Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześc.Wczoraj chciałam napisac do Was i niestety, ale nie udało się (:..............tak u mnie działa!!!!!

Aguś czyli u mnie,to samo!

Ewka, dopiero zauważyłam wpis o kuchni...........cieszę się razem z Tobą.......................już jutro!?

Dziewczyny,jak klikniecie w moje wpisy-stopke,to też nie działa DZIENNIK?

Cześć Danusiu :) Troszkę lepiej chodzi Forum! Uff, bo strasznie mi brakowało czytania i gadania z Wami. Twój Dziennik otwiera mi się z linku w Twoim podpisie, no i jakie zmiany tam zobaczyłam!!! Wooow!!! Piękne ścianki działowe! I dachówka się kładzie! Super! Danusiu jestem ciekawa jak dachówka będzie wyglądała, bo mam chyba taka jak Ty kupioną (brązowa Roben) i ostatnio trochę zaczęłam żałować, że nie kupiłam tej jeszcze ciemniejszej, czarnobrązowej, bo widziałam taki dach i bardzo mi się spodobał. Czekam na zdjęcia większej części dachu.

My jutro jedziemy sprzątać, malować/odświeżać (właściwie to mąż będzie malował a ja będę leżeć ;) ) pokoje w tym domku, o którym Wam pisałam, że będziemy wynajmować. Czekam z niecierpliwością na 15 kwietnia, bo wtedy dowiemy się czy nam Córcię do przedszkola w tamtej miejscowości przyjęli? Po połowie miesiąca możemy już się wprowadzać i zobaczymy, czy fajnie się w tej miejscowości mieszka. Mam nadzieję, że tak.

Cześc AguśKiedyś zastanawiałam się nad czarno-brązową dachówką,ale nie żałuj..........mamy ładniejszą :)Widzę ,że macie dużo pracy przed sobą i bardzo Ciebie za to podziwiam.Oczywiście trzymam kciukasy za przyjęcie do przedszkola,bo sama staram się w tym roku wcisnąc moja młodszą córeczkę............nie może się doczekac.Co do dachu zmienilismy dachówkarzy,ponieważ poprzednicy przeciągali za bardzo w czasie.Mężuś zdążył ocieplic ścianę nad garażem przed położeniem dachówki-Aguś,pamiętaj o tym!Niedługo zaczynamy wylewac taras.No i co ważne na 20 mam okienka!

Cześc.Wczoraj chciałam napisac do Was i niestety, ale nie udało się (:..............tak u mnie działa!!!!!

Aguś czyli u mnie,to samo!

Ewka, dopiero zauważyłam wpis o kuchni...........cieszę się razem z Tobą.......................już jutro!?

Dziewczyny,jak klikniecie w moje wpisy-stopke,to też nie działa DZIENNIK?

niestety kuchnia będzie w przyszłym tygodniu. Forum zaczyna lepiej działać ale jak wklejacie buźki???

Cześć Danusiu :) Troszkę lepiej chodzi Forum! Uff, bo strasznie mi brakowało czytania i gadania z Wami. Twój Dziennik otwiera mi się z linku w Twoim podpisie, no i jakie zmiany tam zobaczyłam!!! Wooow!!! Piękne ścianki działowe! I dachówka się kładzie! Super! Danusiu jestem ciekawa jak dachówka będzie wyglądała, bo mam chyba taka jak Ty kupioną (brązowa Roben) i ostatnio trochę zaczęłam żałować, że nie kupiłam tej jeszcze ciemniejszej, czarnobrązowej, bo widziałam taki dach i bardzo mi się spodobał. Czekam na zdjęcia większej części dachu.

My jutro jedziemy sprzątać, malować/odświeżać (właściwie to mąż będzie malował a ja będę leżeć ;) ) pokoje w tym domku, o którym Wam pisałam, że będziemy wynajmować. Czekam z niecierpliwością na 15 kwietnia, bo wtedy dowiemy się czy nam Córcię do przedszkola w tamtej miejscowości przyjęli? Po połowie miesiąca możemy już się wprowadzać i zobaczymy, czy fajnie się w tej miejscowości mieszka. Mam nadzieję, że tak.

Aga z pewnością będzie się fajnie mieszkało i córcia dostanie się do przedszola jak mogłoby być inaczej? ale najważniejsze jest to abyś Ty się dobrze czuła