Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Witam nasz taras też jest półokrągły wydaje mi się że wygląda to lepiej jak mi się uda to wkleję wieczorem kilka zdjęć. Obecnie jesteśmy na etapie ocieplania poddasza powoli robi się już domo ale długa droga jeszcze przed nami.

Ester,bardzo dziękuję za zdjęcie.Z nieba mi spadłaś ;).Wspaniale prezentuje sie Twój Orionek i oczywiście taras.Oj chyba tak łatwo nie ustąpie w sprawie tarasu ;).

Gdzie u Was będą schody?

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Schody chcemy zrobic na srodku bo będzie wygodniej sam taras bedzie wylozony kostką granitową i schody wejsciowe też o ile nic się nie zmieni. Jak wrócę to może wrzucę jeszcze kilka zdjęć. Jutro zawita do na Wik wkońcu będziemy mieć podłączoną wodę NARESZCIE bliżej do cywilizacji :)) Sylwia

Danusiu, pięknie domek wygląda z dachówką! Jak jeszcze dojdą okna, to już w ogóle będzie cudnie! Danusiu a okna masz wybrane w kolorze orzech? Chyba tak, prawda?

Ewa, ja podobnie jak Ty coraz bardziej lubię pracę w ogrodzie, choć nigdy wcześniej nie miałam ani takich ciągot ani okazji do takich prac. Jednak jest w c człowieku jakaś pierwotna siła ciągnąca do natury.

Ester, śliczny Orion i taras! Gratulacje.

Ja cały czas pakuję rzeczy i już mam dość. W sobotę wielka przeprowadzka do wynajętego domku. Trzymajcie kciuki ;)

Schody chcemy zrobic na srodku bo będzie wygodniej sam taras bedzie wylozony kostką granitową i schody wejsciowe też o ile nic się nie zmieni. Jak wrócę to może wrzucę jeszcze kilka zdjęć. Jutro zawita do na Wik wkońcu będziemy mieć podłączoną wodę NARESZCIE bliżej do cywilizacji :)) Sylwia

Sylwia,fajnie gdybyś znalazła czas na wklejenie zdjęc.

Gratuluję przyłacza wody.Sama do niedawna walczyłam o podłącze prądu - mozolna walka!

Ps.A propo schodów -może też zrobimy na środku;)-musimy ten temat "przegdybac"

Cześć Danka dzisiaj podłączyli nam narazie kanalizację jutro będzie woda. My też mamy orzechowe okna i naprawdę jestem zadowolona bardzo przytulny kolor. poniżej zdjęcie z przodu ale po namyśle dołożyliśmy do góry jeszcze jedno okno dachowe bo w pokoju na dkuchnią było za ciemno

PICT3803.jpg

Cześć Danka dzisiaj podłączyli nam narazie kanalizację jutro będzie woda. My też mamy orzechowe okna i naprawdę jestem zadowolona bardzo przytulny kolor. poniżej zdjęcie z przodu ale po namyśle dołożyliśmy do góry jeszcze jedno okno dachowe bo w pokoju na dkuchnią było za ciemno

Sylwia,dziękuję za zdjęcia.Jeszcze raz wspomnę - piękny Orionek.Po wmontowaniu okienek dachowych rzeczywiście zrobiło się jaśniutko w pokoikach na górze.Cieszę się,że z nich nie zrezygnowałam.