dankaf 21.04.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam nasz taras też jest półokrągły wydaje mi się że wygląda to lepiej jak mi się uda to wkleję wieczorem kilka zdjęć. Obecnie jesteśmy na etapie ocieplania poddasza powoli robi się już domo ale długa droga jeszcze przed nami. Ester,bardzo dziękuję za zdjęcie.Z nieba mi spadłaś .Wspaniale prezentuje sie Twój Orionek i oczywiście taras.Oj chyba tak łatwo nie ustąpie w sprawie tarasu . Gdzie u Was będą schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 On wygląda na to że jest taki wysoki ale tak naprawdę to musimy nawiezc jeszcze sporo ziemi bardzo ładny taras:D teraz faktycznie wydaje się dość wysoki ale jak podsypiecie ziemią będzie jeszcze bardziej śliczniutki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ewka,jeszcze trochę i mnie w ogóle nie wpuszczą na budowę- maja mnie juz dosyc hi,hi:D pomarudzą, pomarudzą a i tak wpuszczą, mało tego dla świętego spokoju bedą robili tak jak Ty chcesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ester 21.04.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Schody chcemy zrobic na srodku bo będzie wygodniej sam taras bedzie wylozony kostką granitową i schody wejsciowe też o ile nic się nie zmieni. Jak wrócę to może wrzucę jeszcze kilka zdjęć. Jutro zawita do na Wik wkońcu będziemy mieć podłączoną wodę NARESZCIE bliżej do cywilizacji ) Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 21.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Danusiu, pięknie domek wygląda z dachówką! Jak jeszcze dojdą okna, to już w ogóle będzie cudnie! Danusiu a okna masz wybrane w kolorze orzech? Chyba tak, prawda? Ewa, ja podobnie jak Ty coraz bardziej lubię pracę w ogrodzie, choć nigdy wcześniej nie miałam ani takich ciągot ani okazji do takich prac. Jednak jest w c człowieku jakaś pierwotna siła ciągnąca do natury. Ester, śliczny Orion i taras! Gratulacje. Ja cały czas pakuję rzeczy i już mam dość. W sobotę wielka przeprowadzka do wynajętego domku. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Danusiu, daszek prezentuje się ślicznie Okienka pewnie też już czekają na swoją kolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.04.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Elenuś,właśnie się montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.04.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Danusiu a okna masz wybrane w kolorze orzech? Chyba tak, prawda? Aguś, wybrałam orzechowe - będą ładnie komponowac się z dachem do tego elewacja w stylu biel historyczna i wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.04.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Schody chcemy zrobic na srodku bo będzie wygodniej sam taras bedzie wylozony kostką granitową i schody wejsciowe też o ile nic się nie zmieni. Jak wrócę to może wrzucę jeszcze kilka zdjęć. Jutro zawita do na Wik wkońcu będziemy mieć podłączoną wodę NARESZCIE bliżej do cywilizacji ) Sylwia Sylwia,fajnie gdybyś znalazła czas na wklejenie zdjęc. Gratuluję przyłacza wody.Sama do niedawna walczyłam o podłącze prądu - mozolna walka! Ps.A propo schodów -może też zrobimy na środku;)-musimy ten temat "przegdybac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.04.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 hi,hi:D pomarudzą, pomarudzą a i tak wpuszczą, mało tego dla świętego spokoju bedą robili tak jak Ty chcesz;) Ewka,przecie oni tylko tacy twardziele na zew.a w środku "galaretka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ester 22.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Cześć Danka dzisiaj podłączyli nam narazie kanalizację jutro będzie woda. My też mamy orzechowe okna i naprawdę jestem zadowolona bardzo przytulny kolor. poniżej zdjęcie z przodu ale po namyśle dołożyliśmy do góry jeszcze jedno okno dachowe bo w pokoju na dkuchnią było za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 22.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Danusiu, gratuluję ukończenia dachu!!! Piękny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Bry wieczóe przyszłam się pochwalić będzie chłopczyk śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 i ja.............GRATULUJE KOCHANA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć Danka dzisiaj podłączyli nam narazie kanalizację jutro będzie woda. My też mamy orzechowe okna i naprawdę jestem zadowolona bardzo przytulny kolor. poniżej zdjęcie z przodu ale po namyśle dołożyliśmy do góry jeszcze jedno okno dachowe bo w pokoju na dkuchnią było za ciemno Sylwia,dziękuję za zdjęcia.Jeszcze raz wspomnę - piękny Orionek.Po wmontowaniu okienek dachowych rzeczywiście zrobiło się jaśniutko w pokoikach na górze.Cieszę się,że z nich nie zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Danusiu, gratuluję ukończenia dachu!!! Piękny jest! Dziękuję Mam jeszcze jedna niespodziankę-mamy okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Bry wieczóe przyszłam się pochwalić będzie chłopczyk śliczny Gratuluję! A nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 i ja.............GRATULUJE KOCHANA !!!!!! Dziękuję kochana!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Elenuś,właśnie się montują Danusiu, ale się uwinęłaś jednego dnia zaglądam i okien nie ma, na drugi już są gratuluję kolejnego etapu teraz jest już naprawdę domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.04.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Rzeczywiście poszło szybciutko.Jedna ekipa kończyła dach,a drugo wchodziła montowac okienka.Udało się wszysko zgrac;) Od środy wchodzi elektryk - następny powód do rozmyślań Najgorsze jest to ,że Udek chce uciekac do Francji - i kto mi zrobi łazienki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts