dankaf 20.06.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ożeż kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz talent i to jaki!!!!!!!!! Nie dziwię się panu,że tak zabiegał o Twój obraz z koniem-wygląda jak żywy;). ..........jejuś,gapię się i gapię i nie mogę oderwac wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 20.06.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ;)Takie tam:).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 ja Ci dam!!!!!!!! ........takie tam............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ale tu cisza Ale już niedługo Ewcia wróci to będzie nam pisać o urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) Cześc:)Od dzisiaj mamy już posadzki:) Edytowane 4 Lipca 2010 przez dankaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.07.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Cześc:) Od dzisiaj mamy już posadzki:) Gratulacje posadzek teraz to z górki Ja jutro kupuje płytki na posadzki do salonu i na ścianę do kuchni )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.07.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Masz już wybrane płytki?czy jutro dopiero zaczniesz się rozglądac?Wybrałam się z mężem do LM i powiem szczerze,że głowa boli -nie wiadomo na co się zdecydowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.07.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 czesc, czesc ,czesc!!!!!!!witam Was goraco jestem juz z powrotem .... po urlopie:) a tu taaakie zmiany:rolleyes: Danka posadzki super jeszcze tylko kafle, farba i podajesz nam termin przeprowadzki;) Ewelinko barierka prezentuje sie przepieknie:wave: Justyno twoje obrazy sa niesamowite Danka ma racje szczena opada:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judzia22 05.07.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witaj Danusiu!!!!Od początku czytam Twój dziennik i komentarze, śliczny masz domek!Ja również buduję oriona, jesteśmy na etapie stropu.Dachówkę również mamy zakupioną, największy problem mam z wyborem koloru okien i najprawdopodobniej tak jak Ty wybiorę orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.07.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześ Ewka,fajnie,że już wróciłaś-jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.07.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witaj Danusiu!!!! Od początku czytam Twój dziennik i komentarze, śliczny masz domek! Ja również buduję oriona, jesteśmy na etapie stropu. Dachówkę również mamy zakupioną, największy problem mam z wyborem koloru okien i najprawdopodobniej tak jak Ty wybiorę orzech. Judzia22, witam Ciebie serdecznie:). Skąd jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 05.07.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hej Danusiu.... Co tam u ciebie? Ja ostatnio miałam ciężki czas egzamin za egzaminem ale do 29 sierpnia mam spokój... Później tylko matma i statystyka i rok zakończony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 05.07.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześ Ewka,fajnie,że już wróciłaś-jak było? było fantastycznie:wiggle:nasz dzień wyglądal mniej więcej tak: śniadanie o 10-11 godz. póżniej plaża do godz. 18 i tak przez dwa tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 05.07.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ewcia pozazdrościć Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ewcia pozazdrościć Pozdrawiam:) troszkę za szybko się skończyło;) co studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 06.07.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Masz już wybrane płytki?czy jutro dopiero zaczniesz się rozglądac? Wybrałam się z mężem do LM i powiem szczerze,że głowa boli -nie wiadomo na co się zdecydowac;) Płytki miałam wybrane nie te co bym chciała ale kasa decyduje i kupiłam w casto takie balii 60x60 po 32,2 zł 70m. Od jutra zaczyna kłaść w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Płytki miałam wybrane nie te co bym chciała ale kasa decyduje i kupiłam w casto takie balii 60x60 po 32,2 zł 70m. Od jutra zaczyna kłaść w salonie. jak są kafle czy panele położone w salonie to ma się już wrażenie, że lada moment koniec:) jak wróciliśmy z urlopu i zobaczyłam deskę na podłodze właśnie w salonie i kafle w jadalnii to stwierdziłam, że w zasadzie moglibyśmy już zamieszkać no ale wiadomo jak jest u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judzia22 06.07.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Danusiu jesteśmy z Bielska Białej.W ubiegłym roku na jesień zrobiliśmy fundament a od wiosny ruszyliśmy z murami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.07.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hej Danusiu.... Co tam u ciebie? Ja ostatnio miałam ciężki czas egzamin za egzaminem ale do 29 sierpnia mam spokój... Później tylko matma i statystyka i rok zakończony.... Cześc Justynko .....będę trzymac kciukasy za pozostałe egzaminy. Ja mam jutro egzamin!!!!!!!!Ale i tak przez cały czas myślę o balustradach,parkiecie i płytkach;).Zacieram ręce tzn.poganiam mężulka w sprawie przeprowadzki.............ten, to ma przesrane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.07.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 było fantastycznie:wiggle:nasz dzień wyglądal mniej więcej tak: śniadanie o 10-11 godz. póżniej plaża do godz. 18 i tak przez dwa tygodnie:) tylko pozazdrościc tego leniuchowania;)..........mam nadzieję,że wybyczyłaś się również za mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts