EwaWoj 29.04.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może w następnym tygodniu wybiorę się na większe zakupy ogrodnicze. Mąż obiecał mi, że nie będzie marudził i będę mogła oglądac i kupowac ile będę chciała:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może w następnym tygodniu wybiorę się na większe zakupy ogrodnicze. Mąż obiecał mi, że nie będzie marudził i będę mogła oglądac i kupowac ile będę chciała:wink: Ewuś to ja dam do przeczytania ta wiadomośc mojemu niech zobaczy jacy inni mężowie są superek dla swoich dam Te róże kupiła w LM bo miałam do tego marketu tylko 60 km Ale różyczki były juz przebrane.Ale udało sie wyszukac pare okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tylko przyznam Ci sie że nie mam miejsca - kupiłam 7 sztuk i musze przenieśc tulipany Od wczoraj mam bardzo dużo tulipanów w wazonie a cebulki przenosze w inne miejsce Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 I jeszcze jedno.Kupiłam dzisiaj pojemnik i włóknine.Przez internet zamówię lilię wodną i kompost-reszte ziemii sama wykombinuję.Czyli w tym roku stawiam na lilię.Będzie-chyba ATTRACTION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ty nie myśl, że ja mam tak łatwo mój mąż jest teraz baaaaardzo miły bo jedzie w przyszłym tygodniu na mecz - a powiedział mi o tym dopiero wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak postępy na budowie??? nic nie piszesz i nie ma nowych zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak postępy na budowie??? nic nie piszesz i nie ma nowych zdjęc Dzisiaj nie było murarza.Jutro porobie troszkę zdjęc.Chciałam pokazac że więcej jest zrobionego Dzisiaj i wczoraj sadziłam róże ale się utychtałam.Specjalną ziemię kupiłam i tak sobie sadziłam,przekopywałam i bardzo chciałabym to robic już u siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zauważyłaś ile nowych ludzi do nas ostatnio dołączyło?-orionowiczów. Chyba wszystkim ten domek sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ty nie myśl, że ja mam tak łatwo mój mąż jest teraz baaaaardzo miły bo jedzie w przyszłym tygodniu na mecz - a powiedział mi o tym dopiero wczoraj A to skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Danusiu jak tam budowa??? hmmm, nie ma zdjęć ścian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.04.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Danusiu jak tam budowa??? hmmm, nie ma zdjęć ścian.. Jutro nadrobię Zajełam się wsadzaniem nowych róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Danusiu jak tam budowa??? hmmm, nie ma zdjęć ścian.. Jutro nadrobię Zajełam się wsadzaniem nowych róż jakich znowu?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nasz domek jest bardzo popularny tak w sumie ma same zalety: nie jest zbyt duży, ustawny, dach dwuspadowy i co ważne: ma forum chyba jedno z bardziej czyatanych, gdzie można się wszystkiego dowiedziec i oczywiście zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak postępy na budowie??? nic nie piszesz i nie ma nowych zdjęc Dzisiaj nie było murarza.Jutro porobie troszkę zdjęc.Chciałam pokazac że więcej jest zrobionego Dzisiaj i wczoraj sadziłam róże ale się utychtałam.Specjalną ziemię kupiłam i tak sobie sadziłam,przekopywałam i bardzo chciałabym to robic już u siebie:D a gdzie ty te różyczki wkopałaś? nie u siebe na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 u nas nadal przygotowania do lania posadzek: dzisiaj robiona była łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 jakich znowu?????????????? Monisiu to te same - z LM.Ale powiem Ci że bardzo chetnie zaczełabym rozglądac sie za nowymi okazami .Muszę jednak zaczekac do przyszłego rok bo tu juz nie mam miejsca.A wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a gdzie ty te różyczki wkopałaś? nie u siebe na budowie?Mam taki mini ogródek przed domkiem-bardzo malutki i tak wciskami te roślinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 u nas nadal przygotowania do lania posadzek: dzisiaj robiona była łazienka Superek Coraz bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 myślałam, że różyczki i inne roślinki sadzisz na budowie. Mi coś marnieją brzózki (w tym roku wkopane) ładnie listki się zieleniły i rosły a teraz się zwijają i brązowieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Może coś się do nich przyplątało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts