwa w górnych półkach, mam też światło po środku w wykuszu

też tak planuję

centralne w samej kuchni i nad stołem w jadalni

nad reszta się zastanawiam tak aby ładnie doświetlic blat roboczy

Ewka,te dodatkowe,to montujesz do górnej szafki?

tak światełka będa w górnych szafkach po 2 z każdej strony tzn. 2 po lewej i 2 po prawej stronie :D dzisiaj przyjechala lodówka i okap :D jutro powinnam zrobić zdjęcia :D

Jesli chodzi o ogród,to u mnie będzie duzo donic: skimia,bukszpan......

Wokół domu chce dac kostkę granitową,która będzie rozchodzic np.do altanki

Na pewno bedzie oczko wodne :D i duzo róż.

W zaciemnionym miejscu dam funkie,RH,bluszcze............

ojej ile ja mam pomysłów :roll:

zastanawiam się jeszcze na odmianami jabłoni,winogrona,truskawek tak aby dzieciaczki mogły podjadac :wink:

dużo, dużo pomysłów ale to bardzo dobrze :D bo jak sa pomysły to aż lepiej pracować się chce :D różami to Ty mnie zaraziłaś :wink: jutro będe w casto i chcę jeszcze ze 3 dokupić :D na kartonikach tak śliczne wyglądają :p mam nadzieję, że jak urosną to będą takie same :D

Witam, zauważyłem rozmowe o drzwiach wejściowych i chcę pokazać jakie mi sie spodobały http://images47.fotosik.pl/276/f68b69056a88b1cd.jpg

Bardzo ładne.Bez względu na to jak wykończysz Orionka,to drzwi będą pasowały.Czy to jest kolor orzech?

A z której strony dajecie przeszklenie?-tam gdzie będzie lustro czy może szafeczka?

widzisz kalkulacja kalkulacją :wink: a jak przychodzi do płacenia to można się zdziwić :(

a jechałam z nastawieniem,że wygram tą runde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo ładne.Bez względu na to jak wykończysz Orionka,to drzwi będą pasowały.Czy to jest kolor orzech?

A z której strony dajecie przeszklenie?-tam gdzie będzie lustro czy może szafeczka?

Kolor to dokładnie nie wiem,ale są robione w dębie.Od razu mi się spodobały i będę identyczne zamawiał ale w sośnie bo są tańsze (2800 netto na gotowo).

Kolor to dokładnie nie wiem,ale są robione w dębie.Od razu mi się spodobały i będę identyczne zamawiał ale w sośnie bo są tańsze (2800 netto na gotowo).

my decydujemy się na CALa 291 :D w poniedziałek już chyba będziemy zamawiać :D