dankaf 18.04.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Ewka,jeszcze raz - kuchnia wyszła ślicznie.Jesteś z niej na pewno bardzo zadowolona.Ile wyszło za m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Ewka,jeszcze raz - kuchnia wyszła ślicznie.Jesteś z niej na pewno bardzo zadowolona. Ile wyszło za m2 ? całość mebli kosztowała niecałe 11 tys. we wzystkich szufladach mamy spowalniacze a w górnych, szklanych szafkach podnośniki gazowe i troszkę inaczej mamy zrobiony śmietnik pod zlewozmywakiem:D dziewczyna, kótra nam projektowała jest w stanie zrobić wszystko co tylko chcesz i za taką normalną cenę a najlepsze jest to, że te mebelki przyjechały z Twojego regionu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Danka a u Ciebie wtorek będzie takim ważnym dniem i już nie mogę doczekać się fotek:D a jak dachówka bo coś tak zdjęć malo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) jaką ostatecznie wybrałaś pelerynkę dla córci????? ja w maju też mam komunię oczywiście nie swoją ale chrześniaka:D Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez EwaWoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Przepraszam,że wczoraj nie odpisałam,ale wieczorem coś mi nie działa internet.Wysyłam po kilka razy wiadomości, a na końcu i tak się kasuję Rano za to hula, aż miło. Ewka,co za avatarek! Nareszcie wiem jak wyglądasz Oczywiście nr.pani nie wyrzucaj (prześlij mi na p.w.) - ekipa sprawdzona,to ekipa dobra U nas jest jeden Pan,który robi schody i u którego można również zamówic kuchnię.Wychodzi 1000zł/m2 stąd moje pytanie ile m2 ma Twoja kuchnia.Ale jeszcze nie wiem czy skorzystam z jego usług,więc wyceniac będę do woli.Najważniejsze,że kobietka umie doradzic i ma tysiące propozycji.Mogłaś się spytac czy podjełaby się jeszcze jednej takiej kuchni o takim samym układzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Danka a u Ciebie wtorek będzie takim ważnym dniem i już nie mogę doczekać się fotek:D a jak dachówka bo coś tak zdjęć malo;) Muszę dzisiaj wkleic jakieś zdjecie.W sprawie okien Pani jeszcze nie dzwoniła,więc jeszcze na 100% nie wiem, czy jutrzejszy dzień zostaje.Na początku miałam miec na 29 kw.-sami przełozyli termin na 20. Mówię Ci ile jest biegania z tym całym przyjęciem.Dwa razy w tyg.próby w kościele po 2 godz. Na szczęście do Małgosi mam juz wszystko kupione-pelerynkę też Zdecydowałam sie na pelerynkę bez kapturka tak,aby włoski swobodnie spływały po pleckach.Małgosia ma bardzo długie i grube włosy,wiec chyba będzie jej bardziej swobodniej.Codziennie mam w domu listowego z paczkami-a to organzy doszły,a to perełki ...........itd. Jak,to się mówi mały zapierdzielek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Danka najlepiej koszt kuchnii nie przeliczać na metr tylko liczyć jako całość. Wystarczy, że w szafkach zamontujesz np. tańsze wspowalniacze i cena jest inna. U mnie koszt byłby niższy gdbyśmy np. dali tylko wspowalniacze w 2 szufladach a nie w każdej szafce i szufladzie. Na pv podam tobie do p. Marty telefon, zadzwoń i ona pod twoje potrzeby zaprojektuje i wszystko wyceni:D teraz nam wycenia garderobę jeszcze nie znam ostatecznego kosztu:( a z kuchnii to tak jestem zadowolona, że najchętniej to już bym tam zamieszkała:D ale mam obiecane;), że od jutra wracamy do malowania na górze ścian:D tzn. mam już wymalowaną garderobę, pokój przy garderobie (bo się taki zrobił przez postawienie ścianki do garderoby) i raz pomalowaną sypialnię, po tych malowankach zakładamy drzwi a później panele:D i teoretycznie góra będzie zakończona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Przepraszam,że wczoraj nie odpisałam,ale wieczorem coś mi nie działa internet.Wysyłam po kilka razy wiadomości, a na końcu i tak się kasuję Rano za to hula, aż miło. Ewka,co za avatarek! Nareszcie wiem jak wyglądasz Oczywiście nr.pani nie wyrzucaj (prześlij mi na p.w.) - ekipa sprawdzona,to ekipa dobra U nas jest jeden Pan,który robi schody i u którego można również zamówic kuchnię.Wychodzi 1000zł/m2 stąd moje pytanie ile m2 ma Twoja kuchnia.Ale jeszcze nie wiem czy skorzystam z jego usług,więc wyceniac będę do woli.Najważniejsze,że kobietka umie doradzic i ma tysiące propozycji.Mogłaś się spytac czy podjełaby się jeszcze jednej takiej kuchni o takim samym układzie;) po zmianie forum a trzeba przyznać, że teraz jest bardziej urozmaicony:D irytowała mnie ta "szara postać" w ramce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Muszę dzisiaj wkleic jakieś zdjecie.W sprawie okien Pani jeszcze nie dzwoniła,więc jeszcze na 100% nie wiem, czy jutrzejszy dzień zostaje.Na początku miałam miec na 29 kw.-sami przełozyli termin na 20. Mówię Ci ile jest biegania z tym całym przyjęciem.Dwa razy w tyg.próby w kościele po 2 godz. Na szczęście do Małgosi mam juz wszystko kupione-pelerynkę też Zdecydowałam sie na pelerynkę bez kapturka tak,aby włoski swobodnie spływały po pleckach.Małgosia ma bardzo długie i grube włosy,wiec chyba będzie jej bardziej swobodniej.Codziennie mam w domu listowego z paczkami-a to organzy doszły,a to perełki ...........itd. Jak,to się mówi mały zapierdzielek teraz komunia to prawie jak wesele;) dużo bedziesz miała gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ewka,skoro jesteś tak bardzo zadowolona z usług p.Marty,to koniecznie muszę z nią pogadac Masz rację z ceną-kazdy ma swoje wymagania.Pytałam tak orientacyjnie. A tak w ogóle,to dziwię się,że jeszcze tam nie mieszkasz ..Pamietaj o zdjęciach jak już będziesz robic coś nastepnego. A czy dla p.Marty nie ma problemu z jakiego materiały chciałabym kuchnię? Jest w stanie zrealizowac taką jaką będę chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 teraz komunia to prawie jak wesele;) dużo bedziesz miała gości? 42 osoby,ale połowa,to prawie same dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Ewka,skoro jesteś tak bardzo zadowolona z usług p.Marty,to koniecznie muszę z nią pogadac Masz rację z ceną-kazdy ma swoje wymagania.Pytałam tak orientacyjnie. A tak w ogóle,to dziwię się,że jeszcze tam nie mieszkasz ..Pamietaj o zdjęciach jak już będziesz robic coś nastepnego. A czy dla p.Marty nie ma problemu z jakiego materiały chciałabym kuchnię? Jest w stanie zrealizowac taką jaką będę chciała? sama się dziwię, że jeszcze się nie wprowadzamy;) jak do nas przyjechała z katalogiem próbek, wzorników to zrobiłam prawie tak: także myślę, że dla niej materiał to nie stanopwi większgo problemu:D no chyba, że wymyślisz sobie coś nadzwyczajnego:D Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez EwaWoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 42 osoby,ale połowa,to prawie same dzieci łał to będziesz miała urwanie głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Danka wysłałam do Ciebie wiadomość ale nie wiem czy doszła:( bo coś jej nie widzę u siebie w poczcie wysłanej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 42 osoby,ale połowa,to prawie same dzieci spora impreza ehh, ja pamiętam jeszcze swoją, chociaż to już tak dawno temu było... jak ten czas szybko leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 spora impreza ehh, ja pamiętam jeszcze swoją, chociaż to już tak dawno temu było... jak ten czas szybko leci... też pamiętam swoją i mojego 17-letniego dzieciątka;) obraziłby się gdyby to przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam !! jak moja córka szła do komuni..........to lataliśmy do kościoła codziennie!!!!!! ..dla dzieci były próby, ustawianie w ławkach, śpiew itd....... a dla rodziców były nauki....... Miałam wrażenie, że już mieszkam w kościele ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam !! jak moja córka szła do komuni..........to lataliśmy do kościoła codziennie!!!!!! ..dla dzieci były próby, ustawianie w ławkach, śpiew itd....... a dla rodziców były nauki....... Miałam wrażenie, że już mieszkam w kościele ) hi,hi:D ale jakie teraz wspomnienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dziewczyny,ja też bardzo dobrze pamiętam swoją komunię. I coś mi się w tym temacie przypomniało.Wtedy tego nie rozumiałam,ale teraz juz wiem dlaczego mój tatuś z wujkami tak często wychodzili,do piwnicy,szopy ..........oj te chłopy:cool: Dzisiaj doszła pelerynka-jest śliczna.Kupiłam ją na allegro,a w sklepie było o 80 zł droższa. aaaaaaa i jeszcze jedno-montaż okien przesunęli na czwartek.Może i lepiej przynajmniej dach juz będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.04.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Danka wysłałam do Ciebie wiadomość ale nie wiem czy doszła:( bo coś jej nie widzę u siebie w poczcie wysłanej:( Ewka,doszła wiadomośc.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts