Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

czesc, czesc ,czesc!!!!!!!

witam Was goraco jestem juz z powrotem .... po urlopie:) a tu taaakie zmiany:rolleyes: Danka posadzki super jeszcze tylko kafle, farba i podajesz nam termin przeprowadzki;) Ewelinko barierka prezentuje sie przepieknie:wave: Justyno twoje obrazy sa niesamowite Danka ma racje szczena opada:jawdrop:

Witaj Danusiu!!!!

Od początku czytam Twój dziennik i komentarze, śliczny masz domek!

Ja również buduję oriona, jesteśmy na etapie stropu.

Dachówkę również mamy zakupioną, największy problem mam z wyborem koloru okien i najprawdopodobniej tak jak Ty wybiorę orzech.

Judzia22, witam Ciebie serdecznie:).

Skąd jesteście?

Masz już wybrane płytki?czy jutro dopiero zaczniesz się rozglądac?

Wybrałam się z mężem do LM i powiem szczerze,że głowa boli -nie wiadomo na co się zdecydowac;)

Płytki miałam wybrane nie te co bym chciała ale kasa decyduje i kupiłam w casto takie balii 60x60 po 32,2 zł 70m. Od jutra zaczyna kłaść w salonie.

:)

Płytki miałam wybrane nie te co bym chciała ale kasa decyduje i kupiłam w casto takie balii 60x60 po 32,2 zł 70m. Od jutra zaczyna kłaść w salonie.

:)

jak są kafle czy panele położone w salonie to ma się już wrażenie, że lada moment koniec:) jak wróciliśmy z urlopu i zobaczyłam deskę na podłodze właśnie w salonie i kafle w jadalnii to stwierdziłam, że w zasadzie moglibyśmy już zamieszkać no ale wiadomo jak jest u mnie;):rolleyes:

Hej Danusiu.... Co tam u ciebie?

Ja ostatnio miałam ciężki czas egzamin za egzaminem ale do 29 sierpnia mam spokój... Później tylko matma i statystyka i rok zakończony.... :)

Cześc Justynko :) .....będę trzymac kciukasy za pozostałe egzaminy.

Ja mam jutro egzamin!!!!!!!!Ale i tak przez cały czas myślę o balustradach,parkiecie i płytkach;).Zacieram ręce tzn.poganiam mężulka w sprawie przeprowadzki.............ten, to ma przesrane ;).