Sonika 30.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Oczko masz piękne, bez dwóch zdań . Dzięki za te wszystkie linki, teraz będę zgłębiać temat. To co, zamawiamy te lilie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zamawiamy Kupiłam w sklebie budowniczym wiadro i włóknine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mężuś nawierci mi dziurek w wiadrze i będzie ok.Włóknine podziurawie też i też będzie ok Ale kompost trzeba by zamówic.Mozna by jeszcze nawóz ale kompost wystarczy.On jest z roślin wodnych to może gdzies tam nasionka się "posiały"i będziemy miały nowe darmowe roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wiadro by zajęło u mnie z pół oczka . Jutro poczytam jeszcze raz dokładnie co kazałaś mi zamówic i nie się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wiadro by zajęło u mnie z pół oczka . Kupiłam 3l -takie małe też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A co robisz, że masz taką czystą wodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tzn. mam kupić wiadro? I co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Muszę być tutaj, bo dostaję rozdwojenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czyszczę dwa razy do roku.Właśnie niedawno zmieniałam wodę.Od czasu do czasu też nadlewam starej i dolewam świeżej.A i zrobiłam podbierak z starej pończochy i..............codziennie łowię glony Jeśli wolisz kosz to zamów razem z lilią.Ja kupiłam wiadro bo wydawało mi się trwalsze.Ale 3 l nie jest duże.Jak chcesz to jutro zmierzę wys. i zobaczysz czy nie będzie dla Twojego oczka zbyt wysokie.Możesz zamówic jute albo kupic włóknine(ta jest trwalsza). Jeśli chodzi o ziemię to potrzebujemy glinę,piasek,ziemię ogrodową,kompost i lilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Muszę być tutaj, bo dostaję rozdwojenia . Ja też tak latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A będziesz kupowac lilię czy decydujesz sie tylko na albę?Sonisiu wysokosc pojemnika ma również duże znaczenie-bo czym wyższe tym zmniejsza się odległośc lustra wody do lilii.Czyli krótko mówiąc gł.sadzenia lilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Myślałam, że już Cię nie ma, to poszłam tam . Jutro będę wszystko studiować, mierzyć i decydować. Kupię te lilię, o której mi pisałaś, bo do Alby straciłam jakoś przekonanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A może pocwiczysz właśnie na albie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Coś nie możemy się zgrać, więc idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ale te miniaturkowe są śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Coś nie możemy się zgrać, więc idę spać. życzę dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ojej, ależ dekoracyjnie wygląda murarz z motorem! ...aż zaczynam rozumieć, dlaczego moja druga polowa uparła się, żeby zrobić specjalny "pokój motóra" w piwnicy, oczywiście z odpowiednio szerokimi drzwiami. pozdrawiam ciepło, na pewno będę zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 sure dziękuję za miłe słówka Mieszkam niedaleko i zawsze słyszę kiedy harleyowiec jedzie na obiadek i kiedy wraca .Sama marzę o takim motorze ale oczywiście mniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 sure dziękuję za miłe słówka Mieszkam niedaleko i zawsze słyszę kiedy harleyowiec jedzie na obiadek i kiedy wraca .Sama marzę o takim motorze ale oczywiście mniejszym Nam by się przydał chyba jakiś crossowy, dookoła same uroczyska i wykroty! Ale oczywiście faineijszy cruiser... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 sure trzeba jutro zagrac w totka wtedy marzenia nasze staną się rzeczywistością bądź szybszą rzeczywistością A domek masz bombowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts