dankaf 26.03.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzisiaj cały dzień w biegu najpierw okna i firany..........czego nie lubię i to bardzo ogródek..........sprzątanie wizyta u p.Marcina-wszystko sie wyjaśniło.Ja liczyłam ceny z katalogu tak jak sugerował Marcin,ale,to były ceny bez kołnierzy........skąd mogłam wiedziec czyli koszt okienek podwyższył się o 2 tys. i za chwilkę lecę na bilans 4 latków...........później na działkę,później kolacja,kąpiel dzieci..................i jutro wstaję i na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Napisz mi jak rozplanowałaś oświetlenie w kuchni górne oświetlenie po środku kuchni (w tej "wnęce") a dodatkowo punktowe światełka po dwa w górnych półkach, mam też światło po środku w wykuszu też tak planuję centralne w samej kuchni i nad stołem w jadalni nad reszta się zastanawiam tak aby ładnie doświetlic blat roboczy Ewka,te dodatkowe,to montujesz do górnej szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jesli chodzi o ogród,to u mnie będzie duzo donic: skimia,bukszpan...... Wokół domu chce dac kostkę granitową,która będzie rozchodzic np.do altanki Na pewno bedzie oczko wodne i duzo róż. W zaciemnionym miejscu dam funkie,RH,bluszcze............ ojej ile ja mam pomysłów zastanawiam się jeszcze na odmianami jabłoni,winogrona,truskawek tak aby dzieciaczki mogły podjadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammxxx 26.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam, zauważyłem rozmowe o drzwiach wejściowych i chcę pokazać jakie mi sie spodobały http://images47.fotosik.pl/276/f68b69056a88b1cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzisiaj cały dzień w biegu najpierw okna i firany..........czego nie lubię i to bardzo ogródek..........sprzątanie wizyta u p.Marcina-wszystko sie wyjaśniło.Ja liczyłam ceny z katalogu tak jak sugerował Marcin,ale,to były ceny bez kołnierzy........skąd mogłam wiedziec czyli koszt okienek podwyższył się o 2 tys. i za chwilkę lecę na bilans 4 latków...........później na działkę,później kolacja,kąpiel dzieci..................i jutro wstaję i na nowo widzisz kalkulacja kalkulacją a jak przychodzi do płacenia to można się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Napisz mi jak rozplanowałaś oświetlenie w kuchni górne oświetlenie po środku kuchni (w tej "wnęce") a dodatkowo punktowe światełka po dwa w górnych półkach, mam też światło po środku w wykuszu też tak planuję centralne w samej kuchni i nad stołem w jadalni nad reszta się zastanawiam tak aby ładnie doświetlic blat roboczy Ewka,te dodatkowe,to montujesz do górnej szafki? tak światełka będa w górnych szafkach po 2 z każdej strony tzn. 2 po lewej i 2 po prawej stronie dzisiaj przyjechala lodówka i okap jutro powinnam zrobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jesli chodzi o ogród,to u mnie będzie duzo donic: skimia,bukszpan...... Wokół domu chce dac kostkę granitową,która będzie rozchodzic np.do altanki Na pewno bedzie oczko wodne i duzo róż. W zaciemnionym miejscu dam funkie,RH,bluszcze............ ojej ile ja mam pomysłów zastanawiam się jeszcze na odmianami jabłoni,winogrona,truskawek tak aby dzieciaczki mogły podjadac dużo, dużo pomysłów ale to bardzo dobrze bo jak sa pomysły to aż lepiej pracować się chce różami to Ty mnie zaraziłaś jutro będe w casto i chcę jeszcze ze 3 dokupić na kartonikach tak śliczne wyglądają mam nadzieję, że jak urosną to będą takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 26.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam, zauważyłem rozmowe o drzwiach wejściowych i chcę pokazać jakie mi sie spodobały http://images47.fotosik.pl/276/f68b69056a88b1cd.jpg bardzo ładne z witrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, zauważyłem rozmowe o drzwiach wejściowych i chcę pokazać jakie mi sie spodobały http://images47.fotosik.pl/276/f68b69056a88b1cd.jpg Bardzo ładne.Bez względu na to jak wykończysz Orionka,to drzwi będą pasowały.Czy to jest kolor orzech? A z której strony dajecie przeszklenie?-tam gdzie będzie lustro czy może szafeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzisiaj cały dzień w biegu najpierw okna i firany..........czego nie lubię i to bardzo ogródek..........sprzątanie wizyta u p.Marcina-wszystko sie wyjaśniło.Ja liczyłam ceny z katalogu tak jak sugerował Marcin,ale,to były ceny bez kołnierzy........skąd mogłam wiedziec czyli koszt okienek podwyższył się o 2 tys. i za chwilkę lecę na bilans 4 latków...........później na działkę,później kolacja,kąpiel dzieci..................i jutro wstaję i na nowo widzisz kalkulacja kalkulacją a jak przychodzi do płacenia to można się zdziwić a jechałam z nastawieniem,że wygram tą runde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzisiaj przyjechala lodówka i okap jutro powinnam zrobić zdjęcia Tylko nie zapmnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.03.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ewka,mogę Ci polecic różę "AUSTINA LUISE" pięknie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammxxx 27.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Bardzo ładne.Bez względu na to jak wykończysz Orionka,to drzwi będą pasowały.Czy to jest kolor orzech? A z której strony dajecie przeszklenie?-tam gdzie będzie lustro czy może szafeczka? Kolor to dokładnie nie wiem,ale są robione w dębie.Od razu mi się spodobały i będę identyczne zamawiał ale w sośnie bo są tańsze (2800 netto na gotowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzisiaj przyjechala lodówka i okap jutro powinnam zrobić zdjęcia Tylko nie zapmnij mam zdjęcia zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ewka,mogę Ci polecic różę "AUSTINA LUISE" pięknie pachnie dzisiaj wkopałam 6 szt dwie czerwone, białą, fioletową, czerwono-białą i czerwono-żółtą ok kupię jeszcze austinę i też ją dosadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Bardzo ładne.Bez względu na to jak wykończysz Orionka,to drzwi będą pasowały.Czy to jest kolor orzech? A z której strony dajecie przeszklenie?-tam gdzie będzie lustro czy może szafeczka? Kolor to dokładnie nie wiem,ale są robione w dębie.Od razu mi się spodobały i będę identyczne zamawiał ale w sośnie bo są tańsze (2800 netto na gotowo). my decydujemy się na CALa 291 w poniedziałek już chyba będziemy zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 kaflelki w kuchni wyszły na zdjęciu za żółte w realu takie nie są i mają kolor beżowy zdjęcia muszę zrobić przy dziennym świetle http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S654huAzDeI/AAAAAAAACaU/60w86asVKG0/s640/DSC00560.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 z góry tak wygląda:http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S654ko5fB4I/AAAAAAAACaY/8fjLwgeWYT0/s640/DSC00572.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 a tu lodówka jeszcze nie na swoim miejscu http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S654pI6g-2I/AAAAAAAACag/Z2tZwD641Jw/s512/DSC00568.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 zdecydowałam się na zrobienie ścianki do garderoby z przesuwanymi drzwiami:http://lh5.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S657AlxAgGI/AAAAAAAACbA/v4PL09N2U7I/s512/DSC00554.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts