EwaWoj 10.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 dzisiaj pół dnia spędziliśmy nad ratowaniem po zimie trawnika. Mówiłam do mojego męża aby zaorał cały trawnik, położył kostkę, zalał betonem albo najlepiej wylał asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 nie bardzo wiem jak wkleja się fotki a chciałam Wam pokazać moją lodówkę i na tym zdjęciu lepiej widać kolor kafli:http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/S8DLBQ1--RI/AAAAAAAACd4/MZuMvk69f98/s640/DSC00599.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.04.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 niestety kuchnia będzie w przyszłym tygodniu. Forum zaczyna lepiej działać ale jak wklejacie buźki??? Szkoda,a dlaczego? Ewka,wejdź w swoje USTAWIENIA - później - ZAAWANSOWANE USTAWIENIA-później-ZAAWANSOWANE-EDYCJA "WYSIWYG"-musisz, to miec zaznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.04.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Danka gratulacje!!!! (miały być usmiechnięte buźki) lada moment ruszysz z dachóweczką i ścianki na górze prawie gotowe - super Już ruszyłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.04.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dzisiaj pół dnia spędziliśmy nad ratowaniem po zimie trawnika. Mówiłam do mojego męża aby zaorał cały trawnik, położył kostkę, zalał betonem albo najlepiej wylał asfalt Ewka,w tym roku obie będziemy walczyc o piękny trawnik.W tej chwili odpuszczam sobie,bo mam ważniejsze sprawy ale późnym latem mam nadzieję,że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Danusiu Piękne postępy na budowie widzę znowu wzdycham do kielni Udka, bo chłop używa jej niezwykle precyzyjnie:cool: i dachóweczka się kładzie - czekam na nowe foty w dzienniku - już sobie subskrybcje założyłam, żeby nie zgubić komentarzy ani dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.04.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Elenuś,dziękuję Ci za tak ciepłe słowa Pomalutku,ale kulamy się do przodu - jakoś idzie! W poniedziałek będą okienka- bardzo się cieszę,bo jeszcze troszkę i te przciągi głowę by mi urwały Po zakończeniu dachówki zabieramy się za tarasy.Taki jest plan i staram się tego trzymac.............znaczy się pilnuję "chłopów":lol: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Szkoda,a dlaczego? Ewka,wejdź w swoje USTAWIENIA - później - ZAAWANSOWANE USTAWIENIA-później-ZAAWANSOWANE-EDYCJA "WYSIWYG"-musisz, to miec zaznaczone. wielkie DZIĘKI:D Danka jak to znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Elenuś,dziękuję Ci za tak ciepłe słowa Pomalutku,ale kulamy się do przodu - jakoś idzie! W poniedziałek będą okienka- bardzo się cieszę,bo jeszcze troszkę i te przciągi głowę by mi urwały Po zakończeniu dachówki zabieramy się za tarasy.Taki jest plan i staram się tego trzymac.............znaczy się pilnuję "chłopów":lol: Pozdrawiam. Danka to w poniedziałek stawiasz lampkę winka;) i czekamy na fotki okienek:D a i oczywiście dachóweczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 tarasy priorytet przed sezonem, żeby można było w komfortowych warunkach pilnować roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 15.04.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ale Danka ruszyłaś z robotą - ale jak jest dobry Inspektor, to potrafi pracami odpowiednio pokierować. Mam do Ciebie Danusiu pytanko z branży ociepleniowej. Mówiłaś, że Małż poleca Genderkę. A możesz podpytać o jeszcze inne dobre firmy. Na moim terenie niewiele hurtowni Genderkę sprzedaje, co prawda można zamówić przez interenet, ale wtedy ciężko ze zwrotem,gdyby cósik zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 15.04.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witaj Danusiu, cześć Dziewczyny! Danusiu, z niecierpliwością czekam na zdjęcia! Bardzo jestem ciekawa jak Twój Orionem będzie wyglądał z oknami i dachówką. U mnie bez zmian. Czuję się jak słonica, brzuchol już mi przeszkadza w schylaniu i chodzę bujając się na boki jak kaczka ale nie narzekam, bo bardzo chciałam być jeszcze raz w ciąży i mieć maleństwo. Powoli się przeprowadzamy, wywożąc jakieś pojedyncze worki z rzeczami do nowego domu a pod koniec miesiąca czeka nas całkowita przeprowadzka, już dużym, bagażowym samochodem. Jutro jedziemy tam na 3 dni i mąż będzie skręcał meble do sypialni, które sobie kupiliśmy. Powiem Wam, że po raz pierwszy mam możliwość mieszkać w domu z kominkiem i teraz jeszcze bardziej ten wynalazek doceniam. Podobno moja córcia dostała się do przedszkola w tej nowej miejscowości, ale uwierzę jak zobaczę umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wielkie DZIĘKI:D Danka jak to znalazłaś gdzieś podczytałam ,ale czasem tak na "strzelankę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wielkie DZIĘKI:D Danka jak to znalazłaś Danka to w poniedziałek stawiasz lampkę winka;) i czekamy na fotki okienek:D a i oczywiście dachóweczki:D oczywiście,że stawiam,ale we wtorek..............pomyliłam dni Ostatnio jestem taka zabiegana,że nawet nie mam czasu coś pstryknąc .Czeka nas wielkie wydarzenie -komunia św.córeczki.Wczoraj bylismy na zakupach.Chciałam coś kupic dla siebie i dla męża.I jak myslicie jak,to się skończyło?Mąż okupił się caly-ja nie kupiłam nic! Zawsze tak jest.Właściwie,to nic ciekawego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 tarasy priorytet przed sezonem, żeby można było w komfortowych warunkach pilnować roboty tak,tak masz rację jeszcze tylko jakiś wygodnicki leżaczek i mnie uduszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Ale Danka ruszyłaś z robotą - ale jak jest dobry Inspektor, to potrafi pracami odpowiednio pokierować. Mam do Ciebie Danusiu pytanko z branży ociepleniowej. Mówiłaś, że Małż poleca Genderkę. A możesz podpytać o jeszcze inne dobre firmy. Na moim terenie niewiele hurtowni Genderkę sprzedaje, co prawda można zamówić przez interenet, ale wtedy ciężko ze zwrotem,gdyby cósik zostało. Dobrusiu,bardzo dobre są styropiany szare np.LAMBDA,ale sprawdź z innych firm ,bo są o wiele tańsze. Bardzo dobre są jeszcze styropiany w czarne kropki (dalmateńczyki) np.STYROPOST. To tak na szybko odpowiedział ;)Jak wróci mąż z pracy,to jeszcze wypytam. A co u Ciebie słychac?Na jakim etapie jesteście? Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez dankaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.04.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witaj Danusiu, cześć Dziewczyny! Danusiu, z niecierpliwością czekam na zdjęcia! Bardzo jestem ciekawa jak Twój Orionem będzie wyglądał z oknami i dachówką. U mnie bez zmian. Czuję się jak słonica, brzuchol już mi przeszkadza w schylaniu i chodzę bujając się na boki jak kaczka ale nie narzekam, bo bardzo chciałam być jeszcze raz w ciąży i mieć maleństwo. Powoli się przeprowadzamy, wywożąc jakieś pojedyncze worki z rzeczami do nowego domu a pod koniec miesiąca czeka nas całkowita przeprowadzka, już dużym, bagażowym samochodem. Jutro jedziemy tam na 3 dni i mąż będzie skręcał meble do sypialni, które sobie kupiliśmy. Powiem Wam, że po raz pierwszy mam możliwość mieszkać w domu z kominkiem i teraz jeszcze bardziej ten wynalazek doceniam. Podobno moja córcia dostała się do przedszkola w tej nowej miejscowości, ale uwierzę jak zobaczę umowę Aguś,nie pisz,że wygladasz jak słonica,bo pewnie wygladasz ślicznie.Każda przyszła mamusia wyglada ślicznie.Ja osobiście bardzo lubię patrzec na kobietki w ciąży A co do przeprowadzki idziecie jak burza ! Ale skoro,to domek z klimatem -kominek,ogródek,to wcale sie nie dziwię,że tak sie spieszycie.Odpoczniesz sobie w ogródku,przygotujesz do ważnego momentu.Ciesze się razem z Tobą. A tak w ogóle,to gratuluję przyjęcia do przedszkola na pewno córeczka jest przeszczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 tak,tak masz rację jeszcze tylko jakiś wygodnicki leżaczek i mnie uduszą większa odpowiedzialność to i przywileje większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 oczywiście,że stawiam,ale we wtorek..............pomyliłam dni Ostatnio jestem taka zabiegana,że nawet nie mam czasu coś pstryknąc .Czeka nas wielkie wydarzenie -komunia św.córeczki.Wczoraj bylismy na zakupach.Chciałam coś kupic dla siebie i dla męża.I jak myslicie jak,to się skończyło?Mąż okupił się caly-ja nie kupiłam nic! Zawsze tak jest.Właściwie,to nic ciekawego nie było. u mnie też ostatnio krucho z czasem:( hi,hi... zakupy;) nie cierpię ich robić bo tak samo jak Ty wszyscy coś kupią a ja nie:cool: teraz mam problem z zakupem butów:bash:już 2 tygodnie po sklepach biegam i nic... koszmar ale z przyjemniejszych rzeczy to to, że kupiłam już zlewozmywak i przyjechała dzisiaj kuchnia a jutro będzie montowana:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 16.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Aguś,nie pisz,że wygladasz jak słonica,bo pewnie wygladasz ślicznie.Każda przyszła mamusia wyglada ślicznie.Ja osobiście bardzo lubię patrzec na kobietki w ciąży A co do przeprowadzki idziecie jak burza ! Ale skoro,to domek z klimatem -kominek,ogródek,to wcale sie nie dziwię,że tak sie spieszycie.Odpoczniesz sobie w ogródku,przygotujesz do ważnego momentu.Ciesze się razem z Tobą. A tak w ogóle,to gratuluję przyjęcia do przedszkola na pewno córeczka jest przeszczęśliwa. Aga ja też się nie dziwię, że chcesz jak najszybciej zamieszkać w do domku domek to cudowny wynalazek:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts