dankaf 07.04.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 cześc dziewczyny chyba z 10 minut ładowało mi tą stronę............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.04.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :evil::-? są różne nowe, ale niektóre jakieś blade... cześć Ewciu! cześć, cześć (tutaj miała być buźka ale nie mogę znaleźść zaawansowanego edytora) a jak u Ciebie idą postępy na budowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) w przyszły piątek przyjedzie do mnie kuchnia a w sobotę będzie montowana. Mam nadzieję, że będzie taka jak sobie ją wyobrażam Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez EwaWoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.04.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dziewczyny podpowiedzcie co zrobic, żeby było widac mój dziennik na głównej stronie dzienników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dziewczyny podpowiedzcie co zrobic, żeby było widac mój dziennik na głównej stronie dzienników? Danka po zmianie na tą nową wersję forum nie mogłam twojego dziennika w ogóle znaleźść ale tutaj można jakoś zgłaszać błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 07.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Dziewczyny! Okrutnie wolno wszystko działa, tak wolno, że ja nie mogę niestety korzystać z Forum. Mam nadzieję, że programiści się szybko z tymi błędami uporają, bo brakuje mi rozmów z Wami. Danusiu, niestety nie wiem jak ten dziennik umieścić na stronie głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.04.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześc.Wczoraj chciałam napisac do Was i niestety, ale nie udało się (:..............tak u mnie działa!!!!!Aguś czyli u mnie,to samo!Ewka, dopiero zauważyłam wpis o kuchni...........cieszę się razem z Tobą.......................już jutro!?Dziewczyny,jak klikniecie w moje wpisy-stopke,to też nie działa DZIENNIK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 doberkowo ,i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.04.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ooooooooo zaczyna działac ...............szybciej otwiera strony Niestety nie moge udzielac odpowiedzi z cytatem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.04.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ..................nareszcie zaczyna działac:D:yes: Zastanawiam się jeszcze nad jednym-dlaczego? Musze wchodzic na forum-ogólne,aby zobaczyc swój dziennik,a innych oglądam w zakładce dzienniki budowy.........niektórych:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Danusiu! ja powoli załapuję o co chodzi ?U mnie dziwo wszsytkodobrze działa ,nawet szybko,dzienniki i komentarze funkcjonują na starych zasadach i dobrze ,bo początkowo chodziłam jak we mgle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.04.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześc,jessi,piksel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.04.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześc Beatko Szkoda tylko,że w okresie świątecznym dokonano takiej rewolucji. A czy Ty masz swój dziennik na głównym forum czy w zakładce dzienniki budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześć Danusiu Troszkę lepiej chodzi Forum! Uff, bo strasznie mi brakowało czytania i gadania z Wami. Twój Dziennik otwiera mi się z linku w Twoim podpisie, no i jakie zmiany tam zobaczyłam!!! Wooow!!! Piękne ścianki działowe! I dachówka się kładzie! Super! Danusiu jestem ciekawa jak dachówka będzie wyglądała, bo mam chyba taka jak Ty kupioną (brązowa Roben) i ostatnio trochę zaczęłam żałować, że nie kupiłam tej jeszcze ciemniejszej, czarnobrązowej, bo widziałam taki dach i bardzo mi się spodobał. Czekam na zdjęcia większej części dachu. My jutro jedziemy sprzątać, malować/odświeżać (właściwie to mąż będzie malował a ja będę leżeć ) pokoje w tym domku, o którym Wam pisałam, że będziemy wynajmować. Czekam z niecierpliwością na 15 kwietnia, bo wtedy dowiemy się czy nam Córcię do przedszkola w tamtej miejscowości przyjęli? Po połowie miesiąca możemy już się wprowadzać i zobaczymy, czy fajnie się w tej miejscowości mieszka. Mam nadzieję, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.04.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześc AguśKiedyś zastanawiałam się nad czarno-brązową dachówką,ale nie żałuj..........mamy ładniejszą :)Widzę ,że macie dużo pracy przed sobą i bardzo Ciebie za to podziwiam.Oczywiście trzymam kciukasy za przyjęcie do przedszkola,bo sama staram się w tym roku wcisnąc moja młodszą córeczkę............nie może się doczekac.Co do dachu zmienilismy dachówkarzy,ponieważ poprzednicy przeciągali za bardzo w czasie.Mężuś zdążył ocieplic ścianę nad garażem przed położeniem dachówki-Aguś,pamiętaj o tym!Niedługo zaczynamy wylewac taras.No i co ważne na 20 mam okienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.04.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Aguś,a jak się teraz czujesz?Wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Cześc.Wczoraj chciałam napisac do Was i niestety, ale nie udało się (:..............tak u mnie działa!!!!! Aguś czyli u mnie,to samo! Ewka, dopiero zauważyłam wpis o kuchni...........cieszę się razem z Tobą.......................już jutro!? Dziewczyny,jak klikniecie w moje wpisy-stopke,to też nie działa DZIENNIK? niestety kuchnia będzie w przyszłym tygodniu. Forum zaczyna lepiej działać ale jak wklejacie buźki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Danka gratulacje!!!! (miały być usmiechnięte buźki) lada moment ruszysz z dachóweczką i ścianki na górze prawie gotowe - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Cześć Danusiu Troszkę lepiej chodzi Forum! Uff, bo strasznie mi brakowało czytania i gadania z Wami. Twój Dziennik otwiera mi się z linku w Twoim podpisie, no i jakie zmiany tam zobaczyłam!!! Wooow!!! Piękne ścianki działowe! I dachówka się kładzie! Super! Danusiu jestem ciekawa jak dachówka będzie wyglądała, bo mam chyba taka jak Ty kupioną (brązowa Roben) i ostatnio trochę zaczęłam żałować, że nie kupiłam tej jeszcze ciemniejszej, czarnobrązowej, bo widziałam taki dach i bardzo mi się spodobał. Czekam na zdjęcia większej części dachu. My jutro jedziemy sprzątać, malować/odświeżać (właściwie to mąż będzie malował a ja będę leżeć ) pokoje w tym domku, o którym Wam pisałam, że będziemy wynajmować. Czekam z niecierpliwością na 15 kwietnia, bo wtedy dowiemy się czy nam Córcię do przedszkola w tamtej miejscowości przyjęli? Po połowie miesiąca możemy już się wprowadzać i zobaczymy, czy fajnie się w tej miejscowości mieszka. Mam nadzieję, że tak. Aga z pewnością będzie się fajnie mieszkało i córcia dostanie się do przedszola jak mogłoby być inaczej? ale najważniejsze jest to abyś Ty się dobrze czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts