Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łał :o tylko zapytam :wink: "norka" to ten misiu obszyty jak na manekinie 8) mi podoba się wersja z kapturem ale czy norka czy falbanka to trudny wybór bo jedno i drugie ślicznie wygląda. Chociaż falbanka wygląda delikatniej to raczej skłaniałabym się na kapturek i falbankę :D

Ewka,dziekuję :wink:

Nie mam pojęcia którą wybrac.Moja mama twierdzi,że bez kapturka będzie jej wygodniej.

Ewka,czy to jest norka?myslę,że pewnie imitacja :lol: :wink: ale ładnie wygląda

Danusiu, wszystkie pelerynki śliczne i sama bym miała problem z wyborem, więc chyba Ci nie pomogę ;) Na pewno w każdej Twoja Córcia będzie uroczo wyglądała.

Wczoraj byliśmy z mężem w gminie i pozwolenie będziemy mieć najpóźniej na sierpień, więc tak na połowę sierpnia możemy już ekipę zamówić. Zapisaliśmy córcię do przedszkola w tej miejscowości, w której będziemy się budować i mamy po 15 kwietnia mieć wyniki, czy się dostała, czy nie. Mamy nadzieję, że się dostanie, bo od maja przeprowadzamy się do wynajętego domu też tam gdzie będziemy budować. Nie mieliśmy wcześniej takich planów, ale po ostatnich zmianach w życiu stwierdziliśmy, że to nam wszystkim dobrze zrobi a i będziemy blisko działki w czasie budowy a tak, to dojeżdżanie po pracy na działkę zajęłoby bardzo dużo czasu i sił. Wczoraj mieliśmy rozwiesić ogłoszenia w gminie, że szukamy domu do wynajęcia, ale jak byliśmy w przedszkolu zapisywać córcię, to się spytaliśmy, czy ktoś nie słyszał o jakimś domu do wynajęcia i się okazało, że jest jeden, w bardzo fajnym miejscu, bo blisko działki, no i w fajnej, okazyjnej cenie, więc pojechaliśmy zobaczyć i od razu się zdecydowaliśmy. Dom niewielki z malutkim ogródkiem, ale jak dla nas wystarczający. Kuchnia, 2 łazienki, salon z kominkiem i na piętrze 3 sypialnie + schowek i kotłownia. Pokoje niewielkie, ale idealne jak dla nas. Jak na razie wynajmiemy go od maja na rok czasu a później zobaczymy, może już do tego czasu zdążymy się wybudować?

Ślicznie dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne -:)................przepraszam,że dopiero teraz,ale ciężko połapac się na nowym-zwłaszcza gdy święta na głowie.

Zyczę Wam .................

ZDROWYCH,POGODNYCH

ŚWIĄT WIELKANOCNYCH,

PEŁNYCH WIARY I NADZIEI I MIŁOŚCI,

SERDECZNYCH SPOTKAŃ W GRONIE RODZINY

Danka z rodzinką.

Cześć :) Czy Wam też tak wolno działa to nowe forum? Co mam zrobić, żeby mi się nie zawieszało, bo normalnie strona ładuje mi się dosłownie kilka minut! Też tak macie? To stare Formu działało u mnie idealnie. Może coś trzeba w ustawieniach zmienić?

u mnie też bardzo wolno stronki chodzą i to nie dotyczy ustawień naszych komputerów tylko prac progranistów -ale nam zafundowali zmiany