Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

U mnie też prace pełną parą ruszyły - mamy prawie skończoną górną łazienkę. Są zakupione wszystkie sanitariaty, baterie itd. jeszcze tylko powiesić i można korzystać w pełni z łazienki :) Aha, dolną też mamy skończoną. Kominek "się robi" tzn. kamienie na kominku położone, jeszcze tylko czopuch został. Na górze jesteśmy już po 2 malowaniach - na razie na biało. Ostatnie malowanie na kolor będzie po położeniu parkietu. W przyszłym tygodniu malowanie dołu, bo za 3 tygodnie chcę wpuścić parkieciarza na dół. I 10.05 jesteśmy umówieni na ocieplenie. Stąd moje natarczywe;) pytania nt. styropianu. Niestety nie mogłam na googlach znaleźć styropostu. Będę nadal wdzięczna za info :)

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrusiu jesteśmy na podobnym etapie:D a dzisiaj oglądałam moją kuchnię, przyjechała:D co prawda jest cała ofoliowana ale nie mogłam się oprzeć i musiałam pozaglądać :cool: jest cudowna:D:D:D mam nadzieję, że będzie też tak ślicznie się prezentowała jak ją zamontują;) nie mogę uwierzyć, że to już jutro:wiggle:

Ewa, ależ Ci zazdroszczę, jak już ma się kuchnię to spokojnie można się wprowadzić. Mam ogromną nadzieję, że wstawisz zdjęcia. Ja pewnie dopiero w maju będę się rozglądać za kuchnią.

już prawie maj;) to spokojnie możesz zacząć poszukiwania:cool: a kuchnia pochłania masę czasu;) a jaką planujesz i w jakim stylu???

Dobrusiu ja też nie sądziłm, że w tak niedużej kuchnii może być tyle szafek:D a na ścianie jest płyta taka jak blatowa tylko, że cieńsza. Miałam dawać tradycyjnie kafle ale dziewczyna co nam projektowała kuchnię zaproponowała właśnie tę płytę i powiedziała, że będę bardzo zadowolona:D i miała rację płyta górna plus blat daje super efekt:D

Witam!! :)

na początku przepraszam, że tak mało ostatnio wpadam...........ale od stycznia pracuje na dwa etaty i jeszcze w wekendy jeżdże do szkoły :(

sama mam już dość takiego "galopu" !!!

U Ciebie widze domek dostało okienka, dostaje daszek, robi sie coraz bardziej domowo u Ciebie:)

obiecuje częściej zagladać ;)

Ewcia kuchnia przecudna a ta płyta na ścianie super jest bardzo intrygująca musisz dać namiary na tą projektantkę i jak możesz to zdradź koszt samych mebelków do kuchni bo zamierzam się od tego tygodnia zabrać za szukanie do swojej kuchni. Ogródek coraz ładniejszy nasz to dopiero nabiera kształtów.

Ewka,super kuchnia!!!!! :D Wykorzystany każdy kąt.Ładnie skomponował się blat z płytą na ścianie-tworzy jedną caośc.Napisz mi ile ma szer.szafka-lewa,dolna pod okapem-60-tka?

Oczywiście nie wspomnę o ogrodzie-tak czyściutko.Zero śladu składu pobudowlanego ;)

Elewacja,równie ładna.Jak u Ciebie biegnie rura spustowa ta przy filarze?My za późno zauważyliśmy i teraz jest jak jest,ale kręci mnie aby to zmienic.Tak,aby szła obok filaru a nie na nim.Psuje,to cały urok filaru.Co o tym sądzisz?

Kaluś,ja również przepraszam ,że tak rzadko piszę u Ciebie,ale mam niedługo komunię i jeszcze cała budowa na mojej głowie.Juz niedługo wszystko nadrobię;)

Pozdrawiam.

Edytowane przez dankaf

Ewka,super kuchnia!!!!! :D Wykorzystany każdy kąt.Ładnie skomponował się blat z płytą na ścianie-tworzy jedną caośc.Napisz mi ile ma szer.szafka-lewa,dolna pod okapem-60-tka?

Oczywiście nie wspomnę o ogrodzie-tak czyściutko.Zero śladu składu pobudowlanego ;)

Elewacja,równie ładna.Jak u Ciebie biegnie rura spustowa ta przy filarze?My za późno zauważyliśmy i teraz jest jak jest,ale kręci mnie aby to zmienic.Tak,aby szła obok filaru a nie na nim.Psuje,to cały urok filaru.Co o tym sądzisz?

Kaluś,ja również przepraszam ,że tak rzadko piszę u Ciebie,ale mam niedługo komunię i jeszcze cała budowa na mojej głowie.Juz niedługo wszystko nadrobię;)

Pozdrawiam.

szafka dolna ta z trzema szufladami to 50-tka a rura spustowa będzie biegła po ścianie garażowej i będzie zabudowana. Masz rację rura na filarze będzie kiesko się prezentowała a zwłaszcza, że masz filar stożkowy. Na tym etapie można pewnie jeszcze wszystko zrobić :)