dankaf 06.05.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Cześc dziewczyny.Fajnie,że wpadłyście Ja też pracuję ciężko;).Przygotowania komunijne mnie wykończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a kupiłaś w końcu dla siebie kreację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.05.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Elenuś, kupiłam,kupiłam wbiegu, ale kupiłam.Właściwie,to mężuś nalegał-miał już dośc. Sukienka do kolan i do tego króciutka marynareczka - wolałabym spodnie (chyba za bardzo się przyzwyczaiłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Najważniejsze, że kupiłaś ja też ciągle w portkach biegam, ale raz na rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 a ja dalej butów szukam:cool: ale co tam może w końcu sandałki będą potrzebne a takowe mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Danka nic się nie chwalisz jak na komunii było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 a co to się stało, że taka cisza????????? mój ostatni weekend był bardzo pracowity:cool: myłam i szorowałam okna z tyłu domu. Miałam do tego takie okropne mleczko - fakt okna ślicznie teraz wyglądają- ale moje ręce do dzisiaj wołają o pomoc;) w sobotę oglądaliśmy parapety i mamy już ustalony plan działania na kolejną sobotę z obsadzaniem roślinek z przodu domu - oby tylko pogoda dopisała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.05.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A mój też Mam zamontowane parapety trawę zasianą obrobione skrzynki od rolet. Posadzone malinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.05.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześc dziewczyny Jestem,jestem! Wszystko wyszło idealnie.Mama spisała się w kościele bardzo dobrze-rozdawałam kwiatki(trza było pamiętac komu - jakie) Córeczka wyrecytowała pięknie wierszyk:).Pogoda była cudowna.Cały tydz. padało, a w niedzielę świeciło słoneczko. Nie wspominam w ogóle o prezentach-teraz,to dzieciaki mają dobrze.Lepiej niż na weselu Ps.Nie będzie mnie jakiś czas,ponieważ oddaję kompa do odświeżenia.Muszę - bo ledwie kręci:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A mój też Mam zamontowane parapety trawę zasianą obrobione skrzynki od rolet. Posadzone malinki a parapety widziałam:D cudniaste:D a u nas zakup parapetów przesunięty w czasie zresztą jak kilka innych rzeczy;) jedziemy na URLOP:D:D:D póki co to nie mogę doczekać się soboty: montujemy na górze drzwi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześc dziewczyny Jestem,jestem! Wszystko wyszło idealnie.Mama spisała się w kościele bardzo dobrze-rozdawałam kwiatki(trza było pamiętac komu - jakie) Córeczka wyrecytowała pięknie wierszyk:).Pogoda była cudowna.Cały tydz. padało, a w niedzielę świeciło słoneczko. Nie wspominam w ogóle o prezentach-teraz,to dzieciaki mają dobrze.Lepiej niż na weselu Ps.Nie będzie mnie jakiś czas,ponieważ oddaję kompa do odświeżenia.Muszę - bo ledwie kręci:eek: to świetnie, że pogoda dopisała bo to teraz różnie bywa a propo przezentu za dwa tygodnie wybieramy się też na komunię i oczywiście mamy problem z prezntem:yes: duży wybor wszystkiego i jeszcze większe niezdecydowanie co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześc dziewczyny Jestem,jestem! Wszystko wyszło idealnie.Mama spisała się w kościele bardzo dobrze-rozdawałam kwiatki(trza było pamiętac komu - jakie) Córeczka wyrecytowała pięknie wierszyk:).Pogoda była cudowna.Cały tydz. padało, a w niedzielę świeciło słoneczko. Nie wspominam w ogóle o prezentach-teraz,to dzieciaki mają dobrze.Lepiej niż na weselu Ps.Nie będzie mnie jakiś czas,ponieważ oddaję kompa do odświeżenia.Muszę - bo ledwie kręci:eek: To super, że uroczystość się udała wracaj do nas szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 14.05.2010 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witaj Danusiu, część Dziewczyny Danusiu, cieszę się, że komunia się udała i że pogoda Wam dopisała, bo prawie w całej Polsce jednak lało jak z cebra. Naprawiaj szybko komputer i wracaj szybciutko do nas! Ja jeszcze w dwupaku i mam nadzieję, że tak dotrwam do czerwca. Z dobrych informacji, to taka, że w końcu, po kilku ładnych miesiącach czekania, mamy wstępne warunki zabudowy!!! Jeszcze musi to klepnąć jakiś tam urząd i to ma potrwać ok. miesiąca, ale Gmina ma dać nam już teraz ksero tego dokumentu, żebyśmy mogli załatwiać sprawy adaptacji z architektem. Jest szansa, że pod koniec sierpnia ruszymy z budową!!! W końcu, po prawie roku papirologii coś drgnęło! (może jeszcze nie powinnam się tak cieszyć i powinnam czekać na papier w ręku, ale wiecie, po tak długim czasie, to ciężko jest pozbawić się radości nawet z obietnic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.05.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 to świetnie, że pogoda dopisała bo to teraz różnie bywa a propo przezentu za dwa tygodnie wybieramy się też na komunię i oczywiście mamy problem z prezntem:yes: duży wybor wszystkiego i jeszcze większe niezdecydowanie co kupić To może w kopertę?Jeśli dziecko ma swoje marzenie i chciałoby coś droższego? Albo fajną encyklopedię zwierząt lub matematyki,biblię dla dzieci,złote kolczyki....... dziewczynka czy chłopczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.05.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 To super, że uroczystość się udała wracaj do nas szybko Elenuś,ciężko było........ te kilka dni bez FM. Wszystko poprasowane,wysprzątane-to co odkładałam na później...........zrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.05.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witaj Danusiu, część Dziewczyny Danusiu, cieszę się, że komunia się udała i że pogoda Wam dopisała, bo prawie w całej Polsce jednak lało jak z cebra. Naprawiaj szybko komputer i wracaj szybciutko do nas! Ja jeszcze w dwupaku i mam nadzieję, że tak dotrwam do czerwca. Z dobrych informacji, to taka, że w końcu, po kilku ładnych miesiącach czekania, mamy wstępne warunki zabudowy!!! Jeszcze musi to klepnąć jakiś tam urząd i to ma potrwać ok. miesiąca, ale Gmina ma dać nam już teraz ksero tego dokumentu, żebyśmy mogli załatwiać sprawy adaptacji z architektem. Jest szansa, że pod koniec sierpnia ruszymy z budową!!! W końcu, po prawie roku papirologii coś drgnęło! (może jeszcze nie powinnam się tak cieszyć i powinnam czekać na papier w ręku, ale wiecie, po tak długim czasie, to ciężko jest pozbawić się radości nawet z obietnic ) Aguś,cieszę się razem z Tobą .Na pewno w tym roku zdążysz zadaszyc.................ale fajnie!!!!!!!!!! Dobrze ,że cały czas w dwupaku;)...............jeszcze troszeczkę musisz wytrwac.Pamiętaj kochana,że wszystkie internetowe cioteczki trzymają kciukasy i czekają na najświeższe informacje i zdjęcia Twojego synusia:yes:. Przeżywam,jakbym sama miała rodzic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata0303 17.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Danusia a cena jaka zapłaciłaś za dachówkę obejmuje również wykończeniówkę?, mam na myśli gąsiory itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.05.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześc Renatko W cenę wchodzi : - dachówka podstawowa,skrajna - lewa-prawa -gąsiory -zakończenia gąsiora -klamara do gąsiora -kliny do kosza -spinki do dachówek -klamry -uchwyty do kalenicy -10 szt dachówek wentylacyjnych -grzebień okapowy -siatka do dachówki wentylacyjnej -uszczelka kalenicy cena nie zawiera taśmy kominiarskiej ok.380zł Chcialabym jeszcze zaznaczyc,że dachówka była kupowana w lutym 2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sophia 18.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dobrusiu, wg mnie bardzo fajnie będzie wyglądała dębowa podłoga i ciemne okna i meble. Co do drzwi, to jakoś nie mogę sobie do tego białych wyobrazić, więc ja bym obstawała przy dębowych albo ciemnych. Bardzo jestem ciekawa tego zdjęcia, o którym pisała Danusia a którego nie może znaleźć. Może jak bym zobaczyła to zestawienie, to bym się przekonała – ja "niewierny Tomasz" jestem, jak nie zobaczę, to nie uwierzę Co do kuchni, to ja jeszcze myślałam, o takiej wersji, żeby szafki były jasne-białe a blat ciemne drewno, w kolorze okien np. orzech. Tutaj podobna kolorystyka, o której myślę: http://img171.imageshack.us/img171/3764/kuchniab.jpg Albo coś takiego (to dalszy ciąg tego mieszkania z krzesłem): http://img22.imageshack.us/img22/9122/66120489.jpg[/quote no i znowu! biała kuchnia, ciemne okna i drewniane blaty..... i to jest piękne zestawienie no i jaka inna podłoga wygląda lepiej niż... też drewniana.....ojojojojojoj zakochać się można moja kuchnia będzie z IKEA lindigo a ja szukam właśnie do takiego zestawienia rolet rzymskich idealnie pasujących a reszta domu tak jak u gospodarzy ORIONCZYKOW... w stylu kolonialnym.... ciekawa jestem Waszych efektow... ja za 4 m-ce mam się wprowadzać a na razie szukam szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sophia 18.05.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) na ścianie w kuchni wymarzony obraz do którego chcę nawiązać kolorystykę dodatków.... Edytowane 18 Maja 2010 przez sophia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts