EwaWoj 27.05.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ewelinko śliczną będziesz miała kuchnię już nie mogę doczekać się kiedy ją będziesz miała i będę mogła ją zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ewelinko,bardzo fajny projekt :)Kuchnia zapowiada się rewela Pochwal się jak już będzie gotowa. Masz bardzo duży salon-takie przestrzenie, że hej;) Mam pytanie-tak jak obliczasz,to ile wychodzi Ci za m2 ? Ewka,a skąd ty wyczasłaś tą p.Martę? z naszego forum? całkiem przypadkowo natrafiłam na nią w skelpie i od słowa do słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 zjadło mi wyraz chodziło mi o m2 gotowej kuchni A nie przeliczałam sporo kasy kuchnia mnie będzie więcej kosztować niż schody A co do urlopu to ja mam nadzieje że nie będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A nie przeliczałam sporo kasy kuchnia mnie będzie więcej kosztować niż schody A co do urlopu to ja mam nadzieje że nie będzie padać jest szansa na dobrą pogodę słyszałam, że;)czerwiec ma być ładny i słoneczny a lipiec kapryśny i chłodny także Ewelinko trzymam kciuki:yes: takie tempo nadałaś na budowie, że należy Tobie się zasłużony odpoczynek:) a parapety zamontowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 28.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 jest szansa na dobrą pogodę słyszałam, że;)czerwiec ma być ładny i słoneczny a lipiec kapryśny i chłodny także Ewelinko trzymam kciuki:yes: takie tempo nadałaś na budowie, że należy Tobie się zasłużony odpoczynek:) a parapety zamontowane;) Wczoraj mariusz przywiózł pewnie niedługo będą zamontowane Cześć i bawcie sie dobrze a ja zmykam się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 29.05.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dzięki Dobrusia!, tylko że teraz po Twojej wypowiedzi już nie jestem taka pewna czy chcę akurat takie okna:)), zabiłaś mi klina!,-ale zwykłe będą tańsze:), to tż ma swoją zaletę Przyszła wyena z Oknoplastu- 25421,52 ze szprosami i z dwoma oknami w miejsce tego okrągłego nad garażem, (no i jeszcze w tym jakiś niski próg w drzwiach balkonowych, ale to pomału mąż mi wybija z głowy, bo trzeba przy tym wiedzieć już na tym etapie czy na podłodze będzie parkiet, deska, czy panele, żeby dostosować odpowiednio wysokość ),dużo???- chyba trochę dużo, Dobrusia jak to wyglądało u Ciebie? Danusia też podawała cenę swoich okien, ale nie pamiętm, muszę poszperać w jej zapiskach:) Faktycznie najlepiej sobie zobacz jak ten system działa w salonie - chociaż niekoniecznie jest to współmierne. Na małych oknach (np. wykuszowych) wrażenie o którym mówiłam jest niezbyt odczuwalne, ale już na dużych balkonowych np. w gabinecie to już inna bajka. Ja za moje okna zapłaciłam 20.800 ze szprosami, klamki na górze mam z kluczykami. My też zastanawialiśmy się nad obniżonym progiem, ale stwierdziliśmy że okna wyjdą ostatecznie za drogie i zrezygnowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień ale porobiłam kilka fotek:) http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Drzwi02?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.05.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ewka ,ja to już bym mieszkała.Przecie ty masz całą chate juz urządzoną Zorganizowałaś juz paczkę dla Bikkersa?Co wysyłasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 30.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ewka ależ masz już ślicznie w domku - ja też się dziwię, że się nie wprowadzasz. My stwierdziliśmy, że jak tylko zamontują nam kuchnię to się wprowadzamy, bo co więcej do szczęścia potrzebne Oczywiście będzie nadal pełno niedoskonałości, ale może jak się już będzie cały czas "na placu budowy" to też się więcej zrobi. Jeśli chodzi Bikkersa (napiszę niepytana to ja mu przelałam pieniążki. Stwierdziłam, że kupi sobie co mu będzie potrzebne, a przy ciężkiej paczce wydam sporo na wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.05.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ewka ,ja to już bym mieszkała.Przecie ty masz całą chate juz urządzoną Zorganizowałaś juz paczkę dla Bikkersa?Co wysyłasz? jeszcze troszkę nam brakuje:yes: dzisiaj mają być panowie z drzwiami wejściowymi ale taka kiepska pogoda, że nie wiem czy przyjadą a górę mam dalej nie skończoną a tak niewiele jeszcze trzeba. Powoli listwy przypodłogowe montujemy i brak jest kafli w pralnio-suszarnii:rolleyes: Danka do Bikkersa wysłałabym przede wszystkim coś z chemii, ręczniki raczej takie środki czystości a podał tobie adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ewka ależ masz już ślicznie w domku - ja też się dziwię, że się nie wprowadzasz. My stwierdziliśmy, że jak tylko zamontują nam kuchnię to się wprowadzamy, bo co więcej do szczęścia potrzebne Oczywiście będzie nadal pełno niedoskonałości, ale może jak się już będzie cały czas "na placu budowy" to też się więcej zrobi. Jeśli chodzi Bikkersa (napiszę niepytana to ja mu przelałam pieniążki. Stwierdziłam, że kupi sobie co mu będzie potrzebne, a przy ciężkiej paczce wydam sporo na wysyłkę. właśnie i w tym u nas jest problem, że jak się do czegoś przyzwyczaimy to trudno jest nam to zmienić w obecnym mieszkaniu do dziś zakładamy listwy wykończeniowe a część leży sobie śliczniutko poskładana:cool: trzeba mieć dużą motywację aby kończyć po przeprowadzce a nam z pewnością jej by zabrakło:D dlatego mój małżonek urlop mi zafundował byleby wprowadzić się jak już w miarę wszystko będzie gotowe;) odpuścił tylko dolną łazienkę, którą zostawiamy sobie na wiosnę przyszłego roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.05.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ewka,dostałam adres od Bikkersa, ale zastanawiam się czy nie lepiej będzie wysłac pieniążki.Może dla niego i jego rodzinki będzie wygodniej kupic,to co w danym momencie będzie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.05.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ewka,dostałam adres od Bikkersa, ale zastanawiam się czy nie lepiej będzie wysłac pieniążki.Może dla niego i jego rodzinki będzie wygodniej kupic,to co w danym momencie będzie potrzebne. adres też dostałam sprzwdziłam teraz pocztę. Danuś zapytałam się Bikkersa co będzie wolał jak mi odpisze dam Tobbie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.05.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 jeszcze troszkę nam brakuje:yes: dzisiaj mają być panowie z drzwiami wejściowymi ale taka kiepska pogoda, że nie wiem czy przyjadą a górę mam dalej nie skończoną a tak niewiele jeszcze trzeba. Powoli listwy przypodłogowe montujemy i brak jest kafli w pralnio-suszarnii:rolleyes: Ewka,kafle jakie kafle?-ja to bym na takie szczegóły nie zwracała uwagi;)-tylko wprowadzaj się i nadzoruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.05.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ewka,ja też do niego napisałam.Zobaczymy co odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.05.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A jak tam u Ciebie elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ewka,kafle jakie kafle?-ja to bym na takie szczegóły nie zwracała uwagi;)-tylko wprowadzaj się i nadzoruj. Danuś u mnie to nie takie proste;):Da kafle może w sobotę będziemy kłaść. Całkowite zakończenie góry to tak już mi się przeciągą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.05.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A jak tam u Ciebie elewacja? utknęła w martwym punkcie:D mamy ocieplony przód i tył domu zostały dwie ściany boczne:yes: kiedy przymierzamy się do jej dokończenia to pada deszcz czekamy na lepszą pogodę żeby to dokończyć i zacząć schody wejściowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.05.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 rozumiem Ciebie doskonale-cholerną mamy w tym roku pogodę mnie też w tym roku czeka elewacja i oczywiście taras i schody zewnetrzne(a miały już byc),ale jakoś czasu brakuje:( Zastanawiam się nad płytami tarasowymi-czy nie wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.05.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Danuś a co teraz u Ciebie dzieje się na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts