Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

czy to przed budową skosić a ziemię jakoś spulchnić, czy zrobić, to dopiero przed wykopem fundamentów, czy może w ogóle się tym nie przejmować, bo i tak jak zacznie się budowa, to będzie pełno ziemi wszędzie? Zupełnie nie mam doświadczenia w tej sprawie.

Aguś,nie warto spulchniac teraz ziemi.Zobaczysz jak wjadą samochody ciężarowe co będzie się dziac.Chyba,że odzielisz kawałek działki i juz tam będziesz robic kącik rekreacyjny.Poczekaj aż wstawią Tobie okienka wtedy samochodów coraz mniej :wink:

Ja w tej chwili przerzuciłam składzik mieszania cementu na przód domu i chłopaki mają zakaz wchodzenia z brudactwem na tył domu.W tym roku zaczynam walkę o ogród :lol: :wink:

lepiej z pracami w ogrodzie poczekać aż ciężki sprzęt wyjedzie bo szkoda pracy chyba, że działka jest bardzo duża i część można zabrać budowlańcom :wink: ja tak zabierałam po troszeczkę i w końcu wyszedł fajny kawał ogrodu :D

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć laseczki widze że postepy wszedzie idą pełną parą.

Ewcia dzieki za palet mój piec wszystko żerny więc bardzo dobrze sie pali. Mój mąż stwierdził że u was tez by sie palił tylko trzeba by go wysuszyć. A nalezy ci się alebo jakiś ładny kwiat do ogrodu i coś mocnego do popicia. Ewcia u ciebie już tak domowo i przyjemnie sie robi. I jak się ze wszystkim obrobie to wpadne do ciebie obejrzeć twoja lodówk bo fajnie wygląda.

Danusia u ciebie też już idzie robota teraz to z górki poleci.

Aga a ty to musisz mocno na siebie teraz uważać a budowa nie zając nie ucieknie.

dobrze, że u Was się pali bo u nas nawet po wysuszeniu robił się taki czop w piecu :roll: zaczyna robić się ciepło to z pewnością będzie okazja aby spotkać się na małe co nieco :wink: :D

Ewcia u ciebie już tak domowo i przyjemnie sie robi. I jak się ze wszystkim obrobie to wpadne do ciebie obejrzeć twoja lodówk bo fajnie wygląda.

Ja też kiedyś wpadnę............wpraszam się a co!? :lol: :wink:

nie ma już mrozu,wiec teraz mozna gnac z robotą :wink:

Cześć laseczki widze że postepy wszedzie idą pełną parą.

Ewcia dzieki za palet mój piec wszystko żerny więc bardzo dobrze sie pali. Mój mąż stwierdził że u was tez by sie palił tylko trzeba by go wysuszyć. A nalezy ci się alebo jakiś ładny kwiat do ogrodu i coś mocnego do popicia. Ewcia u ciebie już tak domowo i przyjemnie sie robi. I jak się ze wszystkim obrobie to wpadne do ciebie obejrzeć twoja lodówk bo fajnie wygląda.

Aga a ty to musisz mocno na siebie teraz uważać a budowa nie zając nie ucieknie.

dobrze, że u Was się pali bo u nas nawet po wysuszeniu robił się taki czop w piecu :roll: zaczyna robić się ciepło to z pewnością będzie okazja aby spotkać się na małe co nieco :wink: :D

U szwagra też nie chciał się palić. A u nas dzisiaj zaczynamy instalacje centralnego ogrzewania :)

Ewcia u ciebie już tak domowo i przyjemnie sie robi. I jak się ze wszystkim obrobie to wpadne do ciebie obejrzeć twoja lodówk bo fajnie wygląda.

Ja też kiedyś wpadnę............wpraszam się a co!? :lol: :wink:

nie ma już mrozu,wiec teraz mozna gnac z robotą :wink:

byłoby super :lol: :lol: :lol: i nie musisz się wpraszać bo jesteś ZAPROSZONA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

Dziewczyny,którą wybrałybyście pelerynkę?

http://foto2.m.onet.pl/_m/0534e10c5a6632cc25c0171dd52537ee,10,19,0.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/be50a2901947e144c3aab3b26abeac22,10,19,0.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/48260276895a9503584fb91648993558,10,19,0.jpg

1.Z falbanką i kapturkiem

2.Z norką i kapturkiem

3.Z norka bez kapturka.

łał :o tylko zapytam :wink: "norka" to ten misiu obszyty jak na manekinie 8) mi podoba się wersja z kapturem ale czy norka czy falbanka to trudny wybór bo jedno i drugie ślicznie wygląda. Chociaż falbanka wygląda delikatniej to raczej skłaniałabym się na kapturek i falbankę :D