dankaf 31.03.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moniu,Jessi ślicznie dziekuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.03.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 łał tylko zapytam "norka" to ten misiu obszyty jak na manekinie mi podoba się wersja z kapturem ale czy norka czy falbanka to trudny wybór bo jedno i drugie ślicznie wygląda. Chociaż falbanka wygląda delikatniej to raczej skłaniałabym się na kapturek i falbankę Ewka,dziekuję Nie mam pojęcia którą wybrac.Moja mama twierdzi,że bez kapturka będzie jej wygodniej. Ewka,czy to jest norka?myslę,że pewnie imitacja ale ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.03.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a twojej córci która się bardziej podoba? u Was są sukienki czy alby? U nas są alby.Pelerynka wydaje mi się bardziej trafiona,bo sweterek może i dziecko wynosi później,ale jakoś tak mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.03.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 aaaaaaaa sukienkę na przebranie też ma ..........taką księżniczkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.03.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.studnia-prezentow.pl/galerie/w/wielkanocne-jajo-z-dama_38.jpg WESOŁEGO ALLELUJA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 01.04.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Danusiu, wszystkie pelerynki śliczne i sama bym miała problem z wyborem, więc chyba Ci nie pomogę Na pewno w każdej Twoja Córcia będzie uroczo wyglądała. Wczoraj byliśmy z mężem w gminie i pozwolenie będziemy mieć najpóźniej na sierpień, więc tak na połowę sierpnia możemy już ekipę zamówić. Zapisaliśmy córcię do przedszkola w tej miejscowości, w której będziemy się budować i mamy po 15 kwietnia mieć wyniki, czy się dostała, czy nie. Mamy nadzieję, że się dostanie, bo od maja przeprowadzamy się do wynajętego domu też tam gdzie będziemy budować. Nie mieliśmy wcześniej takich planów, ale po ostatnich zmianach w życiu stwierdziliśmy, że to nam wszystkim dobrze zrobi a i będziemy blisko działki w czasie budowy a tak, to dojeżdżanie po pracy na działkę zajęłoby bardzo dużo czasu i sił. Wczoraj mieliśmy rozwiesić ogłoszenia w gminie, że szukamy domu do wynajęcia, ale jak byliśmy w przedszkolu zapisywać córcię, to się spytaliśmy, czy ktoś nie słyszał o jakimś domu do wynajęcia i się okazało, że jest jeden, w bardzo fajnym miejscu, bo blisko działki, no i w fajnej, okazyjnej cenie, więc pojechaliśmy zobaczyć i od razu się zdecydowaliśmy. Dom niewielki z malutkim ogródkiem, ale jak dla nas wystarczający. Kuchnia, 2 łazienki, salon z kominkiem i na piętrze 3 sypialnie + schowek i kotłownia. Pokoje niewielkie, ale idealne jak dla nas. Jak na razie wynajmiemy go od maja na rok czasu a później zobaczymy, może już do tego czasu zdążymy się wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 04.04.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Świątecznie i składam Tobie Danusiu i Wszystkim odwiedzającym ten dziennik zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych!Ale niewypał z tym nowym forum! Nie mogłam się w ogóle zalogować i ledwo mi chodzi ta strona, więc jak czegoś nie zmienią, to będzie kiepsko z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.04.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ślicznie dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne -................przepraszam,że dopiero teraz,ale ciężko połapac się na nowym-zwłaszcza gdy święta na głowie. Zyczę Wam ................. ZDROWYCH,POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, PEŁNYCH WIARY I NADZIEI I MIŁOŚCI, SERDECZNYCH SPOTKAŃ W GRONIE RODZINY Danka z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.04.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://http://kartki.onet.pl/_i/d/es21d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.04.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 też miałam problem ze znalezieniem forum tragedia komu przeszkadzał stary wygląd???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.04.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 tak na marginesie witam gorąco już prawie po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.04.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 też miałam problem ze znalezieniem forum tragedia komu przeszkadzał stary wygląd???????? Cześć po świętach. Ten nowy wygląd straszny porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.04.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześc dziewczynki.Jak po świetach?.............wypadałoby zrzucic parę kilo..........hi,hi,hi Jak tu się wstawia buźki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 coś taka cisza się zrobiła po świętach. Czy ktoś wie jak można ikonki dodawać do tekstu????? bo teraz jak dodaję to ukazuje się przy tytule????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześc dziewczynki.Jak po świetach?.............wypadałoby zrzucic parę kilo..........hi,hi,hi Jak tu się wstawia buźki? Ja już zaczęłam "zrzucanie". Buźki wstawia się w edytorze zaawansowanym, albo normalnie wpisując symbole dobry ranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześc dziewczynki.Jak po świetach?.............wypadałoby zrzucic parę kilo..........hi,hi,hi Jak tu się wstawia buźki? rozminęłyśmy się.... moja dieta dała w łeb... zaczynam od nowa -dobrze, że kolejne święta za dłuuuugi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :evil::-? są różne nowe, ale niektóre jakieś blade... cześć Ewciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 06.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Czy Wam też tak wolno działa to nowe forum? Co mam zrobić, żeby mi się nie zawieszało, bo normalnie strona ładuje mi się dosłownie kilka minut! Też tak macie? To stare Formu działało u mnie idealnie. Może coś trzeba w ustawieniach zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Czy Wam też tak wolno działa to nowe forum? Co mam zrobić, żeby mi się nie zawieszało, bo normalnie strona ładuje mi się dosłownie kilka minut! Też tak macie? To stare Formu działało u mnie idealnie. Może coś trzeba w ustawieniach zmienić? u mnie też bardzo wolno stronki chodzą i to nie dotyczy ustawień naszych komputerów tylko prac progranistów -ale nam zafundowali zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts