Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewka,jeszcze raz - kuchnia wyszła ślicznie.Jesteś z niej na pewno bardzo zadowolona.

Ile wyszło za m2 ?

całość mebli kosztowała niecałe 11 tys.:) we wzystkich szufladach mamy spowalniacze a w górnych, szklanych szafkach podnośniki gazowe i troszkę inaczej mamy zrobiony śmietnik pod zlewozmywakiem:D dziewczyna, kótra nam projektowała jest w stanie zrobić wszystko co tylko chcesz i za taką normalną cenę a najlepsze jest to, że te mebelki przyjechały z Twojego regionu:D

Przepraszam,że wczoraj nie odpisałam,ale wieczorem coś mi nie działa internet.Wysyłam po kilka razy wiadomości, a na końcu i tak się kasuję:(

Rano za to hula, aż miło.

Ewka,co za avatarek! Nareszcie wiem jak wyglądasz ;)

Oczywiście nr.pani nie wyrzucaj (prześlij mi na p.w.) - ekipa sprawdzona,to ekipa dobra ;) U nas jest jeden Pan,który robi schody i u którego można również zamówic kuchnię.Wychodzi 1000zł/m2 stąd moje pytanie ile m2 ma Twoja kuchnia.Ale jeszcze nie wiem czy skorzystam z jego usług,więc wyceniac będę do woli.Najważniejsze,że kobietka umie doradzic i ma tysiące propozycji.Mogłaś się spytac czy podjełaby się jeszcze jednej takiej kuchni o takim samym układzie;)

Danka a u Ciebie wtorek będzie takim ważnym dniem i już nie mogę doczekać się fotek:D a jak dachówka bo coś tak zdjęć malo;)

Muszę dzisiaj wkleic jakieś zdjecie.W sprawie okien Pani jeszcze nie dzwoniła,więc jeszcze na 100% nie wiem, czy jutrzejszy dzień zostaje.Na początku miałam miec na 29 kw.-sami przełozyli termin na 20.

Mówię Ci ile jest biegania z tym całym przyjęciem.Dwa razy w tyg.próby w kościele po 2 godz.

Na szczęście do Małgosi mam juz wszystko kupione-pelerynkę też :) Zdecydowałam sie na pelerynkę bez kapturka tak,aby włoski swobodnie spływały po pleckach.Małgosia ma bardzo długie i grube włosy,wiec chyba będzie jej bardziej swobodniej.Codziennie mam w domu listowego z paczkami-a to organzy doszły,a to perełki ...........itd.

Jak,to się mówi mały zapierdzielek

Danka najlepiej koszt kuchnii nie przeliczać na metr tylko liczyć jako całość. Wystarczy, że w szafkach zamontujesz np. tańsze wspowalniacze i cena jest inna. U mnie koszt byłby niższy gdbyśmy np. dali tylko wspowalniacze w 2 szufladach a nie w każdej szafce i szufladzie. Na pv podam tobie do p. Marty telefon, zadzwoń i ona pod twoje potrzeby zaprojektuje i wszystko wyceni:D teraz nam wycenia garderobę:) jeszcze nie znam ostatecznego kosztu:( a z kuchnii to tak jestem zadowolona, że najchętniej to już bym tam zamieszkała:D ale mam obiecane;), że od jutra wracamy do malowania na górze ścian:D tzn. mam już wymalowaną garderobę, pokój przy garderobie (bo się taki zrobił przez postawienie ścianki do garderoby) i raz pomalowaną sypialnię, po tych malowankach zakładamy drzwi a później panele:D i teoretycznie góra będzie zakończona;)

Przepraszam,że wczoraj nie odpisałam,ale wieczorem coś mi nie działa internet.Wysyłam po kilka razy wiadomości, a na końcu i tak się kasuję:(

Rano za to hula, aż miło.

Ewka,co za avatarek! Nareszcie wiem jak wyglądasz ;)

Oczywiście nr.pani nie wyrzucaj (prześlij mi na p.w.) - ekipa sprawdzona,to ekipa dobra ;) U nas jest jeden Pan,który robi schody i u którego można również zamówic kuchnię.Wychodzi 1000zł/m2 stąd moje pytanie ile m2 ma Twoja kuchnia.Ale jeszcze nie wiem czy skorzystam z jego usług,więc wyceniac będę do woli.Najważniejsze,że kobietka umie doradzic i ma tysiące propozycji.Mogłaś się spytac czy podjełaby się jeszcze jednej takiej kuchni o takim samym układzie;)

po zmianie forum a trzeba przyznać, że teraz jest bardziej urozmaicony:D irytowała mnie ta "szara postać" w ramce;)

Muszę dzisiaj wkleic jakieś zdjecie.W sprawie okien Pani jeszcze nie dzwoniła,więc jeszcze na 100% nie wiem, czy jutrzejszy dzień zostaje.Na początku miałam miec na 29 kw.-sami przełozyli termin na 20.

Mówię Ci ile jest biegania z tym całym przyjęciem.Dwa razy w tyg.próby w kościele po 2 godz.

Na szczęście do Małgosi mam juz wszystko kupione-pelerynkę też :) Zdecydowałam sie na pelerynkę bez kapturka tak,aby włoski swobodnie spływały po pleckach.Małgosia ma bardzo długie i grube włosy,wiec chyba będzie jej bardziej swobodniej.Codziennie mam w domu listowego z paczkami-a to organzy doszły,a to perełki ...........itd.

Jak,to się mówi mały zapierdzielek

teraz komunia to prawie jak wesele;) dużo bedziesz miała gości?

Ewka,skoro jesteś tak bardzo zadowolona z usług p.Marty,to koniecznie muszę z nią pogadac ;)

Masz rację z ceną-kazdy ma swoje wymagania.Pytałam tak orientacyjnie.

A tak w ogóle,to dziwię się,że jeszcze tam nie mieszkasz .;).Pamietaj o zdjęciach jak już będziesz robic coś nastepnego.

A czy dla p.Marty nie ma problemu z jakiego materiały chciałabym kuchnię? Jest w stanie zrealizowac taką jaką będę chciała?

Ewka,skoro jesteś tak bardzo zadowolona z usług p.Marty,to koniecznie muszę z nią pogadac ;)

Masz rację z ceną-kazdy ma swoje wymagania.Pytałam tak orientacyjnie.

A tak w ogóle,to dziwię się,że jeszcze tam nie mieszkasz .;).Pamietaj o zdjęciach jak już będziesz robic coś nastepnego.

A czy dla p.Marty nie ma problemu z jakiego materiały chciałabym kuchnię? Jest w stanie zrealizowac taką jaką będę chciała?

sama się dziwię, że jeszcze się nie wprowadzamy;) jak do nas przyjechała z katalogiem próbek, wzorników to zrobiłam prawie tak::jawdrop: także myślę, że dla niej materiał to nie stanopwi większgo problemu:D no chyba, że wymyślisz sobie coś nadzwyczajnego:D Edytowane przez EwaWoj

Dziewczyny,ja też bardzo dobrze pamiętam swoją komunię.

I coś mi się w tym temacie przypomniało.Wtedy tego nie rozumiałam,ale teraz juz wiem dlaczego mój tatuś z wujkami tak często wychodzili,do piwnicy,szopy ;) ..........oj te chłopy:cool:

Dzisiaj doszła pelerynka-jest śliczna.Kupiłam ją na allegro,a w sklepie było o 80 zł droższa.

aaaaaaa i jeszcze jedno-montaż okien przesunęli na czwartek.Może i lepiej przynajmniej dach juz będzie skończony ;)